z innego tematu
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,1
> 4512288,Dwa_dni_przed_meczem_z_Legia_pilkarze_Crac
> ovii___.html
>
> Trzeba po galeriach pospacerować i gdzieś
> "upolować " wirusa... ;)
w takim razie Nykiel tez zlapal wirusa ;) wkoncu spacerowal z Pilarzem ;)
-
-
KS CRACOVIA - Legia Warszawa 0 : 1
Wystarczy, że Budzik wróci i będzie ok, Pilarza też byłoby szkoda, ale w razie czego jest Perdijić (ciekawe w jakiej formie..).
Sędzią meczu P.Gil sędziował nam wygrane derby w Sosnowcu i zwycięstwo na Kolejorzem 1-0, może znów przyniesie szczęście...
Drake Napisał(a):
> Sędzią meczu P.Gil sędziował nam wygrane derby
> w Sosnowcu i zwycięstwo na Kolejorzem 1-0, może
> znów przyniesie szczęście...
Jak również mecz 2 sezony temu z ŁKS w Łodzi. Wszyscy pamiętamy, jak bardzo mądre decyzje podejmował.
Killeroth Napisał(a):
> Drake Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Sędzią meczu P.Gil sędziował nam wygrane
> derby
> > w Sosnowcu i zwycięstwo na Kolejorzem 1-0,
> może
> > znów przyniesie szczęście...
>
>
> Jak również mecz 2 sezony temu z ŁKS w Łodzi.
> Wszyscy pamiętamy, jak bardzo mądre decyzje
> podejmował.
Opis z pamiętnego meczu prowadzonego przez sędziego Gila.
http://www.wikipasy.pl/2012-03-09_%C5%81KS_%C5%81%C3%B3d%C5%BA_-_Cracovia_2:2
Sędzia Gil to w ogóle powinien być odsunięty od sędziowania. To co wyprawiał na meczu z ŁKSem... Ten karny to był szczyt wszystkiego... A on w ogóle jest często "w formie". Nie wiem, jakie siły powodują, że on wciąż sędziuje w ekstraklasie...
Żeby było jasne: ja nie chcę, by sędiza sędziował "pod nas". On ma sędziować dobrze.
skład na legię widziałbym następująco:
Pilarz-Marciniak Żytko Kosanović Jaroszyński-Dąbrowski Budziński Danielewicz-Steblecki Ntibazonkiza-Nowak
Kuś powinien iść na ławkę, bo jest w tragicznej w formie , i zamiast z meczu na mecz rozkręcać się , u niego widać zauważalny regres formy
Nie wiem czy trener nie będzie się bał również postawić na Jaroszyńskiego, mając w perspektywie grę przeciwko Radoviciovi(ewentualnie Ojaamie).
Poza tym cała ta szopka z wirusem jest śmieszna, moim zdaniem, i ktoś widocznie wymyślił dosyć nieudolną zasłonę dymną ;)...
z obozu legii:
[i]"Czwartkowy trening legionistów rozpoczął się o 10.30. Na zajęciach zabrakło kontuzjowanych Inakiego Astiza, Bartosza Bereszyńskiego, Jakuba Koseckiego i Duszana Kuciaka. W czasie zajęć okazało się, że Słowaka w piątek czeka zabieg artroskopii, a jego przerwa w treningach [b]potrwa od 4 do 9 tygodni[/b]."[/i]
no izajebiscie jak nie zagra Kuciak i Kosecki. Jeszcze niech Radovic, Furman i Junior (np) odpadna to wtedy bedzie bardzo dobrze :) taka cicha nadzieja :D
Surep - chcesz Marciniaka na prawą wystawić :o ?
To ja już zdecydowanie wolę Żytkę po prawej stronie i dwóch lewonożnych środkowych obrońców (Kosanović i Marciniak) niż Adama hasającego po prawej stronie.
