stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Apel do modów!!! Myślę,że utrzymywanie tematu
> " Wojciech Stawowy musi odejść" w zaistniałej
> sytuacji jest co najmniej niestosowne i powinno
> być (mam nadzieję na zawsze) zawieszone!!!
Hydra wprawdzie śpi, ale czeka na okazję.
-
-
WOJCIECH STAWOWY MUSI ZOSTAĆ !!!!!
klekot Napisał(a):
> zubereg twoja ortodoksja jest fascynujaca sfolguj
> trochę...Stawowy z g..a zrobił bicz !!!!!
Zacny Klekocie apeluję o powstrzymanie się od obrażania naszych zawodników (nazywając ich gównem), co zdarzyło Ci się także w kontekście hokeistów co już uważam za wysoce niestosowne.
Stary Kibolu to nie PRL żeby cenzurować opinie ludzi
Co do szerszej ławki to mamy całe zastepy juniorów i malolatów którzy już powinni dostawać szansę - gdzie byłby teraz Klich gdyby nie dostał szansy za małolata? Gdzie byłby Steblecki?
A można pomyśleć czy do dziś nie mielibyśmy solidnych zawodników wychowanków takich jak Grodzicki, Szwajdych, gdyby pewien trener ich nie odstrzelił... Podobnie jak nie wiadomo co by było gdyby Szczoczarz nie miał 2 letniej przerwy od grania w piłkę po przyjsciu do nas - nie można powielać tych błędów - najpierw przeprowadźmy rekrutację wewnętrzną przed bezsensownym wywalaniem kasy na transfery... Oczywiście przemyślane wzmocnienia typu Nowak, czy wcześniej Pilarz jak najbardziej!
Pojawiają się głupawe wpisy typu"gdzie jesteście przeciwnicy super trenera". Jesteśmy, żyjemy mamy się nieźle, ale nie ma co krytykować bo drożyna gra dobrze. Co prawda mogła by mieć co nieco więcej punktów ale co tam we współczesnym, nowoczesnym futbolu nie chodzi o punkty.
Michaelangelo Napisał(a):
>
> Stary Kibolu to nie PRL żeby cenzurować opinie
> ludzi
Nie bardzo rozumiem? Nie jestem modem i nie mam możliwości cenzurować jakiejkolwiek opinii!
Mój apel o zredukowanie tematów dotyczących trenera Stawowego wynika stąd, że namnożyło nam się tematów i człowiek już się gubi w którym pisał! Dziś powstał nowy "Wojciech Stawowy najlepszy trener ligowy"! Uważam, że pozostawienie jednego tematu Wojciech Stawowy trening, sparing, taktyka absolutnie nie przeszkodziłaby Ci pisać krytycznie o pracy trenera Stawowego!
ps.
Co do wprowadzania młodzieży wypowiadałem się dzisiaj w jednym z wątków dotyczącym trenera Stawowego! No właśnie w którym???
nikt nie kaze podbijac tego tematu, podobnie jak tego o odejsciu :)
jest temat o taktyce i logiczne wydaje sie tam wypowiadac w momencie kiedy cisnienie spadlo, jest progres
ale niektorzy nie moga sie powstrzymac i wala wpisy jakbysmy LM wygrali i opozycja powinna pasc na kolana...
stary kibolu jestem tego zdania co Ty ale jeszcze tematy nie zamkniete, a juz placz.
hahahaha....myślałem, ze nazwisko Szczoczarz nigdy nie zostanie już odkopane, bo to był kopacz, który lubił się wyróżniać.....włosami :D Szwajdych ? Facet był cieńki jak dupa węża, magiczne myślenie że wychowanek mu pomogło trochę w promocji na NASZYCH trybunach. Grodzicki jest solidnym wyrobnikiem w Ekstraklasie. Gdyby nie jego przywiązanie w słowach do naszych barw ( bo pieniądze tutaj inaczej działają, jak pokazała postawa), nikt by z nas kibicujących Pasom, by na niego nie zwrócił uwagi.
Jestem przekonany, ze wkrótce Żurek zaliczy debiut. Kapustka czy Szewczyk muszą poczekać - Ekstraklasa, to jednak nie przedszkole, muszą nabrać trochę "ciała". Wielu tutaj optowało za Jaroszyńskim i okazało się, ze chłopak musi jeszcze pograć na zapleczu. Dzisiaj w rezerwach zaliczył słabiutki występ ( jak wszyscy taj naprawdę). Wełna ? W/g mnie słabszy na dzisiaj od Wasiluka, tak ja to oceniam po oglądnięciu wielu meczy rezerw.
Wprowadzanie nowych zawodników, musi być robione z sensem. Niech posiedzą trochę na ławkach, poczują atmosferę a wtedy nie dostaną bóli brzucha z emocji podczas debiutów.
Muszę przyznać, że jestem bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie wierzyłem już w trenera, po tym jak graliśmy kiepsko w 1lidze oraz na początku obecnego sezonu, ale od paru meczów, widać naprawdę ogromny postęp w grze. Taka pierwsza myśli pojawiła mi się w głowie po meczu z Zawiszą, fakt przegranego, ale stwarzaliśmy sytuację. Potem w kolejnych meczach zaczęliśmy z łatwością stwarzać bramkowe sytuację, czego kompletnie nie było przy wcześniejszej grze i o co często miałem pretensje, zaczęliśmy grać szybciej piłką, jest więcej ruchu, no naprawdę są momenty gry, że można tylko wstać i klaskać. Do tego zmiany w sposobie gry zaszły w obronie, co jest wyraźnie widoczne, mniej głupich błędów, które jednak nadal się zdarzają, ale to już nie jest to co było. Ogólnie naprawdę musze przyznać, że w to że przy tym trenerze zespół zacznie wreszcie tak grać nie wierzyłem, a to co gramy momentami, czasem nawet długimi, to jest to o czym marzyłem przez ostatnie lata, chciałem widzieć tak grającą Cracovię, i to jest to na co liczyłem gdy przychodził do nas ponownie trener Stawowy, a jednak tego przez dłuuugi czas nie było. Mam nadzieję, że to nie jest tylko jakiś chiwlowy wyskok, ale że teraz właśnie tak będzie wyglądała nasza gra, że będziemy szli dalej do przodu doskolanąć to co teraz prezentujemy.
zamykam w ramach unifikacji wątków. dyskusja się rozlała do zbyt wielu wątków, trzeba ją skanalizować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)