No to trochę radości było u kolegów po meczu raby, zobaczyny co nasze orły pokażą. Bo raba grała jak umiała i grając słabo zremisowała. My z "magicznym wąsem" na ławce trnerskiej zmierzymy się z idealnym śreniakiem Piastem. Na jego tle zobaczymu o co walczymy. O górna czy dolną 8.
-
-
Pozostałe mecze I kolejki
To jakiś koszmarek..albo wielki koszmar....
Nie zdobycie mistrzostwa przez Cracovię w tej dziwnej lidze będzie katastrofą
Chłopaki mają moc i umiejetności, dadzą rade....na dzień dobry trza pyknąć wysoko Piasta aby podbudować i tak już wysokie morale... :)
Na kogo możemy trafić w losowaniu eliminacji LM?
Na mecz przyjaźni z Levadią.
czyli już po pierwszej kolejce będziemy nad gts-em z dwoma punktami przewagi :D
o ciekawe czy do graja mecz w Bydgoszczy do konca ;)
Już jaja były, jak uważacie, bramka padła czy nie? Moim zdaniem Pazdan wybijał zza linii końcowej. Powtórka jednak dokładna nie była i nie widać do końca:)
Edit: Na stopklatce widać że przeszła pełnym obwodem.
Moim zdaniem nie było
ale tam i tak jakiś spalony był czy coś
Na slow-mo była wyraźnie w bramce.
Spalonego nie zauważyłem ale niewykluczone, bardziej się przypatrywałem na piłkę i linie. Jest taki moment w którym widać że piłka już jest za słupkiem.
O dziwo dobry początek meczu i dzieje się.
No początek niezły. A swoją drogą długo Zawiszy w ekstraklasie nie było i komentatorzy nie wiedzą, że to "on" a nie "ona" ;)
Najlepszy jest Borek, używa zamiennie:)
Już siadła gra i się zrobiła kopanina. Spodziewałem się, że Zawisza wejdzie do E-klasy z większym entuzjazmem, ale i tak nie wygląda na drużynę, która by mogła przegrać ten mecz.
PS Ten mudżin jest olbrzymi. U nas wystawałby chyba ponad dach nad A/B :)
ja juz widze jak z nimi gramy i Zejdler sie od niego odbija ;)
A na trybunach prezes i Dariusz "zero z przodu" Pasieka ;)
Edit: A Pasieka odkąd nas opuścił to chyba nigdzie angażu nie dostał?
Mecz faktycznie zmienił się w kopanine, z lekkim wskazaniem na jagiellonie. Mieli już kilka sytuacji po których mogła/powinna paść bramka. Może jednak się Zawisza obudzi i jeszcze jakoś podziała.
Chłop faktycznie wielki, do tego przypakowany, nie jak Krzywicki. Technike też ma i potrafi się utrzymać przy piłce. Mało chyba jednak ruchliwy.
Wygląda na to, że dobry transfer Zawiszy ten Francuz.
Zawisza w 10. Hermes wylatuje za dwie żółte, pierwsza moim zdaniem kontrowesyjna. Trochę przekręcili Zawisze.
I niestety jagiellonia prowadzi 1:0. Balaj strzela w debiucie.
Nasluchales sie komentatorow i wydaje Ci sie ze pierwsza kartka kontrowersyjna, jak ogladniesz powtorke, to zwroc uwage na lokcie Hermesa przy pierwszej kartce.
Goulon troche pogra zrzuci pare kilo i bedzie swietnym zawodnikiem. Natomiast jak widac kazdy trener ma swoje dzieci i dla Tarasiewicza takim jest Dudek, najgorszy w Zawiszy.
A obejrze powtórke. Z tego co pamiętam to Hermes jakoś nie przesadzał z rękami ale mogę się mylić.
Goulon jak wejdzie w rytm meczowy może być bardzo dobrym zawodnikiem jak na e-klase. O ile wejdzie w rytm meczowy bo na razie zszedł, niewykluczone że z kontuzją.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)