To się nie udawało już w 1szej lidze, w związku z tym jakoś tego nie widzę by z Legią się miało sprawdzić ;)
gargamel9998 Napisał(a):
> no izajebiscie jak nie zagra Kuciak i Kosecki.
> Jeszcze niech Radovic, Furman i Junior (np)
> odpadna to wtedy bedzie bardzo dobrze :) taka
> cicha nadzieja :D
Po tym co widziałem w skrócie meczu 7egia -Steua to dla naszego dobra Furman i Junior powinni zagrać :)
Jaroszynski bardzo pozytywnie wypadl w meczu z Zaglebiem ale bardzo obawiam sie o niego przed meczem z Legia. Szczerze mowiac wolalbym by usiadl na lawce. W Lubinie czesto "gubil" skrzydlowych rywali i kryl na radar. Legia jest w stanie to wykorzystac jak nikt inny i moze nam sie troche Pawel spalic przy kilku obelgach naszych niezawodnych piknikow. Kilka juz takich przypadkow bylo.
To lepiej, żeby na radar krył Marciniak?
Villa_KS Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> -----
> > no izajebiscie jak nie zagra Kuciak i Kosecki.
> > Jeszcze niech Radovic, Furman i Junior (np)
> > odpadna to wtedy bedzie bardzo dobrze :) taka
> > cicha nadzieja :D
>
>
> Po tym co widziałem w skrócie meczu 7egia -Steua
> to dla naszego dobra Furman i Junior powinni
> zagrać :)
Furman w szczególności. Chłop nie zaliczył ani jednego dobrego zagrania. Strzelam że jeśli po 30 minutach Urban zastapiłby go kimkolwiek innym pokonaliby Steaue.
Strata Pilarza nie boli. Z relacji wiem że ostatni mecz miał dobry, teraz pewnie na kolejny trzeba będzie czekać z miesiąc;)
Saidi z Nowakiem do spółki z Rokim załatwią Legie i znajdą się w jedenasce Canal+
Rocki to już 5 mecz gra totalna buc.ówę .
Nzg Napisał(a):
>
> Strata Pilarza nie boli. Z relacji wiem że
> ostatni mecz miał dobry, teraz pewnie na kolejny
> trzeba będzie czekać z miesiąc;)
Nosz kurwa ileż można!!!!!
Cokolwiek by zrobił, zawsze będzie źle albo przypadkowo, albo przeciwnik spierdolił.
- a jak się mu błąd przytrafi - pierwszy wrzeszczysz - a nie mówiłem, to do dupy bramkarz jest, obojętnie, widziałeś czy nie.
Doskonale sobie zdaje sprawę iż każdy, jak Santo ma swojego Żytkę, któremu wszystko wybaczy, i swojego Kosanowicza (ewentualnie Pawła Nowaka :D) po którym, co by się nie działo - będzie jechał jak po burej suce - ale bez przesady!
szuwarek Napisał(a):
> Killeroth Napisał(a):
> -----
> > Drake Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Sędzią meczu P.Gil sędziował nam wygrane
> > derby
> > > w Sosnowcu i zwycięstwo na Kolejorzem 1-0,
> > może
> > > znów przyniesie szczęście...
> >
> >
> > Jak również mecz 2 sezony temu z ŁKS w
> Łodzi.
> > Wszyscy pamiętamy, jak bardzo mądre decyzje
> > podejmował.
>
> Opis z pamiętnego meczu prowadzonego przez
> sędziego Gila.
> http://www.wikipasy.pl/2012-03-09_%C5%81KS_%C5%81%
> C3%B3d%C5%BA_-_Cracovia_2:2
Wyprawiał co wyprawiał, w zasadzie chyba nie ma w tej lidze sędziego który by się nie pomylił na nasza niekorzyść, za to jak sędziował nasze mecze z faworytami to udawało nam się skromnie wygrywać :)
janczer Napisał(a):
> Nzg Napisał(a):
> -----
> >
> > Strata Pilarza nie boli. Z relacji wiem że
> > ostatni mecz miał dobry, teraz pewnie na
> kolejny
> > trzeba będzie czekać z miesiąc;)
>
> Nosz @#$%& ileż można!!!!!
