leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> raf - szacun
>
> Edit:
> Ja założyłem, że WS i, że raf przejrzał na
> oczy.
:):):)
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Super, że Raf wreszcie myśli o WS podobnie jak ja, ale ja chociaż nie tak dosadnie :).
Po sytuacji z wyrzuceniem Pilarza z boiska - co robi normalny trener? Stawia "dwa autobusy" w obronie i nakazuje grać z kontry.
Co natomiast zrobił Stawowy? Nic. Drużyna w dziesiątkę nadal grała otwarty futbol z "tysiącem" bezproduktywnych podań, narażając się na groźne kontrataki przeciwnika.
Myślę, że w tym momencie w całej pełni ujawniło się ubóstwo warsztatu trenerskiego WS - on po prostu zna jeden szablon taktyczny i innego nie potrafi albo nie chce wprowadzić. I ten brak elastyczności zupełnie dyskwalifikuje go jako trenera.
[b]Problem teraz jest jednak poważny. Czy poczekać do końca sezonu? Czy już teraz pozbyć się go?[/b]
[b]Sprawa wcale nie jest prosta bo gracze zostali dobrani według schematu mentalnego i taktycznego WS i sprowadzenie nowego trenera również może się skończyć katastrofą, wszak na jakiekolwiek zmiany w sposobie gry nie ma już czasu a niezbyt lotni piłkarze nie zdołają ich sobie przyswoić.[/b]
Obawiam się niestety, że jesteśmy skazani na Stawowego do końca sezonu i to bez względu na efekt końcowy.
Oby nie było to traumatyczne doświadczenie bo masochistyczne będzie na pewno.
Fajna zabawa. Skorzystam.
raf_jedynka Napisał(a):
> > w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j
ps. leszeczku , proszę o fachową rozkminę :)
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
> Fajna zabawa. Skorzystam.
>
> raf_jedynka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > > w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j
>
> ps. leszeczku , proszę o fachową rozkminę :)
Zacytuję post rafa:
"Naprawdę nie wiem co napisać
To może zacytuję...
Karvin Napisał(a):
> w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j"
Wygląda na to, że rafowi brak słów i przyłącza się do postu Karvina.
Ja jestem prosty człowiek i pokrętne gierki słowne czy forumowe do mnie nie docierają
Stawowy po raz kolejny nam zaserwował ustawienie z Dąbrowskim na stoperze,ileż to już razy przegrywaliśmy z Damianem w obronie,on się do tego kompletnie nie nadaje,nie trzyma linii nie ma warunków fizycznych.Za to jedyny stoper z prawdziwego zdarzenia Tomislav zostaje w Krakowie! nosz k.. trzeba być naprawdę pierd..niętym by powielać w kółko te same błędy.Tonący brzytwy się chwyta,jadąc na wyjazd będąc poważnie zagrożonym spadkiem gra się z kontry.Wogóle jaka by taktyka nie była zero ambicji i zaangażowania,tak gra Cracovia po 2 latach pracy trenera Stawowego,piłkarze Rts-u mimo że słabi biegali na 110% a nasze łajzy biegają jak pizdy,rozciągnięci jak guma w majtach nosz kurwa,zero szybkości,zero siły.Cała ekipa szkoleniowa do wyjeb@nia w trybie natychmiastowym,zresztą powinni już polecieć po podziale na grupy.Jedyne co mi dziś radość sprawiło to mordy naszych "piłkarzy" zasmucone,hehe co kończą się kontrakty nikt takich patałachów chcieć nie będzie,a nawet jeśli w lepszej lidze,drużynie pewna rezerwa.Nawet piłkarscy emeryci robili w 2 połowie meczu dla Papieża z tymi kelnerami co chcieli,już wtedy przypuszczałem że z Widzewem będzie w plecy,nie myliłem się.Tylko Filipiak wymachuje szabelką a nie zetnie głowy,i to mnie smuci najbardziej.Stawowego w Cracovii powinno nie być już dawno.Skończ WaSć wstydu oszczędź.
Rzecz w tym, że w zasadzie od półtorej sezonu piszemy to samo. O jednej jedynej taktyce do której brak piłkarzy na odpowiednim poziomie, o żonglowaniu pozycjami, o nielogicznych wyborach personalnych, o uporze, o graniu bez obrońców, o bezproduktywnym posiadaniu piłki, etc.. Kolejna zawalona "wiosna" przez obecnego trenera każe domniemywać, że nie jest to przypadek. Czy nie jest też trochę tak, że drużyna przestała grać po ogłoszeniu przez WS, że odchodzi? Może wtedy trzeba było zmienić trenera? Teraz niech już dogra sezon do końca. Czy bez wzgledu na wszystko...? Wydaje mi się, że tak, niech dogra bez względu na wszystko.
Mam nadzieję i chcę wierzyć, że Stawowy jest jeszcze jednak w stanie wykrzesać coś z tej drużyny i zobaczymy to coś już w sobotę z Piastem...
