Dzięki za przypomnienie.
Jutro startuje 36 kolejka
-
-
TYPER TYPER - 2022/2023 !!!
kurcze, gdyby nie kontuzje bylaby realna szansa na podium
A już myślałem, że to przez żółte kartki.
Ian thorpe jak złapie kontuzje to już wylatuje do końca sezonu.
Ian jest szklany
Ja to jestem taki ligowy wyrobnik. Cały sezon rozegrany na równym, przeciętnym poziomie z dwoma błyskami (pewnie rodzina była na trybunach ;)).
Na koniec liczę, że uda się utrzymać w pierwszej dziesiątce.
Pozostała ostatnia kolejka do wytypowania.
37 kolejke sezony 2018/2019 można typować do soboty do godz 14,30.
Jeszcze 7 osób ma szanse zostać zwycięzcą tej edycji. ;)
Zapraszamy do typowania.
Gratuluję koledze 3elvis zwycięstwa. Świetna forma i błyskotliwy finisz. Zasłużona wygrana.
Już chyba nic się nie wydarzy także dziękuję za gratulacje. Fajny sezon, przyjemnością było z wami rywalizować Panowie.
Ciekawy również przypadek kolegi marek56 który poza gtsem typował zawsze 1-0 I zajmuje 2 miejsce. Śledziłem to jakiś czas i jestem pod wrażeniem.
3lvis graty!
ja ominąłem jedną kolejkę.....ostatnią i nie będzie pierwszej 10 nie mówiąc o czymś więcej.... a marek56 to stary typerowy lis :)
może jest opcja żeby przez ctm zebrać jakieś środki na karnet dla zwycięscy przyszłorocznej edycji ? może z działem marketingu warto pokminić ?
Gdy zgarnę 1miejsce ( a tak czuję :)) w następnej edycji chętnie oddam taki karnet jakiemuś dzieciakowi lub seniorowi.
Pozdro dla tych co typowali cały rok
- Edytowany
Plan minimum wykonany - obroniona pierwsza dziesiątka, ale oceniam się negatywnie. Może w przyszłym sezonie będzie lepiej.
Gratulacje dla 3lvisa.
Miałem na początku sezonu pomysł na granie prostym, wręcz banalnym, systemem (nie zdradzę). Policzyłem, że zebrałbym 164 punkty. Drugie miejsce by mnie satysfakcjonowało;). Może w przyszłym sezonie się skuszę. Kto wie. Tyle, że jak inni to dostrzegą, to "typowanie" stanie się strasznie nudne :(
Pozdrowienia dla wszystkich grających
3lvis gratulacje. 8 punktów przewagi nad 2 markiem56, starym lisem jak go koledzy nazywają, to dużo.
Na 3 miejscu ex aequo FanGA i SAFC.
Podziękowania dla wszystkich typujących.
Spóźnione lecz szczere gratulacje dla zwycięzcy i medalistów , wszystkich typujących i ...kibicujących!
A co do mnie to i w championship i w typerze : odwróć tabelę a (I)ipswich będzie na czele!
I jak zwykle podziękowania i szacunek dla garrego za poświęcenie swego czasu !
Nie wiem czy to wlasciwy czas na zglaszanie pomyslow ale przyszedl mi jeden na mysl co do typowania. Otoz w innych typerach spotkac mozna system bonusow za trafione wyniki. Przyszlo mi na mysl czy dobrym pomyslem byloby wprowadzenie bonusa punktowego i w naszym typerze? Jako ze znajdujemy sie w gronie kibicow Cracovii to jakis dodatkowy punkt moglby stanowic bonus w przypadku trafnego wytypowania wyniku spotkania Pasow. Nie wiem jak taki pomysl bylby przyjety(czy ma sens) i czy mozliwy jest wogole do wprowadzenia od strony technicznej.
Gratulacje dla zwyciezcy i podziekowania dla wszystkich typujacych za rywalizacje. Do zobaczenia w nastepnym sezonie, mam nadzieje.
Zdecydowanie przeciw dodatkowym punktom za spotkania Pasów. Tutaj często się odbywają rytuały szamańskie, gdyż jak wiadomo, to jak typujemy wpływa na wynik spotkania ;). Stąd tyle typów na przegraną sąsiadki (u tych co wierzą, że wpływ jest prosty) lub typów na przegraną Pasów (u tych co wierzą we wpływ odwrotny). Dochodzą także "polisy" - obstawianie wyniku jakiego nie chcemy, by mieć pocieszenie przynajmniej w postaci punktu w typerze.
Ja kiedyś miałem pomysł, by dawać 0,5 punkta, gdy wynik na boisku różni się jedną bramką od typowanego. I tak jeśli wytypujemy 1-1, to przy 2-1 i 1-0 dostawalibyśmy 0,5 punktu, a przy typie 2-1 dostawalibyśmy 1,5 punktu za 3-1 i 2-0. To biorąc pod uwagę przypadkowość bramek w naszej lidze miałoby większy sens. Ale zostańmy przy tym co jest.
46 dni później
Kiedy zaczynamy typować???
10 dni później
Zaczynamy??? podwieszamy ???
- Edytowany
Tak, zaczynamy.
Można typować wyniku 1 kolejki nowego sezonu 2019/2020.
Typowanie 1 kolejki do piątku 19 lipca do godz 17,00.
Punktacja bez zmian.
Zapraszamy!
[url=http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/16]http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/16[/url]
Witam. Typy posłanie. Powodzenia 4All
Czegoś nie rozumiem. Mam do wyboru rejestracja albo odzyskaj. A gdzie po prostu zaloguj?
Wybierz "typuj" i się pojawi nick i hasło do uzupełnienia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)