Asgard - w wojsku codziennie się trenuje bieganie, poligon itd.
-
-
Sportowy Tryb Życia
46 dni później
Odkopuje temacik ;D
Poleci Mi ktoś jakiś dobry klub gdzie mogę mma trenować albo coś w tym rodzaju?
Wzialem sie za siebie jeszcze bardziej! Ale, po kolei, objasnie co i jak...
W zyciu brzucha nie mialem, bez treningow winda na 2-gie wjezdzam, wiec ze zdwojona sila ide takim mikrocyklem (tzn. im starszy - tym mocniej 3mam sie ponizszych zasad i unikam JAK OGNIA prawie kazdego zbednego wysilku!):
* spie ile wlezie, jesli Juniorzy pozwalaja (najchetniej dosypiam z mlodszym 2-3 godzinki w ciagu dnia, taka popoludniowa drzemka:)
* piwsko zlopie, bo lubie. Whiskey tez - ze Sprite'm. Wody nie lubie, ale jesli 3ba, to wtedy zdrowotne drinki z RedBullem. Pozniej ze 4 APAPy na poranny bol glowy.
* po piwsku/wodzie/imprezie obowiazkowo kielbasa pod Hala albo lepiej ze dwa kebaby na Grodzkiej (tak o 3.30 w nocy), pozniej upragniony twardy sen z chrapaniem
* na impkach raczej nie tancze, bo po pierwsze - juz sie w zyciu wytanczylem, a po drugie - jak sie glupkowato gibiesz, to najladniejszych dupeczek nie zauwazasz :) Wiem, co mowie - pare ladnych lat mnie tego uczyli, ze tak powiem "profesjonalnie".
* [b]nigdzie nie biegam, wszedzie jezdze autem![/b]
* jak mnie wyciagna kumple na squash'a, to siadam na krzesle i z browarem w lapie patrze, jak stuknieci klepia te gume o sciany...
* na basenie plywa Junior - ja slucham audiobooka, przegladam Forum, ostatecznie odpisuje na maile. Dupeczek nie ogladam, bo nie ma - to grupa pierwszoklasistow, a nauczycielka, instruktorki i mamy sa raczej bardzo sredniawe. Nooo, moze poza jedna, ale to nie o tym temat :)
* uwielbiam pilota, Apple TV lub NC+, swoja duza sofe, paczke pikantnych Pringles i puszke Coli/Zywca. Ze 3 godziny luzikiem, jak w kinie :)
I tylko mnie wqrwia, ze musze pracowac w tygodniu i moj mikrocykl musze przerywac, nie moge tak jechac 24/7/365 :(
No ale, Pringlesow nie daja za free w Almie :(
Jak mi cos jeszcze sie przypomni, to mikrocykl uzupelnie. Sluze tez poradami, jak to ogarnac, aby wszystko gralo, zdrowko dopisalo, a brzucha nie bylo :)
Twixxie, popełniasz jeden wielki błąd. Jeśli łiski, to tylko na lodzie, bez jakiegoś sprajta czy koli, psuja smak(chyba, że to część diety, to wtedy rozumiem;) ).
193 dni później
Polecil by ktos jakis klub pod katem sztuk walki lub boksu, najlepiej jakos w rejonach centrum-Bronowic ale moze tez byc i dalej.
http://www.thaiboxing.pl/
chodziłem tutaj, jeśli interesuje cie tajski boks to polecam.
10 dni później
Orientuje się ktoś czy jakiś mały klub C, B klasa poszukuje zawodników? ;) Najlepiej okolice rynku.
C to Frantic, B to co? Jaszczury? ;)
nie wiem czy sobie żartujesz czy nie :S ale nie taki klub mam na myśli :)
ale w okolicy rynku innego nie znajdziesz ;)
najbliżej to chyba Nadwiślan, Zwierzyniecki, Garbarnia, Strzelcy.
Okolice rynku miałem na myśli krowodrza, bronowice itd., a nie np. nową hute czy ruczaj ;)
Aha... Zieleniczanka Zielonki może pasować.
Bronowice i okolice Rynku... :D
No trochę mnie poniosło z tymi bronowicami :)
Jadzia z Krowodrzy może kogoś potrzebuje. Nie wiem tylko w której lidze grają.
B-klasa najbliżej Rynku to chyba Grzegórzecki.
No to w takim razie najbliżej w prostej linii od Rynku gra klub o nazwie Strzelcy Kraków. Co prawda sam klub jest chyba z Prądnika (?), ale grają na Koronie na Krzemionkach.
Jadzia nie ma seniorów a Krowodrza przestała istnieć kilka lat temu. Grzegórzecki chyba zresztą też? Boiska chyba już nie ma. Strzlecy chyba też mieli wycofywać drużynę seniorów - sam Klub też raczej na wymarciu. Za pare dni pewnie się okaże że Wawel będzie startował od C klasy więc jak coś to dam znaka
Okej, dzięki
84 dni później
Bardzo dobry v-blog w którym dowiecie się naprawdę dużo ciekawych rzeczy aby Wasz trening był bardziej efektywny.
http://www.youtube.com/user/AeroFitnessBlog/videos
Pozdrawiam wszystkich pasiastych sportowców!
13 dni później
https://www.youtube.com/watch?v=HbTs3TLo414
Kac czy zakwasy po weekendzie? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)