Lechia Gdańsk chce się przytulić do wieczystej Kwietnia szczegóły na razie nieznane
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Wo matko, co te pismaki Jeszcze wymyśla.
A teraz tak z innej beczki: patrzę na mecz Chrobrego z ŁKS i na trybunę na stadionie i nie wiem co za mania ogarnęła jak widać na tym przykładzie budowniczych większości naszych stadionów że dach nad ostatnim rzędem trybun umieszczają na wysokości tak na oko 6m , a wystarczyło popatrzeć na stadiony na Wyspach jak powinno to się robić. Cierpi na tym i akustyka trybun i ludzie gdzie wiatr piździ z wszystkich stron. Nie pojęte
Bramka stadiony świata Chrobrego na 1:1...
No, Chrobry ma szansę na wygraną
- Edytowany
[quote]#post1728111 No, Chrobry ma szansę na wygraną[/quote]
Będą karne.
Edit: W masakryczny sposób ŁKS zwalił te karne...
Ja pierdole.
Chrobry w ekstraklasie, to będzie ciekawe
ehh... szkoda :/
ŁKS dziady jak Arka i my :)
To prawda dziady
- Edytowany
Jeśli Chrobry by awansował do Ekstraklasy to grał by na swojej kosie w Lubinie trochę to dziwne
ŁKS już wszystko miał w swoich rękach, wystarczyło strzelić ostatniego karnego... a tu nagły zwrot akcji i odpadają 😋.
Co ta wieczysta na psiarni gra ? 🤮🤮🤮
Już lepiej żeby ta Polonia weszła
No to będzie kolejna Termalica w ekstraklasie....
[quote]#post1728123 Chrobry w ekstraklasie, to będzie ciekawe[/quote]
Co w tym kurwa ciekawego ???
A tfu, nie Chrobry :)
A co ŁKS lepszy?
Według mnie jak aptekarska kasa pójdzie na Wieczystą to nie pójdzie na gts.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)