Skończyłem śledzić wyniki pierwszej ligi.... jebać tych wszystkich leszczy co robią gtsowi autostradę do derbów. Szkoda nerwów.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
- Edytowany
ofensywa gts'u mocna... mają najwięcej strzelonych goli w całej lidze - 45.
Hiszpanie robią tam całą robotę... ogólnie jak się popatrzy na ostatnie kilka lat na Ekstraklase czy 1 ligę to hiszpanie w polskiej lidze są mega mocni i się bawią piłką.
[quote]#post1609382 Skończyłem śledzić wyniki pierwszej ligi.... jebać tych wszystkich leszczy co robią gtsowi autostradę do derbów. Szkoda nerwów. [/qote]
Zacznij się przejmować tym co się dzieje u Nas klubie ,sukcesy,mistrzostwa ,puchary
Wtedy to gówno milicyjne nie będzie Cię obchodzić
[quote]#post1609384 [quote]#post1609382 Skończyłem śledzić wyniki pierwszej ligi.... jebać tych wszystkich leszczy co robią gtsowi autostradę do derbów. Szkoda nerwów. [/qote]
Zacznij się przejmować tym co się dzieje u Nas klubie ,sukcesy,mistrzostwa ,puchary
Wtedy to gówno milicyjne nie będzie Cię obchodzić [/quote]
E tam, podejrzewam że dla co poniektórych ich spadek to największy sukces w historii Cracovii
Wielu z Nas ich poprostu szczerze kurwa nienawidzi, ale co wy możecie o tym wiedzieć.
Nie ma co się Panowie licytywoać na gorszych czy lepszych kibiców. Prawda była,jest i będzie taka że nie ma miłości do Cracovii bez nienawiści do tej czerwonej wywłoki !!!!
Bo w nienawiści do tej drużyny...!!!
[quote]#post1609382 Skończyłem śledzić wyniki pierwszej ligi.... jebać tych wszystkich leszczy co robią gtsowi autostradę do derbów. Szkoda nerwów. [/quote]
Daleko do awansu. W barażach pewnie będą
[quote]#post1609393 [quote]#post1609384 [quote]#post1609382 Skończyłem śledzić wyniki pierwszej ligi.... jebać tych wszystkich leszczy co robią gtsowi autostradę do derbów. Szkoda nerwów. [/qote]
Wtedy to gówno milicyjne nie będzie Cię obchodzić [/quote]
E tam, podejrzewam że dla co poniektórych ich spadek to największy sukces w historii Cracovii [/quote]
oczywiście, największy sukces historii nowożytnej, ery Dilipiaka.
Właśnie Tychy pomagają gts-owi wrócić do ekstraklapy.
Jeżeli psy awansują to będzie to przede wszystkim zasługa naszych zgód.
Tychy chyba nie chcą awansować....
Tyscy i Motor w pałę z drużynami dolnej części tabeli. Pierwsza liga to stan umysłu.
Nie inaczej jest ekstraklapie.
Arka remis z Odra
Jeszcze się okaże, że gts i lechia awansują bezpośrednio...
Arka najbardziej pomaga psom :(
Kolejną hipokryzją jest to, że gts-owcy oburzeni na to, że ich kiboli nie wpuszczają na inne stadiony odwołują się do wolności i praw obywatelskich wolnego kraju. A przecież oni po stronie ZOMO walczyli przeciwko tej wolności.
Ich działacze milicyjni tłumili i zwalczali tę wolność na wszelkie możliwe sposoby.
Dlatego nie mają żadnego moralnego prawa odwoływać się do tej wolności.
No to jeden kandydat właśnie wycofał się z walki o awans
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-03/screenshot-2024-03-18-12-22-43-709-com-twitter-android-jpg-23371739.jpg[/img]
na jakiej podstawie twierdzisz że się wycofał?
Sukcesy Motoru opierały się na tym trenerze.
Ponoć gość o dobrym warsztacie ale psychicznie rozchwiany . Prawda to ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)