Uuu 3 ucho:-)
-
-
[WIKTORIA] Śląsk Wrocław - CRACOVIA 0 : 3
No,nikt się tego nie spodziewał
hehe nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji
Brawo PASY!!!
Szkoda że jeszcze Boljevic nie wykorzystał swojej sety, idealny moment na odblokowanie. Super Budziński, takiego pogromu się nie spodziewałem. Oby taki sam wynik z Pogonią w sobotę.
Ale jestem podjarany :D Oceny dziś będą wysooooookie :D
no, no
tak wysoko to nawet w drugiej lidze nie wygrywali :)
BRAVO
WRESZCIE PRZEKONUJĄCE ZWYCIĘSTWO :D
[size=x-small]tylko czemu nie 0:6 :)? (żarcik)[/size]
CRACOVIA PANY !
brawo i dziekuje, pierwszy raz od wyjazud do LKS wygrywamy 3ma bramkami, dodatkowe brawo :)
no pieknie w sobotę wszyscy pod stadion i doping od poczatku na pełnej qrwie
świetny mecz, zdecydowane zwycięstwo, ale też trudno, żeby było inaczej, skoro Śląsk cały mecz gra w 10. w pierszej połowie trochę strachu, druga rozegrana podręcznikowo. mogło być wyżej, ale nie bądźmy pazerni, 3:0 we Wrocławiu to ekstra wynik i pierwsze trzybramkowe zwycięstwo od powrotu WąSa - do którego chyba dotarło, że dwa podania do przodu są lepsze niż 10 w poprzek, i od razu widać efekty :)
WOJEWODO MY CHCEMY OGLĄDAĆ PASY W SOBOTĘ !!!!!!!!
OLE :)
3-ka do zra Cracovia żegna Frajera! Ile nam przyszło czekać na taki wynik!
To Trapez wreszcie prawie trafil wynik:D Mecz wygrany przez czerwo Gikiewicza ...co nie zmienia faktu ,nawet po tylu "setkach" ,ze Grajki nasze strasznie nas zaskoczyly ! BRAWO !!!!
Niedawno pytałem kiedy my ogolimy jakiś frajerów chociaż 3:0. Doczekałem się :) Bardzo się cieszę również z tego, że akurat tych frajerów udało się tak ładnie rozjebać :)
Idealny mecz na przelamanie i odblokowanie sie, brawo Pasyyy...
+NARESZCIE PIĘKNIE !!!!!!! GRATULACJE DLA CAŁEJ DRUŻYNY !!!
Pięknie, nie pamiętam kiedy wygraliśmy ostatnio 3:0, a na wyjeździe? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)