Do wyjebania natychmiast. Piłkarski idiota.
-
-
Marcin Kuś - witamy w Cracovii !!!
Ales wpier dolil Kosanovica na mine!!!
Najsalbszy zawodnik w obronie od dawna.
Cienki jak d@#$ węża :(
do rezerw się nie nadaje...
GFdyby ta główka weszła to zmazałbyś część winy, a tak to w defensywie zero, a w ofensywie do bani.
Czyli ocena występu jest uzależniona od tego kto i w jakiej formie znajdował się w bramce rywala? :D
Nie, od jakości strzału. Gdyby strzał był równie celny, ale mocniejszy to żaden Janukiewicz by go nie obronił.
To była główka, jakoś nie widzę możliwości, by była mocniejsza bez faulu na obrońcy.
Kuś gra ostatnio słabo, ale to nie oznacza, by dodatkowo obwiniać go za koklusz i gradobicie.
Trzeba mu dać odpocząć, bo chyba musi sobie przypomnąć że u Nas dostał nową drugą szanse. Chłop jest za wolny, mało zwrotny i mało agresywny.
Nie zmienia to faktu że Aston ma rację i strzał Kusia był bardzo dobry. Nie jego wina że Janukiewicz był dziś w formie.
Po pierwsze do wrzutka Marciniaka była fatalna. Kuś wycisnął z tego dośrodkowania maximum. Szkoda, że poza tym nie zrobił dziś na boisku nic pozytywnego. A już zachowanie poprzedzające faul w polu karnym Kosanovića to był istny kryminał. Ławka jak nic.
Po pierwszych obiecujących meczach liczyłem na znacznie więcej, jak na razie, w mojej ocenie, jego transfer to rozczarowanie.
ja ogladnalem na spokojnie i wcale jednak nie grał gorzej od Marciniaka
Ale na peno gorzej od Żytki. :)
(wiem że Żytko pałzował z kartki)
Fakt, na teraz nie wyglada to za dobrze, dajmy mu jednak troche czasu, przeciez chyba nie zapomnial jak sie gra w pilke. Zawodnika trzeba podbudowywac, a nie dolowac. Pozytywne podejscie o wiele bardziej zwieksza szanse na poprawe niz bezwzledna krytyka.
Również jestem zdania, że na razie Kusiowi zdarza się popełnić błędy w krytycznych sytuacjach, ale - podobnie jak Lexal - mam nadzieję, że Marcin już w najbliższych meczach pokaże swoją prawdziwą - dobrą formę.
54 dni później
Tak sie zastanawiam czy w ostatnich 5 latach grał w Cracovii gorszy piłkarz od niego.
Miałem duże nadzieje i oczekiwania, a chyba nie zagrał ani jednego dobrego meczu :(
Zdecydowanie najsłabszy zawodnik w tym sezonie.
pasyrcj. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak sie zastanawiam czy w ostatnich 5 latach grał
> w Cracovii gorszy piłkarz od niego.
Zrobić Ci liste, była by spora. Poza tym nie pluj jadem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)