Golańskiego i Pilipczuka. Dodatkowo nieźle w środku pola prezentuje się Jovanovic; i to by było chyba na tyle.
-
-
CRACOVIA - Korona Kielce 1 : 2
Trenejro jak zobaczy jakieś ślady dekompresji w drużynie przed meczami takimi jak ten to powinien puszczać im mecz z Wartą. Póki co nie zasługują na taką karę :)
Maczeta zobaczy jak wygląda tiki-taka po krakowsku ;)
Cthulhu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Trenejro jak zobaczy jakieś ślady dekompresji w
> drużynie przed meczami takimi jak ten to powinien
> puszczać im mecz z Wartą. Póki co nie
> zasługują na taką karę :)
Stefan Majewski takie cos kiedys wprowadzil i Go zjedzono za to.
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył sędziów do prowadzenia meczów 15. kolejki T-Mobile Ekstraklasy, które zostaną rozegrane w dniach 2-5 listopada.
2 listopada (sobota):
[b]Cracovia - Korona Kielce, godz. 15:30, sędzia: Paweł Gil (Lublin).[/b]
Oj niedobrze Panowi, niedobrze... Nie lubie goscia - kilka razy nam nie pomogl,brakiem obiektywnosci. Natomiast o styl jestem juz spokojny. To nie jest ta sama tiki taka jak z poczatku sezonu. Popatrzcie jaka jest asekuracja. Podobaly mi sie powroty Saidiego i przde wszystkim Rocka. Moze mozna byloby pewne elementy szybciej poprawic ale nie z Trenerem :). Wyniki sa i to najwazniejsze
to ni ejest tiki taka, tylko pilka krakowska! opisnao to juz w ksiazce na 50-lecie Klubu.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to ni ejest tiki taka, tylko pilka krakowska!
> opisnao to juz w ksiazce na 50-lecie Klubu.
Nie wiesz ,że większość pismaków nie myśli?
Napisał jeden głupek o tiki-tace Stawowego a reszta
specjalistów od ctrl-C ctrl-V powtarza jak papugi.
Niestety odbiorcy też często jak papugi bezmyślnie powtarzają.
potem czytamy o tikitace tiksrace krakowskiej barcelonie blablabla
Korona jest w fatalnej formie. Ogladalem ich wczoraj z Ruchem. Jedyny pilkarze ktoremu sie chcialo to Korzym ale z racji kontuzji chlopak jest w tragicznej formie. NIe widze inne opcji jak pewna wygrana naszych chlopakow !
Wszyscy na mecz. Zwolnieni są tylko posiadacze własnych "aktów zgonu" - przepraszam za ponury żart, ale to tak na rozlużnienie atmosfery.
Witam Serdecznie!
Mam pytanie czy ktoś z Was wie może, ile na chwile obecną sprzedancyh jest biletów ?
Pozdrawiam!!!
14400
Dzięki za zabawną odpowiedź :)
eeee... jeszcze nie zakupiłem biletów dla znajomych. fuck
Tak sobie myślę :
75% nasza wygrana
15% remis
10% przegramy
Mamy 2 dni więcej wypoczynku niż Korona, wygraliśmy z nimi sparing, gramy u siebie, jesteśmy w dużo lepszej formie.
Dużo przemawia za nami - pytanie czy nie za dużo?
Jak przegramy to będę głęboko smutny. Jeszcze w tym roku nie widziałem na żywo zwycięskiej Cracovii :(. (Ruch opuściłem, na wyjazdy nie jeżdżę).
Z pobieżnych notatek na temat sędziego Pawła Gila, lubi być "centralną postacią"meczu. W tym sezonie podyktował 4 rzuty karne (wszystkie przeciwko gościom), chętnie obdarowuje żółtymi kartkami - w tym sezonie 8 na meczu Lechia-Lech 1-4( jego rekord to 10 na PBB-Śląsk 1-0)
Jego żółta kartka dla "Wiśni" przeciwko GTS-owi została anulowana (dla mnie to by był taki malutki policzek od szefów) chociaż był bardzo blisko "rzekomego" faulu. Nie lubię tego typu arbitrów (ale Cracovia na fali, zbyt dużo obserwatorów np. Pan Sławek z C+). Będzie dobrze.
Mnie utkwiło w pamięci jego sędziowanie w naszym ostatnim meczu z Legią. Szkoda słów.
Jego HOJNOŚĆ w żółtych kartonikach, żeby nie dotknęła; Marciniaka, Stebleckiego, Dąbrowskiego i Szeligą(po trzy "żółtka" już mają zarobione) - bo mecz w Gliwicach to faktycznie zagramy "rezerwami".
Ten pan często przekręca na korzyść gts .
Bardzo zły sędzia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)