portal ekstraklasa.net - komentuje rozstania z trenerami
http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/panie-trenerze-my-wcale-pana-nie-chcemy-komentarz,artykul.html?material_id=5369d1a6e1e17d531115a601
-
-
Giełda trenerów
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> alocha
> I tego się trzymajmy:). Jeszcze rozliczyć
> kibiców WSa i to dlaczego szkodzili Cracovii i
> będzie ok:).
Można się posunąć dalej i reaktywować budynki w okolicach ul Jerozolimskiej i Abrahama i tam nas zapędzić. Nienawiść potrafi zaślepić.
Ja widzę że najbardziej zaślepiają wąsy...
Posiadam wąsy i ze wzrokiem nie mam problemow. Mecze oglądam bez okularów :D
szuwarek Napisał(a):
> portal ekstraklasa.net - komentuje rozstania z
> trenerami
> http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/panie-trenerze-
> my-wcale-pana-nie-chcemy-komentarz,artykul.html?ma
> terial_id=5369d1a6e1e17d531115a601
Ale powalony tekst. Kto to pisał, Kmita? W większosci klubów tak się dzieje nawet i w najlepszych/Bayern/.
Pojawiają się słabe wyniki to szuka się następcy, proste.
Ten tekst to jakaś parodia - niby że Klub ma zwalniać trenera i dopiero potem szukać następcy? Jakiś niezły oszołom to pisał
Klub nie [u]zwalnia[/u] trenera, tylko kończy mu się kontrakt - to tak gwoli ścisłości.
KOLEGO zuberek jak piszesz to pisz prawdę .Plułeś na Stawowego cały czas nawet jak wyniki miał .Czy już masz amnezje jak publicznie zdeklarowaleś że jak Cracovia awansuje to dasz Stawowemu spokój w jesieni ?Dałeś ?
Wyniki jesienne były bardzo dobre 30 pkt więcej niż kto kolwiek mogł by liczyć przed sezonem .A mimo to plułeś nawet w październiku choć były 4 wygrane .Powienieneś stanąć przed lustrem i powiedzieć słowo zuberka nie warte nawet funta kłaków.Teraz się wymądrzasz jak drużynę trapi kryzys i pewnie w duchu się cieszysz .Mogę ponapierd... na znienawidzonego wroga .
Tylko się zastanawiam jak wroga braknie to gdzie znajdziesz następnego .A zapomniałbym publicznie nawoływaleś o rozliczanie ze stawotalibami (to pewnie czeka mnie wór pokutny i porcja pasiastych pomyj).
Szuwarku nie wiem tylko kto tych długów w Ruchu narobił czy nie był to wieloletni balast .Być może masz rację że to ten ,,prezes ''.
O Bohsze!
Bo żescie stawotaliby sklocili nasze pasiaste srodowisko i narobiliście dziadostwa na lata. A co do rozliczenia to sluszne, przeciez nie chodzi o to by zrobic komus coś złego tylko odsunac pewne osoby na bok aby wiecej szkod nie robiły i poprawic atmosfere.
A skoro zubereg już na jesieni przewidział co sie stanie to tylko pogratulować intuicji. Nie tylko jemu zreszta, bo tak naprawde cechy Pana Stawowego nie daja żadnych szans na dluzsza mete.
Moim zdaniem jest szansa żeby Pan Wojciech został w klubie. Wystarczy spaść z ligi.
potter Napisał(a):
> KOLEGO zuberek jak piszesz to pisz prawdę
> .Plułeś na Stawowego cały czas nawet jak wyniki
> miał .Czy już masz amnezje jak publicznie
> zdeklarowaleś że jak Cracovia awansuje to dasz
> Stawowemu spokój w jesieni ?Dałeś ?
zanim komuś zaczniesz coś wypominać, to przypomnij sobie, czy sam wywiązałeś się ze swojego zakładu z Dudim http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1783957,1837885#msg-1837885
Kajak Napisał(a):
> Moim zdaniem jest szansa żeby Pan Wojciech
> został w klubie. Wystarczy spaść z ligi.
