docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To co przeczytałem powyżej rzeczywiście jest
> bardzo zabawne. Tylko że ja miałem na myśli
> Mariusza Lewandowskiego, który z całą
> pewnością nie zarobił w zeszłym ani żadnym
> sezonie 6 milionów Euro. I w ogóle, jakby rzec,
> ręce opadają.
Bo to było TYLKO 6 milionów złotych
Pierwsze dwa linki z googli:
http://www.mowimyjak.pl/fakty/sport/ile-pilkarz-mariusz-lewandowski-zarobil-w-2012-roku,29_52531.html
http://www.polskatimes.pl/artykul/956616,robert-lewandowski-zarobi-tyle-ze-wskoczy-do-setki-najbogatszych-polakow,id,t.html?cookie=1
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Też mi się tak wydaje,że może powrócić na stare śmieci.Pochodzi z Oławy.Zagłębie szarpnie się na niezły kontrakt.Lenczyk niedawno powiedział,że potrzebuje obrońców...Dla nich będzie jak znalazł i wszyscy będą zadowoleni.
Wszyscy zadowoleni? Ja byłbym zadowolony, gdyby trafił do nas.
A co słychać w temacie Mateusza Szwocha ?
http://www.arkowcy.pl/artykul/6534/szwoch-blisko-cracovii.html
docent Napisał(a):
> Wszyscy zadowoleni? Ja byłbym zadowolony, gdyby
> trafił do nas.
Wszyscy tzn Zagłębie i Lewandowski :)
[quote=szuwarek]
A co słychać w temacie Mateusza Szwocha ?
[/quote]
"- Myślę, że doczekam w Arce końca sezonu. Nie boję się ekstraklasy, ale jestem świadom, że pójście szczebel wyżej nie gwarantuje mi pewnego miejsca na boisku. A w moim wieku najważniejsze jest granie, nabieranie coraz większej pewności siebie. Z Cracovią było coś na rzeczy, ale nie chciałbym się wypowiadać na ten temat - stwierdził młody pomocnik Arki."
Cały artykuł "Gdzie mi tam do Deyny" - [url=http://www.trojmiasto.sport.pl/sport-trojmiasto/1,111906,15037304,Mateusz_Szwoch__Gdzie_mi_tam_do_Deyny__Nie_jestem.html]TUTAJ[/url]
Prawie 200 (dwustu) zawodnikom grających w naszych ligach, po sezonie kończą się kontrakty. A oto niektóre z nich
http://ekstraklasa.przegladsportowy.pl/EkstraklasA-Oni-beda-do-wziecia-w-zimie-,galeria,1,2582,381.html
Widziałbym Olkowskiego na prawej obronie (nie wierzę żeby Stawowy odstrzelił parę stoperów), ciekawym zawodnikiem byłby Brzyski (pytanie tylko, ile chciałby zarabiać) i oczywiście Kaźmierczak (ale ten transfer jest raczej nierealny :( )
Wszystkie zaproponowane przez Ciebie transfery są nierealne. Zejdź na ziemię.
gargamel9998 Napisał(a):
> Widziałbym Olkowskiego na prawej obronie (nie
> wierzę żeby Stawowy odstrzelił parę
> stoperów), ciekawym zawodnikiem byłby Brzyski
> (pytanie tylko, ile chciałby zarabiać) i
> oczywiście Kaźmierczak (ale ten transfer jest
> raczej nierealny :( )
Kupiłeś Gazetę "FAKT" i użyłeś jako ściągawki ? Wszystkie twoje wymienione propozycje prosto z tej gazety ;)
Widocznie za długo grałem w FM'a :( , a tak poważnie to można by rozglądać się np w Gwarku Zabrze, Stadionie Śląskim Chorzów, SMS-ie Łódź, SMS-ie Kraków i brać stamtąd młodziutkich zawodników, szkolić ich i wypożyczać na okres 1,5 roku (przykładowo) do Puszczy N-ce czy Garbarni.
gargamel9998 Napisał(a):
> Widocznie za długo grałem w FM'a :( (...)
