Myśle ,że to nie "po linii" nagłośnienia załatwili;)
Raczej "po Bydgoskiej";)
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
Khalid
My też tak możemy;)
Zibi, wpadnij do nas, pogadamy;)
Mam nadzieję, że takie zachowanie klubu stanie się standardem:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/395463/pasy-przerywaja-milczenie-wytykaja-bledy-sedziow-i-maja-racje-wideow
Mam tez nadzieje ze bedzie odwolanie w sprawie kartki Saidiego.
Jest i odwołanie.
źródło: [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/mks_cracovia_ssa_odwolala_sie_od_zoltej_kartki_ntibazonkizy][Cracovia.pl][/url]
Ja bym chcial zeby Gil za kradziez punktow zostal odeslany do 1 ligi. Od karnego sie juz nie odwolasz.,,,
Zawsze można skorzystać z usługi ? (to nie kryptoreklama)
http://www.firmas.pl/salon-fryzjerski-lublin-lgoxl
a ja Wam powiem jak bedzie, jesli na nas "siedza" to anuluja zolta kartke Saidiemu, ale dadza mu kare pauzy, za uderzenie w twarz.
"Prezes" też przywalił w twarz i jakoś kartkę mu anulowali, to nie wiem za co Saidi miałby dostać karę? Żółta kartka jak najbardziej, bo przerwał kontrę, natomiast co do uderzenia w twarz, to nie ma porówniania z tym co zrobił Nakoulma.
A jeszcze odnośnie sędziego Gila, jak dla mnie trzeba wystosować pismo, by ten pan nam już nie sędziował. Miałem podobne wrażenie podczas meczu z Koroną, jak podczas meczu z Legią, czyli że sędzia "pilnował" wyniku. Najlepszy przykład, to akcja z końcówki meczu - nie wiem czy ktoś to już poruszył - czyli faul na Jaroszyńskim. Piłka idzie do Dudzica, ten jest w narożniku pola karnego, ma sporo miejsca i czasu, moze strzelić, wrzucić, może być sytuacja bramkowa, a sędzia tymczasem przerywa akcję. Myślałem, że skoro przerwał, to da zawodnikowi Korony czerwień, tymczasem dostał tylko żółtko, jak dla mnie to coś tu jest nie tak. Inne popisy pana Gila, to z uporem maniaka co chwilę, w drugiej połowie, był tam gdzie nasi zawodnicy z piłką, kilkakrotnie przeszkadzając w akcji.
Nagłośnić, protestować. Wyp...ć takich sędziów z tej ligi do klasy "C". Jakoś dziwnie się mylą na naszą niekorzyść. To już przekroczyło granicę tolerancji.
Ja bym skorzystał z usług tej firmy :) :
http://www.mossad.gov.il/default.aspx
Przypomnę jeszcze, że po faulu na Danielewiczu w meczu Cracovii z Legią nasz zawodnik do dzisiaj leczy kontuzję. Przypomnę, że faul miał miejsce w polu karnym, a sędzią był któżby inny jak -GIL.
Kużwa... Mam w ogródku karmik dla ptaków. Jak jakiś gil przyleci, to nie wiem co zrobię...
I jeszcze krótkie (bardzo krótkie) opowiadanie s-f:
"Rok 2154. Przed kolejnymi MŚ, które odbędą się na Antarktydzie, UEFA zastanawia się nad wprowadzeniem powtórek, ale najwcześniej od roku 2200."
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bym chcial zeby Gil za kradziez punktow zostal
> odeslany do 1 ligi. Od karnego sie juz nie
> odwolasz.,,,
Nzg, a co Ci biedna 1 liga zawiniła? ;) Niżej, niżej... Choć tych lig też żal,,, A najlepiej na kurs na naukę...
Za to sędzia Stefański daje rzut karny nawet za faul, który ma miejsce poza polem karnym. Bilans musi wyjść na zero. Nam nie dali, ale za to dali Piastowi. Paranoja.
Jadźkę jak widać kręcą w tym sezonie jeszcze bardziej niż nas...
Powiedziałbym, że kręcą Jadźką podobnie jak nami.
Zastanawiam się czy nasi ligowi sędziowie są bardziej skorumpowani czy bardziej ślepi :D
Przeciez korupcji w pilce nie ma, spoldzielni tez nie. Przeciez juz nie drukuja meczy. Na wszelki wypadek polecial Siejewicz, ratunu juz nie bylo a PR w gore. Paranoja. Pozniej bedzie zdziwienie ze ciezko wejsc do LE, ciezkie kolejne eliminacje, a to mimo wszystko sie laczy ze soba.
Słaba liga to i słabi sędziowie... ;)
Z Zabrzem dwa karne minimum i teraz kontrowersje z Saidim.... Na pewno nie "żółtko" dla naszej 10 tki pisałem zaraz po meczu.... Uważam też ,że agresywne wejście w Jaroszyńskiego powinno zakończyc się czerwoną bo po co przerywał Gil grę...?
Niestety nie ogladałem wczorajszych kontrowersji i nie wiem jak zinterpretowano oba zdarzenia!
A wczorajsze wyczyny sędziego w Bielsku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
MakuKSC, Goście (1)