Do Macina KSC
Czy jest jakaś szansa na fakturę w przypadku wpłat od jakiejś firmy? - jesli tak to pls napisz co możecie napisać w tyt. płatności.
-
-
Fundusz Wspierania Młodzieży
Marek D. - 200 zł
Robert K. - 10 zł.
[b]Stan Konta :
603,27 PLN[/b]
Szanowni Kibice!
W związku z organizacją turnieju mini hokeja oraz chęcią popularyzowania hokeja wśród młodych dziewczynek, Stowarzyszenie Wspierania Młodych Talentów planuje zakupić profesjonalne bandy dla dzieciaków. Komplet dwóch band to wydatek rzędu 10.500 zł brutto. Część środków planujemy pozyskać z grantu, natomiast część musimy sami zorganizować. Gdyby jakaś firma chciała zasponsorować bandy, to informuję, iż można na nich umieścić logo firmy, a Stowarzyszenie podpisze umowę o sponsoring i wystawi rachunek (Stowarzyszenie nie jest vatowcem, zatem nie ma możliwości wystawienia faktury).
Planujemy w najbliższym czasie zorganizować turniej mini-hokeja. Z kolei w dniach 12-13 października 2013 r. IIHF organizuje World Girls' Hockey Weekend, do którego planujemy się przyłączyć (zgłoszenie wysłane).
[img]http://www.iihf.com/uploads/pics/11_01.jpg[/img]
A tu LINK: [url=http://www.iihf.com/iihf-home/sport/women/world-girls-hockey-day.html]World Girls Hockey Weekend LINK[/url]
Równocześnie informuję, iż osoby prawne i fizyczne mogą dokonać darowizny na cele statutowe Stowarzyszenia.
Zgodnie z art. 18 ust. 1 pkt 1 ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych darowizna na cele statutowe Stowarzyszenia podlega odpisowi od dochodu przed opodatkowaniem, do wysokości 10% tego dochodu.
Zgodnie z art. 26 ust. 1 pkt 9 w zw. z art. 26 ust. 5 ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych darowizna na cele statutowe Stowarzyszenia podlega odpisowi od dochodu przed opodatkowaniem, do wysokości 6% tego dochodu.
11 dni później
Dzieje się coś w tym temacie? Wypłaty już były, także wpłacamy.:)
Pobudziłeś naród ;)
Kamil S.- 20 zł.
Kamil K. - 19,06 zł.
Agata F. - 30 zł
Maciej C. - 50 zł.
Bartek M. - 20 zł
Dzięki !!!
- 202 spodnie hokejowe
[b]Razem:
540,78 zł[/b]
Generalnie jakby nie kibice, to by tu niezła bida była. O ile by coś w ogóle było.
13 dni później
Artur SZ. - 10 zł.
Robert K. - 10 zł.
Magdalena G. - 20 zł.
Tomasz K. - 20 zł
Agata F. - 30 zł
[b]Razem : 630,78 zł.[/b]
29 dni później
Marcinie podaj dane do przelewu : odbiorca i adres
Nagolenie CCM - 35 zł.
[b]Razem : 595,78 zł.[/b]
Artur Sz. - 10 zł
Spodnie hokejowe CCM - 222 zł
Janusz J. - 100 zł
Spodnie hokejowe CCM - 40 zł.
Jarosław S. - 20 zł.
Robert K. - 20 zł.
Magdalena G. - 20 zł.
[b]Razem: 523,78 zł[/b]
11 dni później
przenoszę z forum hokejowego, bo tu więcej ludzi to może zobaczyć
14 dni później
Agata F. - 30 zł
Tomasz K. - 20 zł
[b]Razem: 573,78 zł[/b]
4 dni później
Robert K. - 10 zł
Artur S. - 10 zł.
Robert L.- 300 zł !!!
Adrian U. - 20 zł.
- 260 zł. na dofinansowanie turnieju żaków starszych w Krynicy.
Tomasz K. - 20 zł
Marcin P. - 50 zł.
Agata F. - 30 zł.
[b]RAZEM: 753,78 zł[/b]
30 dni później
Nie ma się co zastanawiać.Trza kupić.
https://www.facebook.com/events/453434158095091/?ref_newsfeed_story_type=regular
Robert K. - 20 zł.
