[quote]#post1578112 też bym tego chciał ale trzeba patrzeć realnie i się pogodzić z ich awansem[/quote]
Santo ma więcej wiary w GTS niż jego fani, oto dwa cytaty z ich forum
Dajmy se siana z rozważaniem nie tyle awansu z drugiego miejsca co awansu w ogóle. Nie mamy trenera. Nie da się awansować bez trenera. Nie ośmieszajmy się. Te miernoty nie są tego warte.
szanse na awans 24h temu 80%, teraz 25%.trzeba sie pozbierać, psychicznie i mentalnie
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
[quote]#post1578105 Jak Santo powiedział.... stawiać domy na Łeczną, ruch i Puszczę ![/quote]
Stawiam dom Santo na Łęczną, Ruch i Puszczę.
spokojnie z tymi domami. mam 52% skuteczności typów meczów. o 52% więcej od każdego z Was bo nikt z Was nie pisze jak będzie.
dzisiaj grajcie spokojnie na Skrę. Pewna kasa. Puszcza się położy
Apeluję o możliwość reakcji na posta innej niż "lubię to" , doprecyzowując chodzi o płaczącą ze śmiechu emotkę 😂
Skra ma gorszy bilans spotkań z Odrą Opole, więc już spadła.
dlatego wygra
[quote]#post1578141 dlatego wygra[/quote]
A Puszcza strzeli dwie bramki? Pytam bo moze chociaz jeden system mi przezyje
strzeli. ale przegra. 2-5
że niby walczyli itd. żeby nie było
ewentualnie zapytajcie grubasa jak się obudzi po wczorajszym chlaniu
Z checia bym sie napil, ale nie mam za co. Stowka na flaszke to za duzy wydatek. Wszystko co mialem postawilem na wygrana Plocka w sobote, bo tak radzil ekspert.
Gorsze jest to ze ekspert pisal jeszcze ze gts wchodzi na 100% bezposrednio, a na na 120% z barazy. I na ten cel wszystkie pieniadze (plus gadzety zastawione w lombardzie) z dzieciaka Komunii zainwestowalem. Poki co mydle mu jakos oczy, ale jak za 2 tygodnie nie bedzie awansu, to sam nie wiem co zrobie i jak mu to wytlumacze...
Zmykam do brata Alberta po miske zupy.
oglądnąłem właśnie skrót meczu i co widzę na koszulkach piłkarzy z sosnowca ?
Nowak Mosty...
https://sport.tvp.pl/70178280/i-liga-nowi-inwestorzy-w-gks-tychy-chca-zlikwidowac-zespol-rezerw
- Edytowany
Puszcza nie odpuszcza! Może jednak będzie ekstraklasa na Reymonta 😄
Optymalnie w następnej kolejce zwycięstwo Puszczy, Termaliki i remis śmierdzieli
Jak Santo ma 52% skuteczność typów...
To znaczy, że nie dzieli się z nami tymi meczami co mu nie wchodzą. bo na forum jego skuteczność jest zdecydowanie lepsza i wynosi okrągłe 100%
co rzadko się przecież w naturze zdarza...
Mieć 100%- skuteczność na odwrót to już
prawdziwa sztuka.
Super, awans gts oddała się :)
Santo pisz więcej:)
Wiara odżyła. Filipiak wysyłaj milion złotych do Łącznej !!! Niech tam na ch...u stają żeby GTS nie wygrał.
a Puszcza dalej swoje, brawo.
poza tym czy nie widzicie typowego trollowania w tym temacie? nie dajcie się wypuszczać.
[quote]#post1578130 spokojnie z tymi domami. mam 52% skuteczności typów meczów. o 52% więcej od każdego z Was bo nikt z Was nie pisze jak będzie.
dzisiaj grajcie spokojnie na Skrę. Pewna kasa. Puszcza się położy[/quote]
Ciekawe kto posłuchał i postawił na Skrę....
Teraz jeszcze Tychy i Arka wygrają w następnej kolejce i Puszcza wchodzi bez baraży ;-)
[quote]#post1578190 Wiara odżyła. Filipiak wysyłaj milion złotych do Łącznej !!! Niech tam na ch...u stają żeby GTS nie wygrał. [/quote]
po pierwsze skąd wziąłby biedak ten milion? ze swoich na Cracovii nie dał ani złotówki,
a po drugie - po co?
w barażach i tak są, a Puszcza i Bruk-Bet nie dadzą się wyprzedzić
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)