Rufusie, nie tylko jego celem jest "manipulacja w celu kreacji rzeczywistości." I z wyprzedzeniem: nie usprawiedliwiam TP ani nie opowiadam się po ich stronie, ale warto o tym pamiętać.
-
-
Marek Wasiluk - witamy w Cracovii
Santo, nie podejrzewałem Cię o tego typu komentarze.
pamiętasz jak przed kilku laty była tu na forum nagonka na Moskałę?
Moskałę jeszcze napastnika.
i Ty napisałes wtedy cos mądrego. brzmiało mniej więcej tak : "czy to Moskała ma pójsć przed meczem do trenera i poprosić go, żeby go nie wystawiał bo jest słaby?"
jedź wreszcie na Wielicką, dorwij złotoustego wąsacza i spytaj dlaczego wystawia Kosę.
i przestań obrażać Milosa na każdym kroku.
poza tym pozdrawiam :)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja to ujmę w bardziej żołnierskich słowach.
> Obciążanie winą Wasiluka za kontuzję Edka to
> czyste skurwysyństwo.
>
> I piszę to mimo, iż moja niska ocena
> umiejętności piłkarskich Mareczka jest
> powszechnie znana i raczej nie ulegnie zmianie.
Spokojnie - przecież nikt nie pisze, że zrobił to celowo, z namysłem czy przez zaniedbanie. Po prostu łamaga jest i tyle.
ja go nie obrażam. nie znam gościa, nie wiem jaki jest mówicie, że fajny i inteligenty. OK. miałem kiedyś trenera, który też mówił o pewnych graczu A klasy tak: fajny chłopak, naprawde mądry, oczytany, student, uprzejmy, dobrze wychowany... ma tylko jedną wadę-nie potrafi grać w piłkę.
wg mnie Kosanovic NIE ma prawda ze względu na beznadziejne umiejętności grać w ekstraklasie. mówiłem już, że jego brak szybkości, zwrotności, sprawności dyskwalifikuje go z gry na każdej pozycji w obronie. plusem przerzuty i lewa noga ale ze względu na powyższe w środku też racze nie. na skrzydle na bank nie. może sprawdziłby się w ataku - ale to ostateczna ostateczność.
mam pretensje do Stawowego i nie rozumiem jak to się dzieję, że ciągle go wystawia. NIE ROZUMIEM. pytałem nawet kiedyś, niegrzecznie insynując romans. dlatego ucieszyła mnie kontuzja Kosy (dobrze, że nie groźna bo nie życzę źle nikomu że tak powiem: z branży :P) bo myślałem, że ktoś wskoczy i zostanie. w końcu na zero z tyłu z Lubinem ale nie liczę na refleksję. wiem, że zagra Kosa i znowu (parafrazująć profil Wawrzyniaka na FB) coś spierdo.li
128 dni później
No Marek szykuj się, Kosa zrobił Ci miejsce, w końcu jesteś nie byle jakiego polecenia - samego Stefana Majewskiego.
I po co go podpuszczasz? :D Prędzej Stawowy przekwalifikuje Bartka Dudzica na stopera aniżeli Marek zagra na tej pozycji ;)
Marek zagra, i to zagra dobrze. I tyle w temacie.
docent Napisał(a):
> Marek zagra, i to zagra dobrze. I tyle w temacie.
Widziałeś kto na Treningu za Kosę grał ? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=-VN0-06m6b0
Już wiem czemu tak się uśmiechał do Tabisza na TN :)
Widziałem, kto grał za Kosanovica, ale nie zrobiło to na mnie wrażenia. Zwracam też uwagę, że w rezerwie grał Kita, mimo że nie było Nowaka.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> http://www.youtube.com/watch?v=-VN0-06m6b0 :)
Nawet wąs równie efektowny (o ile dobrze pojąłem aluzję/intencję)
Marek, szykuj się..
piotrek67 Napisał(a):
> Już wiem czemu tak się uśmiechał do Tabisza
> na TN :)
W dodatku po treningu, jako jeden z nielicznych, pożegnał się z błękitną koszulką. Teraz już tylko w biało-czerwone pasy pozostała :)
garry Napisał(a):
> piotrek67 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Już wiem czemu tak się uśmiechał do Tabisza
>
> > na TN :)
>
> W dodatku po treningu, jako jeden z nielicznych,
> pożegnał się z błękitną koszulką. Teraz
> już tylko w biało-czerwone pasy pozostała :)
Znaczy co, nie będzie grał na wyjazdach? ;)
Muertes Napisał(a):
> Moim czarnym koniem w wyścigu o zajęcie miejsca
> po Miloszu jest Marian Jarabica : ) jakoś do
> umiejętności sportowych Marka podchodzę
> sceptycznie
Dobrze, że tylko Twoim "czarnym koniem" jest Jarabica. Do jego umiejętności podchodzę z podobnym dystansem jak Ty do Wasiluka.
P.S. Wasiluk przynajmniej w każdych Derbach, w których wystąpił grał nieźle i gryzł trawnik.
DiegoKSC Napisał(a):
> P.S. Wasiluk przynajmniej w każdych Derbach, w
> których wystąpił grał nieźle i gryzł
> trawnik.
Jednym słowem wystarczy Markowi dać trawę do powąchania, ale panie trenerze przed meczem, a nie w trakcie.
Jarabica to jednak wolalłbym, aby z tym kolanem jeździł po szkołach, w ramach akcji Cracovia dla dzieci czy cos w tym rodzaju i zachęcał dzieci do uprawiania sportu, bo jak wiadomo sport to zdrowie.
Hasło "Sport to zdrowie"nie dotyczy Mariana ;) Daj Boże żeby już skończył(Marian)przygodę w Cracovii.
Szkoda naszej kuropatwy. To jest naprawdę uzdolniony piłkarz, ale raczej się już z kontuzji nie wyleczy i będzie wracała bądź będą sie pojawiały nowe. Obym się mylił.
Uzdolniony? To już wolę Marka niż jego. Jarabica to najgorszy obrońca jakiego widziałem w Cracovii a to co pamiętam z jego gry to wybijania panicznie świec do góry. Chyba bramka z Legią przyćmiła niektórym fatalny obraz jego gry u nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)