Dobry mecz ... nasi jezdzili na dupach jak zadko kiedy. No ale nasza obrona to jest dno .. a najslabszym ogniwem sa skrajni obroncy. Pozytku z nich w obornie nie wiele .. a w ataku wogole brak.
Ps. te skroty i to co pisza o tym meczu to jakas zenada. Gdzie sa nasze sytuacje ? Gdzie 100 murzyna, gdzie wolny Kosy ... skur****ny !!
-
-
CRACOVIA - gts 1 : 1
Ja się pocieszam że dziś tego szczęścia brakło bo dwa lata temu mieliśmy go za chyba wszystkie czasy:)
Poza tym dla tych ....... remis z nami to jak porażka a jak Saidi biegł to pewnie większość się posra....ła:)
CRACOVIA PANY !!!
Dlatego to tak fajnie bo popierdolili tą cała tiki srake i kilkoma podaniami byli już w polu karny, a nie granie w srodku do usranej śmierci
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>.
>
> Zawodnicy, którzy wyróżnili się "na plus":
> Dudzic (jakbyś grał tak jak dzisiaj w każdym
> meczu grałbyś w reprezentacji to Cracovia
> byłaby tylko przystankiem w Twojej karierze) ,
>
ja rozumiem ze cieszysz sie wynikiem i ogolnie calym meczem ale nie oszukujmy sie Dudzic z calym szacunkiem jest zawodnikiem conajwyzej 1ligowym!!!!! i to ze on gra wciaz w tym zespole jest naprawde dla mnie cudem!
dzisiaj oprocz ambicji nie pokazal nic wiecej
jest sztywny drewniany i nie ma w nim za grosz techniki... taki typowy jezdziec bez glowy..
swoje braki probowal nadrabiac poprostu ambicja
Dudzic byl dzis o 2 klasy lepszy niz Steblecki :)
przepraszam ale w czym 2 razy lepszy? Bartkowi trudno odmówić zaangażowania, ale pewnej bariery "technicznej" już nie przeskoczy, dziś zagrał dobrze ale bez szału, Sebastian natomiast niech się nauczy jednego, wywracasz się jak Cie faulują a nie chwiejnym krokiem padasz parę metrów dalej zdziwiony że nie ma faulu, trochę go dziś poniewierali, ale nic dziwnego skoro piłkę potrafi przytrzymać przy nodze, mecz faktycznie słabszy ale by od razu pisać że był o 2 klasy gorszy??
Slapi1988 Napisał(a):
> Dudzic byl dzis o 2 klasy lepszy niz Steblecki :)
chyba inny mecz ogladales
Za prośbą operatora
http://youtu.be/_PXe9ni_FhQ
Race na dzisiejszym meczu :)
Przed meczem taki remis wziąłbym w ciemno.Po meczu czuję olbrzymi niedosyt.Bardzo przeciętna pierwsza połowa i bardzo dobra druga.Dodatkowo bardzo mi sie podobała praca głównego sędziego.Pozwalał na twardą walkę i naprawdę poprowadził bardzo dobrze te zawody.Wiedział,że to są derby i że będzie walka....Pozwolił na nią i przez to widowisko było ogólnie ciekawsze.
Jestem tym remisem zdołowany jak po porażce.Jak można nie było wygrać z takimi szmaciarzami???Idę spać,dobranoc.
ronnie79 Napisał(a):
> Przed meczem taki remis wziąłbym w ciemno.Po
> meczu czuję olbrzymi niedosyt.Bardzo przeciętna
> pierwsza połowa i bardzo dobra druga.Dodatkowo
> bardzo mi sie podobała praca głównego
> sędziego.Pozwalał na twardą walkę i naprawdę
> poprowadził bardzo dobrze te zawody.Wiedział,że
> to są derby i że będzie walka....Pozwolił na
> nią i przez to widowisko było ogólnie
> ciekawsze.
Remis w ciemno ?! W derbach grając u siebie trzeba wygrywać. Jak dla mnie to strata 2 punktów, to już nie jest ta Wisła z Żurawskim czy Frankowskim, która rządziła ligą, to jest przeciętny zespół , który powinniśmy u siebie ograć, niestety przespalismy 1 połowę, a w drugiej brakło też trochę szczęścia.
: zobacz cjhlopie na miejsce ktrore zajmuje TS a ktore My.Zobacz na wartosc zawodnikow TSu a naszych.Praktycznie to ci sami co grali w I lidze.
Chwala Stawowowemu ze potrafil ich nakrecic dobrze do gry.Remis z rozpedzoną wisłą to sukces.
A p... ze powinnismy wygrac.... to tak jak Slask i Lech - tez powinni wygrac i grac o miliony.
Bratis: zobacz sobie na forum "rozpędzonej wisły" - większość skamle, że ich gra w 2 połowie to porażka i wstyd, że remis jest dla nich szczęśliwy. To już nie ta Wisła, nam zabrakło wczoraj trochę szczęścia, ale faktycznie - mecz był do wygrania i należało go wygrać. Punktów z frajerami szkoda:(
Na Pogoń czy inne Śląski trudno będzie z chłopaków wycisnąć podobną motywację, oby się to Stawowemu udało, bo my musimy częściej wygrywać!
Szkoda, że nie było TRZECIEJ połowy (jak w hokeju) Obejrzałem sobie na spokojnie nagrany mecz na video. Takiej drugiej polowy w naszym wykonaniu nie pamiętam (a widziałem tych meczy, oj widziałem).
Dobry ten remis bo pamiętać trzeba o miejscach w tabeli,dobrze że w drugiej połowie podkreślam w drugiej zagraliśmy tak dobrze.Piłka jest grą prostą i wczoraj Cracovia zagrała prosty i szybki futbol bez zbednego klepania na własnej połowie. Dwa konkretne wzmocnienia powrót Edka i na wiosne derby wygrane.
O jakich wy miejscach w tabeli mówicie, jakim trzeba być minimalistą, aby iść na wczorajszy mecz z myślą o choćby remisie. Wisła to obecnie bardzo przeciętna drużyna i pokazuje to od dwóch sezonów i pokazała też i wczoraj. U nas tabela nie jest żadnym wyznacznikiem, bo równie dobrze mając mniej szczęścia mogliby być znacznie niżej. Wczorajszy mecz to dla nas strata 2 pkt, bo po tym co wczoraj zobaczyłem, stwierdzam, że gralismy z najsłabszą drużyną, która do nas zawitała w tym sezonie.
[url=http://sportowacracovia.com/2013/09/22/skrot-meczu-cracovia-wisla-11/][b][large]Skrót meczu: Cracovia ? Wisła (1:1)[/large][/b][/url]
http://sportowacracovia.com/2013/09/22/skrot-meczu-cracovia-wisla-11/
Po obejrzeniu na powtórce, niemal klatka po klatce uważam, że Brożek w sytuacji bramkowej był na spalonym. Tym bardziej drażni fakt, że bramkę przeciw nam ze spalonego uznał ten sam sędzia, który pod pretekstem spalonego nie uznał prawidłowej bramki dla nas w poprzednim meczu i pod tym samym preteksten nie pozwolił rozegrać jeszcze przynajmniej jednej obiecującej akcji.
Ta trójka sędziowska powinna zostać odesłana na przeszkolenie.
Był na spalonym Vladimir Boljević gdy zagrał do niego Saidi? po tym Saidi miał 100 % sytuacje. Nie mogę znaleźć tego w skrócie. Oraz karny na Nowaku?
Rado, był na ponad metrowym. Powtórka w C+ nie pozostawiła wątpliwości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)