Lechia Gdańsk chce się przytulić do wieczystej Kwietnia szczegóły na razie nieznane
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Wo matko, co te pismaki Jeszcze wymyśla.
A teraz tak z innej beczki: patrzę na mecz Chrobrego z ŁKS i na trybunę na stadionie i nie wiem co za mania ogarnęła jak widać na tym przykładzie budowniczych większości naszych stadionów że dach nad ostatnim rzędem trybun umieszczają na wysokości tak na oko 6m , a wystarczyło popatrzeć na stadiony na Wyspach jak powinno to się robić. Cierpi na tym i akustyka trybun i ludzie gdzie wiatr piździ z wszystkich stron. Nie pojęte
Bramka stadiony świata Chrobrego na 1:1...
No, Chrobry ma szansę na wygraną
- Edytowany
[quote]#post1728111 No, Chrobry ma szansę na wygraną[/quote]
Będą karne.
Edit: W masakryczny sposób ŁKS zwalił te karne...
Ja pierdole.
Chrobry w ekstraklasie, to będzie ciekawe
ehh... szkoda :/
ŁKS dziady jak Arka i my :)
To prawda dziady
- Edytowany
Jeśli Chrobry by awansował do Ekstraklasy to grał by na swojej kosie w Lubinie trochę to dziwne
ŁKS już wszystko miał w swoich rękach, wystarczyło strzelić ostatniego karnego... a tu nagły zwrot akcji i odpadają 😋.
Co ta wieczysta na psiarni gra ? 🤮🤮🤮
Już lepiej żeby ta Polonia weszła
No to będzie kolejna Termalica w ekstraklasie....
[quote]#post1728123 Chrobry w ekstraklasie, to będzie ciekawe[/quote]
Co w tym kurwa ciekawego ???
A tfu, nie Chrobry :)
A co ŁKS lepszy?
Według mnie jak aptekarska kasa pójdzie na Wieczystą to nie pójdzie na gts.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (1)