Takiej Cracovii nie było od lat i to prawdziwej druzyny, gra jeden za drugiego, podania, niesamowita praca i kondycja, szczególnie obronców, ale jednosczesnie zmuszanie przeciwnika do jeszcze wiekszego wysiłku (sobol ledwo żyl jak schodzil), ciekawy jestem tylko jak zareaguje znaczna czesc kibicow po pierwszym kryzysie który pewnie nadejdzie, oby tylko nie wyzywaniem swoich i domaganiem sie zwolnienia Stawowego po dwóch porażkach, bo chłop teraz zasłużył na spory kredyt zaufania podobnie jak zawodnicy
-
-
[WIKTORIA] Górnik Zabrze - CRACOVIA 0 : 1
Kiedy info o wyjazdach na puchary? ile biletów jakie kraje ?
O której zbiórka?i Czym jedziemy specjal ?autokary?prom?:)
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chorąży Nawałka! Co? CRACOVIA! :D
Zapisz to. Faken.
Oklaski. Klepanka w ostatnich minutach - nie do zapomnienia.
I Iwan: wchodząc na boisko miał strach w oczach.
Zaczyna się tworzyć Wąs Gang. Fajno.
Czekam na Budzika i Edgara w formie i ze dwa, trzy wzmocnienia.
pluton Napisał(a):
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Chorąży Nawałka! Co? CRACOVIA! :D
>
> Zapisz to. Faken.
Wężykiem, Jasiu, wężkiem.
Brawo Pasy!! Wygrywamy kolejny wyjazd, grając swoje ucierając nosa Żabolom i człowiekowi w bezrękawniku który miał gładko pokonać Pasy przed wtorkową nominacją ( która odbyła sie w piątek). wygrana nad zewsząd wychwalanym Nawałką i smutne skamlenie baszczyńskiego BEZCENNE! Brawo
BRAWO BRAWO BRAWO!!!
Super wydolnosc, super zaangazowanie, gra druzynowa, wkladaja glowe tam gdzie inni boja sie nogi włożyć. Ileż ja czekalem na taka druzynę!
I to jaka odmiana zawodnikow ktorzy do niedawna prosto pilke bali sie kopnac! Ahh poezja!
DZIEKUJEMY! Dzisiaj szkoda tych łatwo straconych punktow, ale ...moze z tylnego siedzenia lepiej sie atakuje. :)
Panowie, trzeba w meczu z Koroną podziękować naszym zawodnikom, jakby nie patrzeć za te wszystkie ostatnie wygrane!
Nawałka po dzisiejszym meczu: [url=http://www.youtube.com/watch?v=iqvmr4IVDDo][youtube][/url], od 2:35. ;)
Więdziałem że będzie ciężko - ale wierzyłem w chłopców Stawowego :)
BraVo Panowie!
A MY kibice - WSZYSCY na mecz z Koroną w sobotę!
Komplet publiki musi być
Brawo Stawowy ,brawo drużyna .Zagraliscie z Górnikiem jak profesorowie z uczniem .
Kolejny doskonały mecz .Jak to oglądam mam łzy w oczach ze szczęścia i jednocześnie martwię się by Profesor tego nie zepsuł .Mamy po hokeju trenera na lata i drużynę również .Trzeba zatrzymać ten skład 2-3 klasowe transfery i gramy o M.Polski
Hropek Napisał(a):
> Panowie, trzeba w meczu z Koroną podziękować
> naszym zawodnikom, jakby nie patrzeć za te
> wszystkie ostatnie wygrane!
Naszym zawodnikom i .................................. (to w tej chili jedna z najważniejszych postaci) pomyśl.
Wolę Mistrza Polski, nuż jakieś puchary.
Podwójny mistrz Polski ;) Cracovia !!
Co za kondycha 80 MINUTA A ONI SIEDZIA Z PRESSINGIEN NA GORNIKU K.U.R.W.A JAK JESTEM Z TYM KLUBEM OD 1990ROKU TAK NIE WIDZIALEM TAK GRAJACEM CRACOVII
1. Jak usłyszałem tego pieska co nam komentował mecz miałem zle przeczucia. Na szczęście się nie sprawdziło.
2. Myślałem że Saidi musi mieć co najmniej 5 setek żeby coś wpadło a tu proszę za pierwszym razem się udało:-)
3. My w ostatnich meczach wygrywamy górne piłki w środku pola i stwarzamy sobie sytuację po stałych fragmentach gry ( nie dot. rzutów różnych). Nie pamiętam kiedy było tak ostatnio.
1 malo 2 malo 3 malo 4 malo !!!!!!trzeba wygrac z Korona... czy ktos pamieta kiedy ostatni razy wygralismy 4 mecze wyjazdowe pod rzad ? hej hej Cracovia !!!! :)
Trzydzieści lat około czekałem na takie mecze (od dziurawych getrów i braku ciepłej wody) , chłopaki nie myślcie o mistrzostwach , pucharach itp itd , róbcie to co robicie bawcie się piłką , kiedyś było takie powiedzenie , że zobaczyć dobrą piłkę to trza iść na gts ,a na PASY się po prostu chodzi , dzisiaj wystarczy powiedzieć : na PASY chce się iść , CRACOVIA PANY!
Jak ktos bedzie wiedział co z Władkiem to prosze napisać.
Kurwa alez szkoda teraz tych punktów z paprykarzami straconych.
Byle tak dalej chociaz już raz coś takiego mam wrażenie przezywałem, za pierwszej kadencji Stawa, wysoka pozycja na zakończenie rundy i pamietny mecz z Korona we mgle.
szuwarek Napisał(a):
> Hropek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Panowie, trzeba w meczu z Koroną podziękować
> > naszym zawodnikom, jakby nie patrzeć za te
> > wszystkie ostatnie wygrane!
>
> Naszym zawodnikom i
> .................................. (to w tej
> chili jedna z najważniejszych postaci) pomyśl.
Wojciech Stawowy , Najlepszy trener ligowy! :)
Panowie i Panie ta liga jest tak slaba jak nigdy. Trzeba isc za ciosem i tak jak Potter mowi dwa, trzy realne wzmnocnienia i idziemy na MISTRZA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)