DiegoKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarku obyś nie zapeszył. bo bez Dawida nasza
> drużyna traci 30% mocy :D
Ja jestem tylko przenośnikiem informacji z C+ do niniejszego forum.
-
-
Dawid Nowak - witamy w Cracovii!
Tak jak pisałem w innym wątku Dawid z Saidim to jest wymażony duet którego dawno w Cracovi nie było.
Dawid dużu zdrowia i tak trzymaj.
szuwarek Napisał(a):
> Wg eksperta z C+ Dawid jeszcze nigdy nie rozegrał
> 6 meczy kolejnych w ekstraklasie. W Cracovii
> odbudował się fizycznie i psychicznie.
tak sie zlozylo, ze jak mial uraz to byla przerwa na Reprezentacje.
Widać, że gość jest w gazie i nie bez znaczenia są tu barwy klubu, który reprezentuje - prawie całe życie grał w małym klubie z Bełchatowa, a teraz gra dla Wielkiej Cracovii mieszkając w Krakowie. Pełne trybuny, dobry doping i coraz większa sympatia u kibiców są odwzajemniane. Do tego chęć pokazania swoich niebanalnych umiejętności po długiej serii kontuzji. Oby tak dalej Dawidzie! Albo lepiej!
Uraz byl, ale tak malo powazny ze gdyby nie reprezentacja to podobno i tak by zagral. Trzeba na niego chuchac i dmuchac, to ewidentnie nasz najlepszy letni transfer.
KamilloLce Napisał(a):
> Uraz byl, ale tak malo powazny ze gdyby nie
> reprezentacja to podobno i tak by zagral. Trzeba
> na niego chuchac i dmuchac, to ewidentnie nasz
> najlepszy letni transfer.
ta i skonczylo by sie pauza na pol roku.
KamilloLce Napisał(a):
> Uraz byl, ale tak malo powazny ze gdyby nie
> reprezentacja to podobno i tak by zagral. Trzeba
> na niego chuchac i dmuchac, to ewidentnie nasz
> najlepszy letni transfer.
W dodatku ściągnęliśmy go za darmo!
Najlepszy transfer od lat, nie dość, że rasowy napastnik, to umie podać do innych, umie się zastanowić, dla mnie rewelacja!!!
A nie mówiłem? ;)
Świetny napastnik, sam potrafi wiele zdziałać (m. in przytrzymać piłkę) a jeśli Danielewicz będzie mu grał takie piłki jak zagrał Budzińskiemu to ja jestem spokojny o naszą zdobycz bramkową. Nowak jest znakomitym snajperem, jak nie zdobędzie bramki to asystuje, dokładnie poda, wyprowadzi piłkę, jest bardzo dobry w powietrzu. I nie ma dla niego straconych piłek.
dograł mu przy akcji z czerwoną kartką:)
Bravo Dawid!
Tak trzymać!
Czyżbyśmy mieli nowego ulubieńca trybun? Przyszedł jako znak zapytania, skreślony z góry przez wielu, powtarzających jak mantrę sterotypowe o nim opinie. "Szklany" grajek, wiecznie kontuzjowany, etc. Okazało się jednak, że chłopak grać potrafi i udowadnia nam to uciszając malkontentów boiskowymi argumentami...
No i to koszerne imię... ;)
Dawid, zdrówka i graj tak dalej ku chwale Pasów! Życzę Ci piętnastu bramek w sezonie. Czas, żeby ktoś przebił Banię i Moskałę w końcu...
Ciekaw jestem kto tak naprawdę stoi za jego ściągnięciem do nas ?
Co najważniejsze ma poukładane w głowie - a ja bałem sie że będzie gwiazdorzył.
8 dni później
Brawo!
Dobra robota !!!
Rewelacja, najlepszy napastnik od lat.
Obecny sezon pokazuje, że napastnikiem trzeba być, a nie na siłę piłkarzy z innych formacji do tego zmuszać.
Brawo Dawid!
Super Dawid. Gratulacje za kolejny świetny mecz.
ian thorpe Napisał(a):
> ronnie79, oglądam mecze Widzewa i wiem jakie gole
> strzela Visniakovs - w większości sam sobie je
> wypracował, albo uderzenia były tzw. miodzio.
> Miszczu powtórzę, Nowak spartolił 100%
> sytuacje, które jako napastnik z takim
> doświadczeniem musi wykorzystywać.
I kto ma teraz więcej goli: Nowak czy Visnakovs? :) Wiedziałem, że zacznie strzelać.
Gratulacje !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)