O, to, to. Ty się chociaż umiesz do tego przyznać. A jest na tym forum kilku (kilkunastu, kilkudziesięciu?) fantastów, którym się ta FM-owa rzeczywistość całkowicie zlała z tą prawdziwą.
Aston1906 Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Widocznie za długo grałem w FM'a :( (...)
>
> O, to, to. Ty się chociaż umiesz do tego
> przyznać. A jest na tym forum kilku (kilkunastu,
> kilkudziesięciu?) fantastów, którym się ta
> FM-owa rzeczywistość całkowicie zlała z tą
> prawdziwą.
Dzięki, ale też pisałem to troszeczkę z ironią :P ;) a tak wracając do tematu ciekawymi zawodnikami wydają się być: prawy obrońca GKS-u katowice Dominik Sadzawicki. Dąbrowskiemu do konkurencji dorzucić Hołotę ze śląska (wypożyczenie) lub Cholerzyńskiego z katowic. Jako rozgrywającego można wypożyczyć Cetnarskiego ze śląska (wszystko zależy od formy i zdrowia naszych pomocników). W miejsce Saidiego z chęcią zobaczyłbym Kamila Białkowskiego z Polonii Bytom (strzelił nam bramkę w rundzie jesiennej zeszłego sezonu). Poza tym może grac rownież jako napadzior. Pozdrawiam
Cetnarski wydaje mi się nierealny ze względów finansowych, obecnie w malinowych nosach ma bodajże pensję 80 tysięcy na miesiąc? Reszta kandydatur warta przynajmniej obserwacji. W pomocy chętnie zobaczyłbym u nas Szwocha, którego nazwisko padało w naszym kontekście, ale sprawa coś ucichła. Cisza przed burzą?
KamilloLce Napisał(a):
> Cetnarski wydaje mi się nierealny ze względów
> finansowych, obecnie w malinowych nosach ma
> bodajże pensję 80 tysięcy na miesiąc? Reszta
> kandydatur warta przynajmniej obserwacji. W pomocy
> chętnie zobaczyłbym u nas Szwocha, którego
> nazwisko padało w naszym kontekście, ale sprawa
> coś ucichła. Cisza przed burzą?
Wątpie. Szwoch ma kontrakt do czerwca 2014, a my transferów gotówkowych unikamy jak diabeł wody święconej.
Osobiscie sprobowalbym kierunku 2 i 3 ligi hiszpanskiej. Pewnie biegaja tam pilkarze pokroju Quintany ktorzy w polskiej lidze mogliby niezle pograc. Pytanie tylko ile taki grajek by kosztowal?
Pasy_Andrychów Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Widziałbym Olkowskiego na prawej obronie (nie
> > wierzę żeby Stawowy odstrzelił parę
> > stoperów), ciekawym zawodnikiem byłby Brzyski
> > (pytanie tylko, ile chciałby zarabiać) i
> > oczywiście Kaźmierczak (ale ten transfer jest
> > raczej nierealny :( )
>
> Kupiłeś Gazetę "FAKT" i użyłeś jako
> ściągawki ? Wszystkie twoje wymienione
> propozycje prosto z tej gazety ;)
I tu się mylisz, wszystkie propozycje są z Gazety "Przegląd Sportowy" ,a to jest ogromna różnica.
kilku dziennikarzy z Faktu pisze artykuły w Przeglądzie Sportowym:)
Na tym forum byli tacy, co chcieli widzieć Denissa Rakelsa w naszych barwach, zapewne będzie za "friko" do wzięcia.
http://sport.fakt.pl/trener-zaglebia-lubin-orest-lenczyk-wyrzuci-z-zespolu-kilku-pilkarzy,artykuly,431493,1.html
Jeża bym widział u nas ;) Tylko ciekawe ile bedzie chciał zarabiać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)