pluton Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mógłby mi ktoś wytłumaczyć kto to jest
> Podoliński ? Ja w życiu o gościu nie
> słyszałem.
to ja tak krótko, obrazowo.
Podoliński jest takim trenerem jak Boljevic piłkarzem - w drugiej lidze błyszczy.
-
-
Giełda trenerów
Podoliński to niewiadoma, dlatego jakoś nie jestem specjalnie entuzjastycznie nastawiony do jego zatrudnienia. Owszem w Ząbkach robił niezłe wyniki, ale jak będzie u nas, w ekstraklasie tego nikt nie wie. Chciałbym żeby się udało, ale szczerze mówiąc, to wąpię. Myślałem jednak że opcja w Fornalikiem dojdzie do skutku, właściwie to wychodziłem z podobnego założenia jak parę osób piszących tutaj w wątku, że zatrudnienie Fornalika będzie jakąś gwarancją (oczywiście, że też mogłoby być tak, że nic z tego by nie wyszło) że komuś zależy na dobrych wynikach w klubie, że celem będzie w przyszłym sezonie ta 8, że Fornalik nie będzie ściągał piłkarskiego szrotu, że nie będzie marionetką prezesa, a także nie będzie prowadził dziwnych wojenek, które przełożyłyby się na wyniki zespołu, a co przerabialiśmy w tym sezonie. Teraz wydaje się, że przychodzi trener w stylu Ulatowski, Płatek, Pasieka, Kafarski, tak więc wracamy do tego co było i pewnie można już w ciemno zakładać, że latem przewiną się tabuny anonimowych, darmowych piłarzy, z których paru się pewnie załapie i za parę miesięcy będą słyszeć wyzwiska pod swoim adresem z powodu fatalnej gry, tylko co oni będą winni skoro to klub sprowadza tak kiepskich grajków. Czas się szykować na kolejny sezon z ciężką walką o utrzymanie...
Potter skoro Podoliński to "miernota" to jak określisz Stawowego którego trener Dolcanu dwukrotnie upokorzył?
Ciekawe, naprawdę ciekawe czy jest jakaś różnica w umiejętnościach trenerskich Podolińskiego i Hajdy?
squier strat Napisał(a):
> pluton Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mógłby mi ktoś wytłumaczyć kto to jest
> > Podoliński ? Ja w życiu o gościu nie
> > słyszałem.
>
>
> to ja tak krótko, obrazowo.
> Podoliński jest takim trenerem jak Boljevic
> piłkarzem - w drugiej lidze błyszczy.
Podoliński jest takim trenerem jak Robert Lewandowski, który przechodził w 2008 r ze Znicza Pruszków do Lecha Poznań:)
Potter jesli dobrze pamietam pisales cos o obrazaniu ludzi i rozdawaniu banow za to.
Co do Podolinskiego, jeszcze nie przyszedl, przyjdzie to ja mu dam szanse bede ocenial po wynikach.
Co do Fornalika, ktos puscil plotke i nikt jej nie dementowal, bo Cracovii bylo na reke ze strony medialnej, Fornalikowi bylo na reke, bo przypomnial wszystkim, ze jest na bezrobociu. Oczywiscie u nas kibice sie rozmarzyli ;)
Podolinski napewno jest lepszy od Hajdo i napewno nie gorszy od Stawowego.
Super wiadomość,smutny Waldek się nie nadawał.
Angus idąc tym tropem upokorzenia ile było achów i echów nad Stokowcem .Stawowy go upokorzył 2 razy a dołożył trzecie upokorzenie Hajdo.
Co takiego ten Podoliński ugrał ?Nic -mniej niż zero bo to trenerskie zero ,asystent Płatka.
Precz nie przychodź miernoto do Cracovii.
lekarza???
Kajak Napisał(a):
> Ciekawe, naprawdę ciekawe czy jest jakaś
> różnica w umiejętnościach trenerskich
> Podolińskiego i Hajdy?
Kajak ... nie wiem jak w starciu z Hajdą, ale w starciu z "ikoną w Wąsem" wynik jest dwie wygrane, w golach 5-1 dla Podolińskiego ....
Od Stawowego to akurat nie trudno znaleźć lepszego trenera, ale to już nie nasz problem. Miałem po cichutku nadzieję ze przyjdzie Fornalik i posprząta stajnie,a Podoliński zaprawdę nie wiem, ale to kolejny eksperyment z dużym ryzykiem.
Po Ulatowskim mamy chyba wszyscy do tej pory obawy, a,taki był fajny dużo obiecujący, amerykansky.
portal 2x45 m.innymi o Podolińskim
http://www.2x45.info/aktualnosci/27584/ekstraklasa-legia-i-lech-chca-visnjakovsa-podolinski-ma-poprowadzic-cracovie-matras-blisko-pogoni/
Podoliński jest lepszy bo tańszy.
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/ekstraklasa/artykuly-ekstraklasa/art,2372,sensacyjny-wybor-filipiaka-zoltodziob-zamiast-fornalika-w-cracovii.html
Wolałbym Fornalika. Podoliński wg. mnie gorsza kandydatura niż Fornalik , ale już pokazał, że z przypadkowych ludzi w 1 lidze umie stworzyć zespół.
Nie bądzmy naiwni, poprzednie lata pokazuja, że nie będzie nas stać na bardzo dobrych piłkarzy (Nowak jedynie dla mnie się wybija ponad przeciętną). Musimy mieć trenera, który zrobi kolektyw z powierzonych mu piłkarzy. Wydaje się, że Podoliński podoła temu zadaniu. Jedyną niewiadomą jest to, że nie ma doświadczenia w grze w ekstraklasie. Z drugiej strony może będzie bardziej ambitny niż inni i będzie chciał sobie coś udowodnić - że da rady.
Jeżeli to prawda, to oby się to nie skończyło tak jak z Ulatowskim...
rybnaksc Napisał(a):
> Jeżeli to prawda, to oby się to nie skończyło
> tak jak z Ulatowskim...
Spokojnie, zawsze zdążymy wykupić z Łęcznej Szatałowa, a może nawet zdążą go do tego czasu wywalić i będzie promocja :D
No to Panowie mamy nowy cel od nowego sezonu... UTRZYMANIE :-D
rybnaksc Napisał(a):
> No to Panowie mamy nowy cel od nowego sezonu...
> UTRZYMANIE :-D
Czyli jak co roku :P , chyba , że gramy w I lidze, to gramy o awans :D
Czytam to forum.... czytam....i kolejny raz upewniam sie ze serce wybralo wlasciwa strone blon. Takie teksty od zawsze tylko u nas. Bedzie dobrze ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)