Spokojnie Rufus spokojnie. Przecież SaNto nieraz pisał, że to działa tylko przed telewizorem
-
-
CRACOVIA - Korona Kielce 1 : 2
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To będzie bardzo, bardzo ciężki mecz. Korona
> ostanie kilka meczy gra bardzo dobrze. Widać
> jakiś pomysł w ich ataku, na razie raczkujący
> ale wciąż rozwijający się. Golański musi
> zostać wyłączony, jego dośrodkowania w każdym
> spotkaniu są niebezpieczne. Małkowski jest ich
> największym problemem i strzały z dystansu(a
> jest komu strzelać) mogą okazać się zabójcze
> dla Koroniarzy. Trzeba również będzie uważać
> na Kiełba(mógłby sprawdzić się w naszej
> taktyce) oraz Pylypczuka(coraz lepiej sobie
> radzi). Na razie grają z kiepskim napastnikiem,
> pytanie jak wygląda forma Korzyma.
>
> Pacheta wziął drużynę walczaków i
> wprowadził w niej schematy rozegrania,
> szczególnie groźne są kontry. Wątpię żeby
> ten zespół miał problemy z utrzymaniem się.
Dlatego zasugeruje by wylaczyc z gry .....tlumacza . W tedy Pacheta bedzie bez slownej maczety.
Korona pokazała w meczu z Pogonią jak się nie powinno grać. Prowadząc 1-0 i grając z przewagą 1 zawodnika.W ostateczności przegrywają 2-3.
To co wyprawiali dwaj stoperzy z jednym (Bąkiem) napastnikiem Pogoni to zwykła kompromitacja.W Koronie obrona na dzień dzisiejszy istnieje tylko z nazwy. Tylko trzeba bardzo uważać na stałe fragmenty gry, gdzie skuteczność ich jest bardzo wysoka.
KamilloLce Napisał(a):
> Na kłótnie przyjdzie czas jak przyklepiemy
> mistrza. ;)
Lepiej żeby się nie kłócili, wtedy bez trudu powinniśmy awansować do LM ;)
bardzo dobry pomysl z ta restauracja. jak tam z rezerwacjami?:) prz 3-0 do przerwy moglbym moze nawet zaryzykowac wejscie na sektor :)
Zboro Napisał(a):
> Słuchaj Jezu Jak Cię błaga Lud,
> Wróć Cracovii Mistrza Polski Wróć !!
> My Czekamy Już 50 lat,
> By Mieć Mistrza Polski i w Pucharach Grać
Hej, ale mamy już rok 2013... rozumiem świętować można, dzień zgubić ale półtorej dekady?
Kompletu pewnie nie będzie bo niewygodny termin, sporo ludzi wyjeżdża - wiadomo jaki to czas.
Jeżeli chodzi o Koronę, to gra coraz lepiej i mam wrażenie, że coraz brutalniej. Mam wielką nadzieję, że nikt nie złapie jakiejś przykrej kontuzji. Spodziewam się natomiast naprawdę nieprawdopodobnej atmosfery, bo chyba każdy ma teraz w sobie tyle pary, że można tylko się obawiać o wytrzymałość mechaniczno-akustyczną naszego El Paso, a reklamować nie ma u kogo...