Artur Sz. - 10 zł
Maciej C. - 50 zł.
Agata P. - 30 zł
Agata F. - 30 zł.
Artur Sz. - 10 zł.
Nałokietniki EASTON - 40 zł.
Robert K. - 10 zł.
Marcin P. - 50 zł.
Agata P. - 30 zł.
Aleksy K. - 40
Artur Sz. - 10
Robert K. - 10
[b]Razem: 1013,78 zł[/b]
60 dni później
Marcinie, ja Boże mnie broń nie wtryniam Ci się w wydatki, ale mam takie dwa pytanka, jeśli wolno, tak z ciekawości...
- nie licząc wydatków - po to ta kasa jest żeby ją wydawać na to co potrzebne, rzecz oczywista - ale licząc sam przychód, to ile udało nam się zebrać jak do tej pory? Znaczy chodzi mi o to czy jest to suma mieszcząca sięw pojęciu "dostrzegalna lub nawet znacząca w skali potrzeb"?
- z tego co nie jest wydane masz pomysł na zużycie? Tzn. chodzi mi o to, czy trzymamy to na "czarną godzinę", czy planujesz na koniec dołożyć młodym do czegoś (nie wiem czego, wyjazd na turniej, kupić kije -1?2?, whatever, Ty wiesz najlepiej). Tzn. w tym pytaniu chodzi mi o to, że z jednej styrony to jest kasa, której normalnie by nie było, więc wiadomo, że ją z głową trzeba wydawać, żeby nie rozpiździć, ale z drugiej tak sobie pomyślałem, że jakby ludzie widzieli, że to non stop leci na to, na tamto (nie wiem na co, potrzeby na pewno jakieś są) to może by więcej wpływało - dla jasności nie chodzi mi o zwiększanie kwot, są fajne, tylko może parę innych osób widząc że to się przydaje, by dołożyło po 5-10 zeta raz na miesiąc-dwa? Żeby była jasność - ja nie wiem, pytam tutaj tylko o Twoją opinię, w sensie z Twojego doświadczenia, jak Ty to widzisz, jak oceniasz, no nie wiem jak to jaśniej napisać...
a więc:
na sprzęt wydałem 849 zł
do tego dodać kwotę 1013,78 zł daje nam 1862,78 zł. zebranych dzięki WAM.
co do planowanych zakupów to na pewno przed sezonem takowe będą.
Zamawiać coś tylko dla tego żeby zamówić to się mija z celem.
Tak jak pisałem wcześniej, to jest kasa na tych co mają trudną sytuację rodzinną, starają się i warto im pomagać.
Razem z trenerami obserwujemy co komu potrzeba i wtedy działamy.
Czasami się udaje coś za darmo załatwić więc o tym nie piszę.
Są też środki z kalendarza, które są przeznaczone na wszystkich zawodników.
Czasami ktoś z rodziców ufunduje np. krążki.
21 dni później
Agata P. - 30 zł.
[b]Razem: 1043,78[/b]
4 dni później
Łyżwy Bauer One 4. - 249 zł.
[b]Razem: 794,78[/b]
ciekawe promki posezonowe więc kupujemy.
17 dni później
Artur Sz. - 10 zł.
Aleksy K. - 6.65
Agata P. - 30 zł.
Aleksy K. - 40 zł
Artur Sz. - 10 zł.
Agata P. - 30 zł.
Artur Sz. - 10 zł.
Agata P. - 30 zł.
Agata P. - 30 zł.
[b]Razem: 991.43 zł[/b]
129 dni później
Rękawice CCM - 40 zł (okazja)
Spodnie BAUER - 30 zł. (używane)
Łokcie CCM 20 zł.(używane)
Agata P. - 30 zł.
Łyżwy Bauer X 1.0 - 350 zł.
Marcin P. - 25 zł.
Agata P. - 30 zł.
Agata P. - 30 zł.
Spodnie Bauer - 100 zł.
Naramiennik Bauer - 50 zł.
Agata P. - 30 zł.
Łukasz D. - 60,17 zł.
Sławomir P - 50 zł.
Agata P. - 30 zł.
[b]Razem: 686,6 zł[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)