Szkoda Straus, już lepiej Dudzic chyba
-
-
[WIKTORIA] Jagiellonia - CRACOVIA 1 : 2
Straus ma coś z głową....
Jak Strausa nie zmieni to chyba przełączę, bo mi psycha siądzie :)
Steblecki o 1 zwód za dużo. Jak zwykle ostatnio
ja jebie
ojj Rok .... moglbyc tak ladnie
Liptoon. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chyba nikt nie wierzył, że Straus to strzeli? ;)
Jest tu taki jeden na forum który pewnie wierzył...
Bidaku zejdz juz - Wojtek widzisz to ? Straus kompletnie nie w formie.
niech jeszcze zostanie 10minut moze sie obudzi.. a za niego Żurka poprosze
Prędzej Wojtek za Strausa wprowadzi albo Dudzica (oby nie) i da Stebleckiego do środka, albo Władka, ja też liczę na debiut Żurka ale nie od początku II połowy...
Znów wracamy do tiki taki we własnym polu karnym, a Wy się Strausa czepiacie, kozioł ofiarny zawsze się musi znaleźć. Mam nadzieję, że w drugiej połowie zagramy to co gramy od derbów, a nie bezsensowne ryzyko.
MI sie widzi ze jesli Straus zejdzie to za Nykiela wtedy Nykiel na prawa strone a Szeliga do srodka.
Zurek jedynie dla mnie za Stebleckiego.
Ale na lawce sa Boljevic i Dudzic a on maja pierszenstwo na wejscie.
Oby trener dal szanse innym choc w to watpie.
Stawowy groził w tygodniu, że wróci "stara dobra tikisraka"
i wróciła w postaci Strausa i momentami Dąbrowskiego, ten też nie potrafi kopnąć mocno do przodu tylko podaje do obstawionego kolegi.
Rock to nie jest zły piłkarz, ale po tej kontuzji zupełnie nie może się odnaleźć. WS pewnie wierzy, że formę złapie grając w meczach... Jeśli tak, to niech pogra trochę w rezerwach.
Cofnąć Stebleckiego, Kita za Strausa i rozjeżdżamy potoczanke :)
ilosc strat i bledow indywidualnych porazajaca :) a mimo to, po tragiczno-bojazliwy poczatku ogarnelismy sie i prowadzimy, tak trzymac
martwi mnie ze w drugiej polowie prawdopodbnie zobacze Boljevica i Dudzica
Straus mial jedien odbior , po czym zaraz pilke stracil, i moze jedno podanie dobre, a tak gra na alibi, ile potrzebuje czasu?
trzeba uczciwie nadmienic ze Budzik zaczal pobijajac zyciowy rekord strat z rzedu, ale potem sie oBudzil
Nie wiem jak ale trzeba ten mecz wygrać .
Narzekacie na Strausa a więcej strat w pierwszej połowie zaliczył Dąbrowski :) Jakby nie było obydwoje do zmiany, na plus tradycyjnie Nowak, Budziński, Pilarz, nie jest tak dobrze jak w meczu z Pogonią ale przynajmniej wynik się zgadza :D
Miszczu - my sie czepiamy? On kompletnie nie gra! podania na alibi blisko do partnera i strat w ciul! I to ma byc bezpodstawnie " koziol ofiarny" ? On nim jest.
Santo weź se tego Roka do sygnaturki bo to jest nieporozumienie na boisku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)