> Cokolwiek by zrobił, zawsze będzie źle albo
> przypadkowo, albo przeciwnik spierdolił.
> - a jak się mu błąd przytrafi - pierwszy
> wrzeszczysz - a nie mówiłem, to do dupy bramkarz
> jest, obojętnie, widziałeś czy nie.
> Doskonale sobie zdaje sprawę iż każdy, jak
> Santo ma swojego Żytkę, któremu wszystko
> wybaczy, i swojego Kosanowicza (ewentualnie Pawła
> Nowaka :D) po którym, co by się nie działo -
> będzie jechał jak po burej suce - ale bez
> przesady!
Powiem tak.W tym sezonie większych wpadek nie miał,choć w kilku meczach tradycyjnie nie był pewny na przedpolu.Oprócz tego broni dobrze.Myślę,że troszkę ciągnie się za nim poprzedni sezon w którym w kilku meczach zwyczajnie zajebał bramki.Owszem zdarzały mu się dobre mecze,ale na litość boską....Przecież bramkarz chyba z obowiązku musi mieć jakieś dobre interwencje.Dobry bramkarz broni cały sezon równo.Nie popełnia tyle indywidualnych błędów co Krzysiek w zeszłym sezonie.Jeśli nie zagra,a w jego miejsce wskoczy Matko to będę się bardzo cieszył,bo uważam go za nie gorszego bramkarza niż Pilarz,a dodatkowo na przedpolu nikt mu nie fiknie,bo Matko połamie gnaty....
Agnan Napisał(a):
> Sędzia Gil to w ogóle powinien być odsunięty
> od sędziowania. To co wyprawiał na meczu z
> ŁKSem... Ten karny to był szczyt wszystkiego...
bardzo obawiam się tego Gila.
gosć, za którego sędziują gwiazdeczki polskiej ligi.
we wspomnianym meczu z dajdajami wszystko gwizdał pod Saganowskiego, a ten stękał przy każdej okazji jakby miał zatwardzenie.
Sagan znowu będzie zdychał przy każdej okazji.
murzyn grający na srodku obrony Legii to zdecydowanie najsłabsze ogniwo.
musi grać w sobotę :)
Janczer, masz albo krótką pamięć albo nie czytasz ze zrozumieniem. W trakcie rundy wiosennej chwaliłem Pilarza po wielu meczach. Dziwiło mnie że Matko na początku wiosny nie dostał szansy, okazuje się że Pilarz złapał formę i trochę wybronił nie popełniając przy tym błędów. Ogólnie jednak uważam że do dobrego bramkarza bardzo wiele mu brakuje i dopuki nie poprawiłby wyjść do piłki ciężko by miał u mnie z grą.
Jeżeli chodzi o posiadanie własnych Żytek i Kosanoviców to nie zgadzam się. Staram sie każdego gracza oceniać obiektywnie. Dlatego też potrafię raz pochwalić raz zmieszać z błotem. Są oczywiście piłkarze których chwali się niezbyt często, jeśli w ogóle. Uważasz że np. uwziąłem się na Marciniaka(któremu o wiele bardziej się obrywa niż Pilarzowi) czy po prostu gra chłop beznadziejnie i do tarcia chrzanu się nie nadaje?
Ronnie, co do tych większych wpadek to nie szarżowałbym z takimi stwierdzeniami. Bramka dla Lecha czy druga bramka Piasta to pokaz antyumiejętności bramkarskich. Do tego każda wrzutka na 4-7 metr śmierdzi straconym golem. Pojedyńczych większych bądź mniejszych błedów możnaby znaleźć bardzo dużo. Szczególnie przy dośrodkowaniach. Komunikacja z obrońcami również pozostawia wiele do życzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)