niektórzy wyjeżdżają, ale inni przyjeżdżają :D :D :D
03.12.2011 Ekstraklasa Korona Kielce - 0:0 - Cracovia Kraków
30.07.2011 Ekstraklasa Cracovia Kraków - 1:2 - Korona Kielce
19.03.2011 Ekstraklasa Cracovia Kraków - 3:0 - Korona Kielce
27.08.2010 Ekstraklasa Korona Kielce - 1:0 - Cracovia Kraków
13.03.2010 Ekstraklasa Cracovia Kraków - 3:0 - Korona Kielce
29.08.2009 Ekstraklasa Korona Kielce - 1:1 - Cracovia Kraków
12.04.2008 Ekstraklasa Cracovia Kraków - 1:1 - Korona Kielce
06.10.2007 Ekstraklasa Korona Kielce - 2:0 - Cracovia Kraków
08.05.2007 Ekstraklasa Korona Kielce - 1:2 - Cracovia Kraków
21.10.2006 Ekstraklasa Cracovia Kraków- 1:0 - Korona Kielce
Więcej szczegółów: http://www.transfermarkt.pl/pl/korona-kielce-mks-cracovia-krakow/vergleich/basics_2330279.html
Pozdrawiam
niektórzy wyjeżdżają, ale wracają na meczyk w przyspieszonym trybie :D
SaNtO Napisał(a):
> bardzo dobry pomysl z ta restauracja. jak tam z
> rezerwacjami?:) prz 3-0 do przerwy moglbym moze
> nawet zaryzykowac wejscie na sektor :)
Zostańcie w lokalu. Był parę lat temu finał LM z takim wynikiem do przerwy. ;)
Dla mnie ważne też zeby nie było mgły.
Nie wierze w talizmany, przepowiednie, itp. ale nie rozumiejąc jakim cudem nasza drużyna gra obecnie najlepsza pilke w lidze, podświadomie doszukuje się zdarzeń nadprzyrodzonych...
Po takiej serii, to chyba każdy szuka jakichś talizmanów itp ;) Ja na przykład, boję się ruszać tapetę na ekranie monitora, a mam tapetę derbową - Cracovia Pany! :). Odkąd ona jest to przegraliśmy tylko z Pogonią, więc zostanie dopóki nie przyjdzie jakaś czarna seria, która mam nadzieję w tym sezonie już się nie zdarzy ;)
A odnośnie sobotniego meczu, to strasznie się nie mogę doczekać. Jeszcze przez miesiąc nie mogliśmy iść na mecz, a tu do tego gramy taką piłkę, to człowieka aż ciągnie na stadion :) Jestem też ciekaw jak to wyjdzie, jesteśmy na fali, ale paradoksalnie takie mecze są trudne, bo wydaje się, że powinniśmy Koronę zdemolować, a jak będzie to tego nie wie nikt.
Jaka czarna seria? zapomnij o tym. Po siedmiu chudych latach następuj już tylko tłuste lata (żadne siedem tłustych)
Był też pamiętny mecz z Amiką - lepiej talizmany trzymać w pogotowiu do ostatniej minuty.
szuwarek Napisał(a):
> Jaka czarna seria? zapomnij o tym. Po siedmiu
> chudych latach następuj już tylko tłuste lata
> (żadne siedem tłustych)
Będzie tak, że za lata chude będziemy uważali te bez pucharów:)
Rozmarzyłem się
gaudeamus Napisał(a):
> Podziękujmy piłkarzom za dobrą grę - WSZYSCY
> NA KAŁUŻY 1!
Głośne podziękowania należą się przede wszystkim p. Millerowi, za dbanie o bezpieczeństwo i spokój w mieście.
przydałby się transparent okolicznościowy przypominający z jakiej partii wywodzą się miller i fedorowicz czylii komu zawdzięczmy oglądanie najlepszej od niewiadomokiedy Cracovii w telewizorze
Millera należy pozdrowić z całą stanowczością ;)
Cthulhu Napisał(a):
> przydałby się transparent okolicznościowy
> przypominający z jakiej partii wywodzą się
> miller i fedorowicz czylii komu zawdzięczmy
> oglądanie najlepszej od niewiadomokiedy Cracovii
> w telewizorze
Jak chcesz uprawiać politykę to się zapisz do jakiejś partii a nie przenoś jej na stadion.
Najpierw podziekujmy Naszym chłopakom, a później "podziekujmy" policji i Millerowi.
No jasne nie uprawiać polityki na stadionie , ale polityka możne zamykać stadiony z politycznych powodów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)