Arka jest tak daremna, że już niech lepiej Stal Rzeszów gra w tych barażach.
Fatalnie, że Puszcza z Bruk-Betem mogą grać ze sobą w pierwszej rundzie.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Przecież Arka jest naszym odpowiednikiem w 1 lidze.. Ninby grają o awans, a jednak zawsze czegoś brakuje..Nie wspominając o obecnej władzy w Arce..
[quote]#post1574253 ale mnie ta Arka wkurwia, sami nie chcą awansować to jeszcze dzisiaj zabrali punkty Puszczy, a mogło być tak fajnie.[/quote]
Dokładnie. Moja ulubiona zgoda na równi z Polonią Warszawa, ale w tym sezonie, po tym co pokazują liczę, że nie wejdą do strefy barażowej, bo to wymarzony przeciwnik dla gwardii :(
Niestety nie ma co liczyć na kogokolwiek ubecja w barażach będzie miała dosyć łatwe zadanie , obojętnie na kogo trafi.
Pieprzone remisy... najgorsze co może być w takich meczach. Teraz ważne by w kolejnych kolejkach wygrał ŁKS i Termalica.
najlepsze jest to Wasze liczenie z kim może gts przegrać w barażach hehehe oni za chwilę yebną ŁKS i wejdą bezpośrednio. czas się pogodzić
Gdybym nie znał wartości typów Santo to bym się przejął :)
Ale rozumiem dlaczego tak typujesz - sprytnie :)
ŁKS trenuje fanatyk gts-u K. Moskal (który nigdy jeszcze przeciwko gts-owi nie wygrał), więc teraz na pewno tak będzie chciał ustawić taktycznie ŁKS by jego ukochany gts wygrał. Chyba, że piłkarze ŁKS-u nie posłuchają Moskala i zagrają przeciwko trenerowi.
Czekalem na posta wlasnie ze Moskal sie gieteesowi podlozy 😆 😆😆 😆 😆 😆
Tak samo jak sie podkladal w pierwszym meczu 😆 😆 😂😂😂😂
Forma ŁKS u to wielka niewiadoma, grają w kratkę i w razie porażki robi się nerwowo, roztrwonić przewagę i spaść do barażów? Jeszcze wszystko możliwe
Zawsze mi się podoba ta koncepcja :)
Wchodzi Moskal do szatni ŁKS i mówi - E chłopaki wiecie gramy o awans ale dziś to przegracie co? Ja tak lubię gts - zróbcie to dla mnie
Ale od następnej kolejki gramy już na poważnie!
I koleś ryzykuje posadę trenerska i w zasadzie szanse na prace bo „lubi gts”
Wyborne
ŁKS ostatni raz mecz u siebie przegrał prawie rok temu, a według buka i tak faworytem jest gts... ciekawe.
Wydaję mi się, że może to być "mecz sezonu" w kontekście awansu do Ekstraklasy...
KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS !!!!
[quote]#post1574728 ŁKS ostatni raz mecz u siebie przegrał prawie rok temu,[b] a według buka[/b] i tak faworytem jest gts... ciekawe.
Wydaję mi się, że może to być "mecz sezonu" w kontekście awansu do Ekstraklasy...
KLUBEM ŁODZI JEST ŁKS !!!! [/quote]
Czyli wg obstawiających
[quote]#post1574727 Zawsze mi się podoba ta koncepcja :)
Wchodzi Moskal do szatni ŁKS i mówi - E chłopaki wiecie gramy o awans ale dziś to przegracie co? Ja tak lubię gts - zróbcie to dla mnie
Ale od następnej kolejki gramy już na poważnie!
I koleś ryzykuje posadę trenerska i w zasadzie szanse na prace bo „lubi gts”
Wyborne [/quote]
wiem, że większość ludzi sobie tak to wyobrażam. ale nie trzeba tego mówić. wystarczy popełnić minimalny błąd w motywacji, zaproponować pewne rozwiązania taktyczne, które będą sprzyjać gtsowi i po meczu. nie trzeba nikogo przekonywać do tego, że dzisiaj się podkładamy.
gts zje ŁKS na śniadanie
sorki Panowie jako eŁKaeSiak czuję się urażony przwidywaniami 😀, gts nie jest nie wiadomo jaką drużyną. Przypominam, że skisła gra na wyjeździe, a ostatnie wyjazdy niezbyt im wychodziły: wpierdol od Puszczy i smRodów. My gramy u siebie, gdzie od dawna nie przegraliśmy meczu. Mamy 5pkt przewagi nad milicjantami i to są fakty a nie kursy bukmacherów. W każdym razie zapraszam was do Łodzi i niech te kurwy usłyszą kto jest starą kurwą i kto rządzi w Krakowie. Pozdro!
[quote]#post1574740 ... zaproponować pewne rozwiązania taktyczne,...[/quote]
Powtarza sie to kolejny raz...
Pewne rozwiazania taktyczne... przeciez w naszej pilce (poza kilkoma klubami z ekstraklasy) jak zaczynaja sezon jedna taktyka i zalozeniami tak jada caly sezon a jak sie cos powiedzie to jada dalej az sie cos zesra... ogladajac kiedys regularnie nasza buraczana lige wiadomo bylo zanim sie mecz zacznie co bedzie grane i jak... ja jakis zmian w czasie meczu nie widzialem... mordowanie sie tym samym przez 34 mecze w sezonie chyba ze sie trener zmienil to wprowadzil swoje i jedziemy dalej w kazdym emczu to samo tym razem tym co wymyslil nowy trener...
I tu cyk.. Kazek Moskal wejdzie do szatni przed meczem z geeteesem i powie ze dzis gramy inaczej 😆 😆
aaaa zapomnial bym... jak to bylo w meczu na jesieni?? po pierwszej polowie ktos mu reki na ubek arenie nie podal i sie wqrwil i zmienil taktyke i wyszli z 0-2 na 2-2?? odwidzialo mu sie czy ku uj? 😆 😆 😆
[quote]#post1574744 sorki Panowie jako eŁKaeSiak czuję się urażony przwidywaniami 😀, gts nie jest nie wiadomo jaką drużyną. Przypominam, że skisła gra na wyjeździe, a ostatnie wyjazdy niezbyt im wychodziły: wpierdol od Puszczy i smRodów. My gramy u siebie, gdzie od dawna nie przegraliśmy meczu. Mamy 5pkt przewagi nad milicjantami i to są fakty a nie kursy bukmacherów. W każdym razie zapraszam was do Łodzi i niech te kurwy usłyszą kto jest starą kurwą i kto rządzi w Krakowie. Pozdro![/quote]
Choć do Łodzi nie przyjadę , to życzę Wam powodzenia , dołożenia obszczymurom ile wlezie i awansu do EK , należnemu tak zasłużonemu klubowi jak ŁKS .
Kruszyna uprawiasz januszowanie piłki więc nie mogę się zniżać do tego poziomu i nie będę Ci tego wyjaśniał. Żyjemy w kraju, w którym janusze jadą po trenerach nie mając zielonego pojęcia z czym się mierzą.
Mamy 5 kolejek do końca więc wjeżdżam z excelem
Na ten moment z prognozy gts bezpośrednio. Do baraży awans PBB. Stal też będzie w grze. Najlepszy kalendarz ma Puszcza. Zobaczymy jak to pójdzie dalej. Będę aktualizował.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-05/i-liga-1-png-35424375.png[/img]
A tymczasem podano ,że sędziuje ten mecz jakże obiektywny i bezstronny STEFAŃSKI.
twn sam co nas skrecil w derbach? specjalnie trzymamy pod GTS?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)