Błąd 404: Strona nie została znaleziona
-
-
MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2013
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Twixxx
> http://kanap.salon24.pl/364423,tvn-wytropil-przeja
> wy-faszyzmu
> Tu masz pokaz profesjonalizmu:). Jak widać mogą
> robić gałkę "Republice"...
Nie mige obejrzec video, jest zablokowane:(
Niemniej jednak Zuberq, ja pisze o stylu pracy dziennikarza, a nie tresci jego relacji.
Nie interesuje mnie w tym wypadku kto demontruje, kogo bije, etc. Oceniam tylko styl pracy "dziennikarza"...
Emocjonalny, jak radiowca komentującego mecz.
Vitam
Obserwowałem doniesienia z tak zwanego "marszu niepodległości" i doszedłem do konstatacji, że jesteście prymitywną, bandycką hołotą. W nosie mam ten wasz cały marsz, ale obrzydza mnie bandyctwo i brak poszanowania dla prawa. Szkoda, że funkcjonariusze policji nie potraktowali was wszystkich pałkami i nie zamknęli do więzienia. Wstyd mi, że mieszkacie w moim mieście. Bo dla mnie nie jesteście warci absolutnie nic. Wasze szaliki i barwy klubowe są dla mnie warte tyle, co używany papier toaletowy. Jesteście drodzy kibice Cracovii syfilisem tego miasta. Pogardzam wami.
Ps. W związku z sugestiami, że mógłbym być kibicem Wisły - nie jestem. Dla mnie jesteście warci jedni drugich, dwie kupki materii wydzielające podobny zapach.
anonimowość w necie jak widać wyzwala w lewakach odwagę do drama tekstów na forum ;)
Vitam
Nie jestem lewakiem, mam poglądy liberalne. Choć może dla was lewakiem jest każdy, kto ma trzycyfrowe IQ.
Oczywiście, nikt nie powiedział, iż pierwsza cyfra IQ != 0.
PS: Średnie IQ jest trzycyfrowe.
Wzruszyła mnie twoja historia. Przyjdź na mecz i powiedz to ludziom.
Internetowy ninja.
Dajcież chłopu spokój.
Dostał wałkiem po łbie od żony/matki, szef/nauczycielka go zeszmacił(a) przy ludziach czy coś w tym stylu.
Wyżycie się w necie na (w jego mniemaniu) jeszcze głupszych niż on "fstrentnych bezmózgich kibolach" to jego ostatnia deska ratunku na dowartościowanie się.
Pomóżmy człowiekowi w potrzebie, nie odrzucajmy tego krzyku rozpaczy.
jakoś nie wchodzi to allegro
4 dni później
całujcie mnie pod tęczą w.....
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E-aL018xtyw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)