Szanowni Państwo,
Jest mi niezwykle miło, że to właśnie ja mogę Was wszystkich zaprosić na kolejny mecz naszej CRACOVII, który odbędzie się już w najbliższą sobotę!
WSZYSCY NA STADION!!!
dzięki Cracovio za ten ogrom radości, który od pewnego już czasu mam zagwarantowany przy okazji Twoich spotkań.
Do booooooooooooooooju Cracovia!
-
-
CRACOVIA - Korona Kielce 1 : 2
Słuchaj Jezu Jak Cię błaga Lud,
Wróć Cracovii Mistrza Polski Wróć !!
My Czekamy Już 50 lat,
By Mieć Mistrza Polski i w Pucharach Grać
no to Santo oczywiście zostaje w domu. Z kobietą.
Znamy patent na zwycięstwa Cracovii w tym sezonie:
1. Bolek zakłada wątki meczowe
2. Santo zostaje w domu z dziewczyną
;)
A tak poważnie cieszę się że po latach chudych wreszcie nadchodzą tłuste, i oby trwały jak najdłużej. I tak jak napisał kolega Zboro: "Słuchaj Jezu jak Cię błaga lud". Mam nadzieję ze od meczu z Koroną ta pieśń będzie regularnie śpiewana na Ziemi Świętej :)
Ciekawi mnie teraz frekwencja na mecz z Koroną po 4 zwyciestwach z rzedu ;>
trzeba chyba powoli sie przestawiac z garbatej doli na puchary. :-) A jeszcze na meczu z Ruchem mowilismy z kumplem ze zmiana trenera konieczna. po tu latach posuchy az sie człowiek boi marzyc ;-)
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znamy patent na zwycięstwa Cracovii w tym
> sezonie:
> 1. Bolek zakłada wątki meczowe
> 2. Santo zostaje w domu z dziewczyną
> ;)
>
> A tak poważnie cieszę się że po latach chudych
> wreszcie nadchodzą tłuste, i oby trwały jak
> najdłużej. I tak jak napisał kolega Zboro:
> "Słuchaj Jezu jak Cię błaga lud". Mam nadzieję
> ze od meczu z Koroną ta pieśń będzie
> regularnie śpiewana na Ziemi Świętej :)
3. analizę i typ przesyła Trapez
4. kkk_84 wstukuje swoje zaklęcie, które z pozoru wydaje się być nacechowanym pesymizmem, kompletnie niepasującym do naszej gry, ponurym wyrazem "przegramy" :P
Jak to cudownie jest móc się kolejny raz z rzędu cieszyć z wyniku naszej Cracovii
No to bolek życzę Ci abyś 15 grudnia zakładał wątek meczowy w którym będziemy grać o mistrza jesieni :)
Jestes wielki Bolek. Szczere gratulacje i oby tak do konca roku.
pawlus17 Napisał(a):
> No to bolek życzę Ci abyś 15 grudnia zakładał
> wątek meczowy w którym będziemy grać o mistrza
> jesieni :)
Na mistrza jesieni już nie ma szans ;) To jeszcze 1 kolejka.
Trzymaj ten temat! Jeszcze tylko parę miesięcy, dasz radę!
kolejny ciężki mecz przed nami ,oby nasi Piłkarze nie zachłysneli sie zwyciestwem i powalczyli o kolejne 3 punkty :)
ciekawe ile nickow juz zakladalo tematy meczowe i sie nie udawalo heheheh....Bolek obys byl caly czas heh
Nasze talizmany - Bolek i Santo wraz z kobietą u boku. ;) Trzeba na nich chuchać i dmuchać, bo jakby im się coś stało no to.. wolę nie myśleć.
15 grudnia to jesień, więc jak wtedy będziemy liderem, będziemy mistrzem jesieni :P
Będzie ciężko bo Korona gra o życie, ale liczę na 3 punkty!
Byłoby to historyczne 5 zwycięstwo z rzędu - pytanie do statystyków kiedy ostatni raz mieliśmy taką passę na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej?
[b]!!! WSZYSCY NA MECZ !!![/b]
Santo oficjalnie dostajesz zakaz stdionowy dla Ciebie i Twojej lubej oraz nakaz oglądania meczu z Korona w TV. Za nie przestrzeganie bedzie kara :D
Co by nie było trzeba zrobić( nie wiem jak to się pisze poprawnie po brytyjsku)" standing owejszyn" czyli stojący stadion o to mi chodzi i tak zwany " huragan braw" na wejściu.
Tradycyjne bluzganie po swoich proponuje też ze względu na ich dotychczasowe wyczyny opóźnić o co najmniej 30 minut.
No i Wojtkowi można coś miłego zaśpiewać może coś z pieśni biesiadnych ja wiem jakieś " Jeszcze po kropelce...." czy coś.
CracoviaNH Napisał(a):
> Będzie ciężko bo Korona gra o życie, ale
> liczę na 3 punkty!
>
> Byłoby to historyczne 5 zwycięstwo z rzędu -
> pytanie do statystyków kiedy ostatni raz
> mieliśmy taką passę na boiskach najwyższej
> klasy rozgrywkowej?
>
> !!! WSZYSCY NA MECZ !!!
Jakie życie? już uciekli ze strefy spadkowej, wygrają w tej kolejce i spokojnie ich ogrywamy w sobotę.
Ja chcę już sobotę....
tak ! caly stadion na wstepie meczu owacyjnie oklaski i wielkie "dziekujemy" bo chlopaki sprawilo nam radosc i dume!!!
Spodziewam się kompletu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)