Jakbyśmy wykorzystali to co mieliśmy to sędziowie mogli by sobie kręcić jakby chcieli, jakoś Nieciecza dała radę ich ograć, nie ma super klubów, które wygrywają wszystko jak leci
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
W Niecieczy sędzia też byl w szoku i zanim sie zorientował to musiałby wykręcić numer sezonu a na to się nie zdecydował. Tak na poważnie dziwnym trafem ilość błędów jest zatrważającą w ostatnich 2 kolejkach. Przypadek?
W drugiej połowie doszło do kuriozalnej sytuacji, Sędzia upomina żółtą kartką Deleu, wokół sędziego grupa zawodników 4-5, a przy końcowej linii walka na całego o piłkę. Miro dobre 2 minuty walczył jak tygrys o piłkę, a główny w tym czasie dyskutuje z zawodnikami. Co to w ogóle ma znaczyć?
Obejrzyjcie sobie powtórkę z Ligi +. Oj Zieliński, Cetnarski nieźle czarnym pojechali.
O co Cetnarskiemu chodziło z tym, że zadał pytanie czy sędzia kibicuje Legii?
Prawdopodobnie Cetnarskiemu chodziło o e-legie, czyli utwór żałobny bliski trenerowi, tfu trenowi.
Podobno któryś z sędziów bocznych mówił Cetnarowi "popatrz na wynik".
wałkujemy dwie strony temat i nagle wpada gość i mówi zobaczcie i pyta o co mogło chodzić :(
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno któryś z sędziów bocznych mówił
> Cetnarowi "popatrz na wynik".
Nie któryś tylko konkretny niejaki Boniek który po zakończeniu meczu pędem biegał do szatni.czyżby problemy z nietrzymaniem moczu?:D
A powiecie gdzie sędzia nam zaszkodził poza sytuacją gdzie należało dać żółtą dla Hlouska za faul na Wójcickim? Bo chyba nie powiecie mi, że przy bramce na 1:2 był faul na Cetnarze. Reakcja trenera wg mnie zbyt przesadzona.
http://futbolplus.pl/pzpn/item/2019-jak-prezes-boniek-swego-bratanka-na-sedziego-fifa-wpycha-czyli-stare-oblicze-nowego-pzpn
Ten właśnie Boniek"łączy nas piłka" wczoraj na linii ,co cetnarowi zadał pytanie. Gość jak go obserwowałem ma "lordozę "powiązaną z "kifozą" czego wynikiem jest "skolioza".paranoja ,za bieganie po linii ,za ostatnim obrońcą biorą taką kasę zero odpowiedzialności ,a co tam ,k...a i my z biletów mamy płacić 1% na cyrk !???!!?!!!
pasyrcj. Napisał(a):
> A powiecie gdzie sędzia nam zaszkodził poza
> sytuacją gdzie należało dać żółtą dla
> Hlouska za faul na Wójcickim? Bo chyba nie
> powiecie mi, że przy bramce na 1:2 był faul na
> Cetnarze. Reakcja trenera wg mnie zbyt
> przesadzona.
Co do tej sytuacji z Cetnarem, to wydaje mi się, że Polczak robił podobne wejścia jak Rzeźniczak i wtedy sędzia gwizdał faul - czyli był niekonsekwentny, ale konkretów nie przytoczę bo powtórkę meczu oglądałem w sobotę jak wróciłem, czyli późnym wieczorem. Nie panował nad meczem (sytuacja z końcówki meczu gdy wpisywał informację o żółtej kartce ponad minutę a piłkarze grali sobie w narożniku i dochodziło prawie do rękoczynów a on nawet o tym nic nie wiedział). Zachowywał się strasznie niepewnie, często nie wiedział w którą stronę pokazać aut - ręka mu się wahała, a piłkarze to wyczuwali. Dodam, że do tej pory moje pierwsze skojarzenie z tym arbitrem nie było złe - miał jaja zmienić decyzję i pokazać spalonego jak graliśmy z malinowymi nosami, i ogólnie nieźle prowadzone zawody - ale wczoraj niestety mieliśmy okazję oglądać tak naprawdę innego sędziego niż tego z tamtego spotkania..
Mozna bylo sie spodziewac tego, ze sedzia bedzie gwizdal bardziej pod L jak to maja w zwyczaju ... niestety 8-).
Trener Zielinski trafnie na konferencji po meczowej podsumowal arbitra tego meczu i jego sedziowanie.
wrobelson Napisał(a):
> Mozna bylo sie spodziewac tego, ze sedzia bedzie
> gwizdal bardziej pod L jak to maja w zwyczaju ...
> niestety 8-).
> Trener Zielinski trafnie na konferencji po
> meczowej podsumowal arbitra tego meczu i jego
> sedziowanie.
Za to dostał dwa mecze z trybun....
Bo u nas nigdy nie można mówić prawdy , co spotkało Szatałowa za przesławnych piżdzielców ?
W drugiej połowie "arbiter" gwizdał wyrażnie pod lampucerę , zagrania stykowe legionistom uchodziły, naszym gwizdał wszystko .
I dopóki ta mentalność nie zniknie, poziom naszej ligi będzie jaki będzie.
A jak już wprowadzą "powtórki" dla sędziów to chyba zaliczymy skok o milion lat świetlnych do przodu (nasza liga oczywiście)
wszyscy zalicza skok ;)
jesli kiedykolwiek do tego dojdzie, bronia sie jak moga, przekretaski w dupe kopane ;)
Już niedługo. Łysy z FIFA chce to wprowadzić.
[url=http://www.sport.pl/pilka/1,64946,19722851,powtorki-wideo-ifab-i-fifa-godza-sie-na-testy-historyczna.html][sport.pl][/url]
Oglądałem dzisiaj skrót i wydaje mi się, że Prijović przy golu na 1:0 podaje piłkę zza linii (powinien być aut).
...żaden z zawodników nie sygnalizował - pudło.
a właśnie, że była sygnalizacja...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)