Kajak weź nie pierdol , bo Wąsaty gotowy uwierzyć ;)
leszeczek Napisał(a):
. Nie sądzę
> by Fornalik pchał się w [b]strukturę[/b], którą
> uważa za niewydolną bez możliwości jej
> przekształcenia. W takiej desperacji chyba nie
> jest.
Masz na myśli "pięterko" ?
Jak czytam niektóre tematy to mam wrażenie, że źle się dzieje. Wiadomo, WS jest jaki jest, ma swoją wizje i za nic w świecie nie chce się przekonać do tego, że nie ma racji. Dodatkowo, nie potrafi nic zmienić i zmotywować tych ludzi. Jest gro innych trenerów lepszych, chociaż niektórzy mieli wyniki w Pasach gorsze. To też fakt. Ale... Wszyscy jesteśmy za Pasami i mówienie, że ktoś tu ma satysfakcje z tego, że drużynie nie idzie? Przecież każdy z nas chce żeby Cracovia była na szczycie. A tu wciąż ta sama śpiewka: ten mówił to, tamten to, ten się cieszy, tamten jest stawotalibem. Najważniejsze, żeby przyszedł ktoś, kto to ogarnie i będą wyniki, drużyna i kibice będą zadowoleni z Pasiastej rodziny. A czy ten ktoś będzie się nazywał Stawowy czy Fornalik czy Pasieka to bez różnicy. Tylko Pasy, tylko Cracovia!
stach Napisał(a):
> Bo żescie stawotaliby sklocili nasze pasiaste
> srodowisko i narobiliście dziadostwa na lata. A
> co do rozliczenia to sluszne, przeciez nie chodzi
> o to by zrobic komus coś złego tylko odsunac
> pewne osoby na bok aby wiecej szkod nie robiły i
> poprawic atmosfere.
> A skoro zubereg już na jesieni przewidział co
> sie stanie to tylko pogratulować intuicji. Nie
> tylko jemu zreszta, bo tak naprawde cechy Pana
> Stawowego nie daja żadnych szans na dluzsza mete.
Jeżeli na niniejszym forum nie można mieć swojego zdania, to faktycznie Twój wniosek o odsunięcie innych forumowiczów (to również dotyczy mnie) jako "szkodników" ma sens. Jako następny krok, proponuje pozbawienia na prawa bycia na meczach. Jak to dobrze, ze mam kablówkę nie na moje nazwisko. Zemną nie będzie problemów, ja balansuje już na pograniczu - jeden ban i arrivederci!
Te 4 mecze w październiku urastają do miana jakiś cudownych wydarzeń, widzę. Naprawdę, nie przestaje mnie fascynować, jak bardzo wybiorczą pamięć potrafią mieć ludzie...
potter - Dariusz Smagorowicz ma mówiąc delikatnie, "ciągoty" do nierzetelności nie tylko w klubie, ale tez w innych dziedzinach (poszukaj tego w internecie)
http://sport.fakt.pl/komornik-licytuje-dom-i-dzialke-w-wisle-prezesa-ruchu,artykuly,424527,1.html
Ruch jako idealnie zarządzany klub to takie s-f że szkoda tego komentować. Choć wynik zrobili. Kilka czynników zagrało i wystarczy, kwestia zarządzania nie miała tu nic do rzeczy, no chyba że robienie wałków pod to podciągniemy to inaczej można spojrzeć na zarządzanie. Wynik z Piastem pewnie nie będzie jeszcze kluczowy, ale wyjazd do Lubina już tak. Pewnie po tym terminie będziemy mądrzejsi odnośnie nowego trenera.
Dla mnie ewentualna przegrana z Piastem powinna być ostatnim meczem Stawowego w Cracovii. Nie wyobrażam sobie dalszego ciągnięcia tego eksperymentu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)