Pasiak64 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A kto kazał WS wstawiać go do składu? Skoro
> taki Wełna sprowadzony też przez Burlikowskiego
> siedział całe pół roku na trybunach to tak
> samo mógł siedzieć Kuś. Dlaczego WS nie
> powiedział, że Kuś "nie rzucił go na kolana"?
Może go rzucił..? Cholera wie co oni tam w szatni robią ... ;)
-
-
Marcin Kuś - witamy w Cracovii !!!
Kuś biega jak by go wystrugał gepetto !! zagrania piłki drewnianą nogą zawsze kończą się jakąś kontrą i utratą bramki,a gdy włącza się do akcji ofensywnej zakrawa to na kabaret.Wawrzynkiewicz na pewno nie jest gorszy od Kusia,niestety nie dla Wf-isty..Pisałem wczoraj że przedłużył mu się kontrakt minutowy,ale do końca nie jestem pewien.Może mu brakować jeszcze kilku minut więc to ostatni dzwonek by udupić dziada na trybunach by po sezonie poszedł wpizdu z naszego Klubu bo nie mogę już na tego nieudacznika patrzeć.
boniekKrK Napisał(a):
> Kuś biega jak by go wystrugał gepetto !!
> zagrania piłki drewnianą nogą zawsze kończą
> się jakąś kontrą i utratą bramki,a gdy
> włącza się do akcji ofensywnej zakrawa to na
> kabaret.Wawrzynkiewicz na pewno nie jest gorszy od
> Kusia,niestety nie dla Wf-isty..Pisałem wczoraj
> że przedłużył mu się kontrakt minutowy,ale do
> końca nie jestem pewien.Może mu brakować
> jeszcze kilku minut więc to ostatni dzwonek by
> udupić dziada na trybunach by po sezonie poszedł
> wpizdu z naszego Klubu bo nie mogę już na tego
> nieudacznika patrzeć.
niech Burlikowski na spolke ze Stawowym placa jego pensje. wtedy moze sie pogodza.
Kuś za teraz pasy:
[b]-Kontrolowaliśmy przebieg spotkania i nawet stracone bramki nas nie załamały[/b]. Na drugą połowę wyszliśmy zmobilizowani i pełni wiary, ale zabrakło kropki nad ?i? w postaci drugiej bramki ? mówi przed kamerą Terazpasy.TV Marcin Kuś.
Ps.Ja pierniczę, światopogląd Stawowego udziela się piłkarzom i jeszcze tym najsłabszym na boisku.
gaudeamus Napisał(a):
> Kuś za teraz pasy:
> -Kontrolowaliśmy przebieg spotkania i nawet
> stracone bramki nas nie załamały. Na drugą
> połowę wyszliśmy zmobilizowani i pełni wiary,
> ale zabrakło kropki nad ?i? w postaci drugiej
> bramki ? mówi przed kamerą Terazpasy.TV Marcin
> Kuś.
>
> Ps.Ja pierniczę, światopogląd Stawowego udziela
> się piłkarzom i jeszcze tym najsłabszym na
> boisku.
Za to ja się załamałem, bo kolega ma chyba rację.
z czym, z kontrolowaliśmy przebieg spotkania ;]?
co jeden to bardziej zlotousty, sugestia, grac a nie p... przed kamerami
Kuś w wywiadzie po Derbach wyluzowany,nawet i uśmiechnięty!! co za typ.. będzie opowiadał o tym że trzeba wyciągnąć wnioski.Człowieku ty taki błąd jak przy 3 bramce dla gts-u popełniłeś w rundzie jesiennej z 50 razy! więc co chcesz poprawiać,widać że takie są po prostu twoje umiejętności i do niczego się już nie nadajesz,chyba że gry w jakiejś 3 lidze,to twój poziom.Jak Stawowy może być takim głupcem wystawiając tego nieudacznika,przecież to dobrowolne strzelanie sobie w kolano.Ile kurw@ jeszcze?! ile razy musimy przegrać przez Kusia by WąS się nauczył?w głowie mi się to nie mieści.. I jeszcze pieprzenie Stawowego "grają tylko Ci którzy wiedzą po co zakładają koszulkę w biało-czerwone Pasy",ahha,właśnie po Derbach było widać jak Kuś "umiera" za Pasy.Stawowy wystawiając tego kretyna w Derbach spadł w moich oczach do miana Wf-isty.
Mój syn najlepiej to skwitował do mamy:Boże jak ja bym tak grał jak oni to tata pewnie by wbiegł na boisko i ściągnąłby mnie z niego :) Dzieciak ma 11 lat i wszystko na temat.
Panie Kuś wraz z trenerem i pozostałymi słaboszczakami nawet nie powinniście się wypowiadać gdyż milczenie jest złotem...ale widać,że nie w Waszym przypadku.
Jakby obejrzał powtórkę i wyciągnął jakiekolwiek sensowne wnioski po tym meczu, to by się schował w kącie i zaczął płakać, zamiast wywiady udzielać.
Mi się "spodobała" jego wypowiedź "nie wiem kto przy pierwszej bramce krył Głowackiego, a na powtórce zawodnik z nr 20 na pierwszym planie.
może na dyrektora sportowego by się nadał? ;)
http://www.weszlo.com/news/18717-Marcin_Kus_liderem_ekstraklasy_w_Ustaw_Lige_-_W_koncu_zagram_z_bramkarzem
weszlo pojechało z koszulką Szeligi grubo...
lambadia Napisał(a):
> weszlo pojechało z koszulką Szeligi grubo...
To nie nasz Szeliga.
to Szeliga z Piasta. wtedy koszulka sie zgadza.
a widzisz :)
66 dni później
Jak on jest lepszy od Mikulicia to ja jestem Burundyjczykiem !!!
30 dni później
Marcin Kuś (Cracovia) ? w naszej antyjedenastce nie mogliśmy zapomnieć o którymś z obrońców Cracovii. Do końca zastanawialiśmy się, czy lepiej wstawić Żytkę czy może jednak Kusia. Ostatecznie padło na tego drugiego. Wydawało się, że ?Pasy? dokonują ciekawego transferu, tymczasem doświadczony defensor gubił się niesamowicie, popełniając mnóstwo kosztownych błędów.
[img]http://d.webgenerator24.pl/k/r//sv/lj/abtb6n4kos00owk4gsgkok0ccsc/kus.600.jpg[/img]
12 dni później
nie poszło w Pasach, może będzie lepiej w innym klubie. Powodzenia !
Nie rzuciłeś na kolana .Powodzenia .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)