Dobry pomysł!
-
-
TYPER TYPER - 2022/2023 !!!
Podpinam się
Jestem chętny i dołączę.
Jak najbardziej, zaczynajmy od ME;-)
A co się stało z typerem, którego prowadził garry? Rozumiem, że baza mogła przepaść ale skrypty też?
[quote]#post1622154 A co się stało z typerem, którego prowadził garry? Rozumiem, że baza mogła przepaść ale skrypty też?
[/quote]
Na wszelki wypadek się upewnię - rozumiem, że to nie jest pytanie do mnie? Jeśli jest do mnie, to odpowiadam - nie wiem.
Nie namawiam, ale ponawiam swoje pytania przy okazji - co prawda ja wiem, ze nie liczy się ilość tylko jakość, ale mówiąc bez ogródek 4 typerowiczów to trochę (za) mało.
Raczej dobry pomysl niz "Filip z konopii". Jako uczsestnik kilku ostatnich typerow na forum Cracovii chetnie deklaruje udzial w typerze ligowym i zapewniam ze sie nie wycofam przed koncem. Rozgrywek miedzynarodowych nie sledze i nie typuje w imprezach ME czy MS.
[quote]#post1622794 Raczej dobry pomysl niz "Filip z konopii". Jako uczsestnik kilku ostatnich typerow na forum Cracovii chetnie deklaruje udzial w typerze ligowym i zapewniam ze sie nie wycofam przed koncem. Rozgrywek miedzynarodowych nie sledze i nie typuje w imprezach ME czy MS.[/quote]
Super! O to chodzi. Pytanie jest o ligowego, czy jest sens wskrzeszać :)
Euro-typer to po prostu jeśli mamy wskrzesić ligowy to Euro się machnie "na rozgrzewkę", nawet dla paru osób, żeby już się coś działo, przetarły ścieżki itp :) Dzięki za odp kolego!
Jakby co to jestem chętny, może mi się w końcu kiedyś uda dokończyć sezon bez kilku zapomnianych kolejek?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)