Stawowy kończ waść wstydu oszczędź...
Dlaczego jeszcze nie ma informacji o dymisji trenera ?? mamy juz po 22 :)
nie dam rady już chyba iść na mecz na Kałuży w tym sezonie, brak sensu, sił i nadziei.
od 8 lat kopacze i cała reszta bandy permanentnie mnie zniechęcali do chodzenia na Cracovię i w końcu im się udało :(
zawieszam uczęszczanie w "widowiskach" dopóki WF i kopacze "walczący o kontrakty" nie znikną.
DRAMAT
> Fajna zabawa. Skorzystam.
>
> raf_jedynka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > > w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j
>
> ps. leszeczku , proszę o fachową rozkminę :)
Nie wiadomo do kogo, nie wiadomo czy nie do siebie.
Machaliśmy chusteczkami Majewskiemu teraz najwyższa pora pomachać Stawowemu .
> Rzecz w tym, że w zasadzie od półtorej sezonu
> piszemy to samo.
My sobie możemy... nie mamy licencji UEFA Pro ;)
mac 654 Napisał(a):
> Machaliśmy chusteczkami Majewskiemu teraz
> najwyższa pora pomachać Stawowemu .
Piłkarze powinni poczuć że jesteśmy z nimi. A WS że przeciw jego metodom. I wynikom
Trzeba tylko wyciagnac wnioski panie Wojciechu.Po raz pierwszy zyciu....to jednak moze byc bardzo trudne,bo pan nigdy ich nie wyciagal :) Jak to spiewal Kazik-"Coście skurwysyny uczynili z ta krainą?" i to sie odnosi do pana i prezesa.
gaudeamus Napisał(a):
> Super, że Raf wreszcie myśli o WS podobnie jak
> ja, ale ja chociaż nie tak dosadnie :).
e tam...ktos sie jakis haker sie wlamal na konto pana Rafalka i wyszlo jak wyszlo ;)
P.S.Ciekawe czy Wojciech Stawowy obrazil sie na swoich pilkarzy i nie zjadl z nimi pysznej kolacji :)
Co o nas sądzą inni:
"Krakowianie nie potrafią pokazać charakteru, gdy mecz przestaje im się układać, wtedy przeważnie są bezradni i przegrywają. Jak tak dalej pójdzie to... powrót do I ligi może stać się rzeczywistością"
kilka ciekawostek z regulaminu
5. Nie obrażaj klubów, zawodników, oraz innych osób na łamach tego forum, zarówno dotyczy to naszego Klubu jak i innych klubów z Polski i Świata
7. Powstrzymaj się od postów wulgarnych, czy też nawołujących do przemocy, jak również ją sławiących, miejsce na takie posty jest na innych forach - nie na tym
12. Forum nie jest miejscem prania brudów w Cracovii i prowadzenia prywatnych wojenek
to, że wiele postów, które sprawiają, że forum jest obecnie niczym więcej niż rynsztokiem jeszcze nie zostały usunięte normalnie uznałbym za chwilowe zaniechanie bo "moderator nie musi od razu reagować". jednak gdy czytam radosną twórczość Pana Karvina to przyznać muszę, że nie mam ochoty uczestniczyć w tym bajzlu jaki tu obecnie występuje. odbiegam od tego co się dziś stało i to co ja o tym myślę przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie w obliczu tego co pozwolono zrobić z forum. rynsztok
Hmmm. Że co Santo ????
Fakt jest ostro, ludzie są rozgoryczeni, używają słów powszechnie uzawanych za nieprzyzwoite ale akurat Karvin użył takowego bodajże raz. Emocje w jego postach też nie przekraczają średniej z ostatnich 8 godzin a może są troche pod nią.
Jeśli zatem akurat na niego zwracasz uwagę to nie trzeba wyjątkowo lotnrgo umysłu, by się w tym doszukać naruszenia par.12, który sam tu cytujesz:
[i]12. Forum nie jest miejscem prania brudów w Cracovii i prowadzenia prywatnych wojenek[/i]
Nie chce mi się szukać, ale Karvinowe "odejdź stąd" niczym nie różni się od twoich określeń, którymi dziesiątki razy zaszczycałeś Nowaka czy Kosanovica. Bez urazy, ale jak chcesz sprzątać rynsztok, zacznij od siebie.
Santo,
mnie osobiscie niektore twoje obrazliwe wpisy na temat klubow ktore lubie w w watku o futbolu na HP raza, ale nie planuje plakac jak Zytko przed kamera :) (nie mylic konwencji pajacowania/napinki w tamtym watku z rynsztokowatoscia na ktora niektorzy sobie pozwalaja)
to tak na marginesie "wysoki sadzie bo w regulamie"...
ps. jaki jest odpowiednik "motyla noga" dla "w-y-p-i-e-r-d-a-l-a-j" ? to tak na zapas zeby wiedziec jak mialoby sie przydac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)