jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziś mija termin złożenia wniosku przez Nowaka
> o zbadanie próbki B. Czemu on tego nie składa,
> czyżby był świadomy swej winy?
> A może są jakieś dodatkowe konsekwencje
> takiego wniosku ( choćby finansowe ) ?
Może składa tylko nie biegnie z tym do Kmity
-
-
Dawid Nowak - witamy w Cracovii!
Czy Cracovia poradzi sobie bez Dawida Nowaka?
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3620332,cracovia-poradzi-sobie-bez-dawida-nowaka,id,t.html
Musi, innego wyjscia po prostu nie ma .
Z ostatniej chwili :
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,16858465,Cracovia__Dawid_Nowak_zlozyl_wniosek_o_przebadanie.html
powodzenia Dawid .
Dawid Nowak zwrócił się OFICJALNIE o zbadanie próbki B
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,cracovia,artykul,512902,1,12446.html
Dawid, trzymaj sie!!!
Jesteśmy z Tobą!
A był kiedyś taki przypadek żeby próbka B wykazała co innego niż próbka A ? Ja sobie takiej sytuacji nie przypominam .
Były takie przypadki.
A czy wie ktoś kiedy będą wyniki drugiego badania?
Marcin, drugie badanie ma być wykonane w poniedziałek, a w środę powinny być wyniki.
Liptoon. Napisał(a):
> Dawid, trzymaj sie!!!
>
> Jesteśmy z Tobą!
Ja tam nigdzie z nim nie jestem. Nie trzymam z oszustami. Bardzo dobrze, że tacy są eliminowani ze sportu i tym bardziej z Cracovii.
Niedawno napisałem w wątku "Transfery - listy życzeń", że Nowak nas opuści z powodów sportowych. Pomyliłem się. Opuści nas z powodów pozasportowych.
Popieram post Szpetoty. Dobrze, że tacy "oszuści" są usuwani z Cracovii (chodzi mi również o zawodników powiązanych z korupcją)
szpetota Napisał(a):
> Liptoon. Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dawid, trzymaj sie!!!
> >
> > Jesteśmy z Tobą!
>
>
> Ja tam nigdzie z nim nie jestem. Nie trzymam z
> oszustami. Bardzo dobrze, że tacy są eliminowani
> ze sportu i tym bardziej z Cracovii.
Ale chyba chodzi o to żeby nic nie wyszło próbce B , jeżeli tak będzie to znaczy ,że oszustem nie jest.
Tak, można też tak to rozumieć.
Jak nic nie wyjdzie w próbce B, mimo iż celowo brał doping to i tak powinien wypierdalać. To czy zawodnik brał doping to wie tylko on i może jego lekarz/dietetyk. My nie wiemy praktycznie nic. Nie chce mi się wierzyć, że tak cicho zachowuje się człowiek, który jest niesłusznie o coś oskarżany.
A może steryd wykryty u Nowaka był jedynie jednym ze skałdników zastrzyków, które mu aplikowano po kontuzji ?
Może Dawid nie wiedział, że leczą go substancjami niedozwolonymi ?
new211 Napisał(a):
> Jak nic nie wyjdzie w próbce B, mimo iż celowo
> brał doping to i tak powinien @#$%&ć. To czy
> zawodnik brał doping to wie tylko on i może jego
> lekarz/dietetyk. My nie wiemy praktycznie nic. Nie
> chce mi się wierzyć, że tak cicho zachowuje
> się człowiek, który jest niesłusznie o coś
> oskarżany.
Jak nic nie wyjdzie w próbce B to na 99,9% nic nie brał tylko wynik próbki A był zafałszowany.
Jak nic nie wyjdzie w próbce B, to na 50% nic nie brał. Nie wiadomo wówczas który wynik to pomyłka, choć wedle zasad ten drugi jest rozstrzygający.
Oj nie, to tak nie działa. :)
Jeśli naprawdę się szprycowałeś, to choćbyś pobrał 10 próbek, wszystkie wykażą obecność koksu.
Do końca poprzedniego tygodnia Nowak miał czas, by poprosić o zbadanie próbki B. Piłkarz skorzystał z tej możliwości. W poniedziałek komisja zajęła się przebadaniem drugiej próbki. - Proces został zainicjowany. Wynik zostanie przesłany do Cracovii we wtorek. Uprzedzam, że nie możemy powiedzieć, jaki będzie. Jedynie piłkarz lub klub może udzielić takich informacji - tłumaczy Rynkowski.Gsazeta.pl
no to, już jutro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)