SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rayo wlasnie przegrywa w 60 minucie u siebie 4-0 z
> Villareal przy posiadaniu 77%
...a skończyło się 2 : 5
shots on target : 10 - 7
shots off target : 9 - 5
possession (%) : 74 - 26
corner kicks : 11 - 5
offsides : 2 - 3
fouls : 14 - 18
yellow cards : 3 - 3
red cards : 0 - 0
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
To odnośnie Stawowego, Plotek czy tak po prostu w złym temacie;)?
Jak mogło być 4-0 a skończyć się 2-5?
Chyba Wam się statystyki pomieszały.
"przegrywa u siebie 4-0" to inaczej pisząc 0-4.
Jak już komentujesz offtopic to przynajmniej czytaj uważnie
Przegrywa u siebie 4-0 czyli w domyśle jest 0-4. Skończyło się 2-5. Wszystko się zgadza.
EDIT: Zostałem uprzedzony.
to tak odnosnie naszej taktyki ciekawostka. takiego posiadania chyba jeszcze nie mielismy. a przegrywac przy takim posiadaniu czwórkę to naprawdę dziwne. Rayo wlasnie preferuje taki styl gry jak my ale wg mnie zdecydowanie nam bliżej do Southampton. Oni tez zawsze grają swoje, wygrywają z cieniasami a od czołówki dostają regularne manto
http://www.weszlo.com/news/18055-Ile_znaczy_trener_w_Polsce_%E2%80%93_na_zywym_przykladzie_Wojciecha_Stawowego_
Odnośnie rozbiórki, dość smutny temat ale tak niestety jest.
Gra pod wywalenie Stawowego. Ponieważ ma wyniki ponad stan, trzeba mu uwalić ten "stan" żeby go kibice sami zwolnili.
W głowie mi się nie mieści jak można być takim kretynem, aby kopać, juz nie dołki, ale szyby pod jedynym gościem który w Cracovii zrobił coś dobrego właściwie z niczego.
I nie tylko mi się to w głowie nie mieści. Być może gdyby prezes Klubu wyjaśnił powody takiego postępowania, byłbym w stanie to zrozumieć.
Ręce opadają, bo tak naprawde zdrowy rozsądek nie ma w naszej Cracovii wpływu na nic. Ale czy to naprawde tak wiele?...
Moim skromnym zdaniem wygląda to na SABOTAŻ ze strony tzw. góry ,
bardzo naciagana teza, moim zdaniem nikt nie kopie dolkow pod Wojciechem.
Ale pomocnej dłoni też mu nie podają.
Wojtek nieraz napier.dalałem na Twoje metody prowadzenia zespołu ale wyniki Cie obroniły dlatego teraz napisze krótko :
Trzymaj się i nie daj się sprowokować !!!
k.u.r.w.a, czy to druzyna Cracovii czy Stawowego? to jakis obled.
Stawowy jest trenerem Cracovii i odpowiada za jej wynik sportowy czy to jego drużyna czy Ci się to podoba czy nie. K.u.r.w.a.
szymciuKSC Napisał(a):
Być
> może gdyby prezes Klubu wyjaśnił powody takiego
> postępowania, byłbym w stanie to zrozumieć.
co on ma wyjasniać?
on ma od dłuższego czasu wy.j.e.bane na nasz Klub.
dla swiętego spokoju nie pojawi się przy Wielickiej do marca, zderzaki spełnią swoje zadanie.
mi tak sie akurat podoba ze Stawowy jest trenerem Cracovii, ale to obled, zeby sie zamartwiac nei tym, ze Cracovia sie oslabia, ale DRUZYNA STAWOWEGO.
trener raz ma takich, raz innych grojkow do trenowania. najwyzej zobuduje nam nowa druzyne za 2-3 lata, np w 1 lidze. my sie martwmy, zeby Cracovia nie spadla.
jak poodchodzili hokeisci to tez sie martwilem Cracovia hokejowa, a nie druzyna Rohacka.
Sorry, nie ogarniam...nie widzę sensu w dalszej dyskusji...
Wypowiedz W.Stawowego na temat zaistniałej sytuacji.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Trener-Stawowy-o-odejsciu-Kosanovica-Rozum-mowi-ze-nie-jest-dobrze
Najpierw kibice WSa obrażąją piłkarzy nazywając ich szrotem, szkodzą klubowi w walce o awans. Część nawet woli grać w I lidze byle z WSem. To jest obłęd. To ci ludzie zaszkodzili Cracovii najbardziej. Z jakiej niby racji te same osoby dziś domagają się nowych kontraktów dla szrotu? Nie z powodu Cracovii, tylko z powodu niekopania dołków pod WSem. Największy dołek pod WSem wykopali jego wyznawcy którzy twierdzili że mamy szrot i granie tymi piłkarzami to....kopanie dołków pod WSem.
Obłędem jest robienie z WSa bez wyników-geniusza. Chłop jeszcze nic nie osiągnął w piłce, a ja miast nalegań na zastąpienie Kosy nowym stoperem czytam płacze o dołkach pod WSem:). KABARET
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)