W moim odczuciu powinien zostać w nagrodę za awans - co najmniej do końca rundy jesiennej, ale pod nadzorem zarządu.
Wiem, że WS wzbudza skrajne uczucia wśród naszej Pasiastej Braci, ale nikt nie może zaprzeczyć, że [b]CRACOVIA + STAWOWY = SUKCES SPORTOWY i GRA MIŁA DLA OKA[/b]
Jeśli zarząd wzmocni drużynę 2 napastnikami, defensywnym pocnikiem i 2 obrońcami - to powinniśmy się załapać po jesieni do pierwszej ósemki ligi
Proszę o merytoryczne opinie - a nie bełkot, że wąsy wyszły dawno z mody
-
-
WOJCIECH STAWOWY MUSI ZOSTAĆ !!!!!
Tak,ale ewentualnie jako rzecznik,bo gadane ma jak mało kto.Ewentualnie pozostawić go do pracy z młodzieżą.
Tak.... gra miła dla oka.... wszerz boiska i do linii pola karnego....
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak.... gra miła dla oka.... wszerz boiska i do
> linii pola karnego....
Przy okazji strata piłki i groźna akcja przeciwnika.
Dokładnie... wystarczyło odebrać piłkę na środku boiska i posłać prostopadłe podanie na wolne pole do szybkiego napastnika i już Żytko z Kosanovicem mieli zawrót głowy i pachniało bramką dla naszych rywali.
Nagrodę za awans to powinna dostać Termalica i Cabaj. Mam nadzieję że na weszło piszą prawdę i w przyszłym tygodniu pożegnamy Stawowego i jego tiki-srake.
Jak już zaczął pracę, zrobił ten awans (nieważne jak, ale jest) to dajmy mu jeszcze popracować. Dla mnie niech zostanie.
Przede wszystkim, Wojciech Stawowy musi zmądrzeć. Lubię faceta, bo widać, że mu zależy i kocha to, co robi, ale ciągle brnie w te same błędy.
Tak czysto po ludzku to żal mi Stawowego. Musiało go to kosztować dużo zdrowia i nerwów (ale mnie więcej).
Niestety tu chodzi o Cracovię i nie ma miękkiej gry.Puchar ,pamiątkowy dyplom i do Chelsea uczyć ich prawdziwej taktyki.
CracoviaNH Napisał(a):
> CRACOVIA + STAWOWY = SUKCES SPORTOWY i GRA MIŁA DLA
Kolega chyba jeszcze %
WS dziękujemy i pa pa
....musi zostać trenerem co najwyżej w Niecieczy,,,ma taką szczęśliwą ręke do awansów....po co to zmarnować? :(
wąsy wyszły dawno z mody
W Poniedziałek golimy wąsy.
I pewnie zostanie jako kolejny bufor Filipiaka przed krytyką. Jak będziemy słabo grać to przez Stawowego i na nim skupia się cała złość kibiców. Jak będziemy dobrze grać to dzięki Filipiakowi, że nie zrobił nerwowych ruchów ;)
WOJCEICH STAWOWY MUSI ZOSTAĆ !!!.... wywalony
Wystarczy - Awansowali - wielkie gratualcje - ale juz dziekujemy...
Awansował, będzie miał WS co w CV pisać. Nasz awans to zasługa głównie słabości Naszych rywali i Fuksa nad fuksami. Co do napastników Prezes Filipiak namawiał WS na Kowalczyka, ale WS oczywiście powiedzial po co nam napastnik.
Cieszmy sie z awansu, ale niech każdy spojrzy chlonnym okiem na naszą drużynę i powie, że zasłużyliśmy swoją formą na awans? Wg mnie nie, bo zespół mimo bajecznych warunków jak na 1 ligę został ztikitakowany i zarzniety motorycznie przed obecną rundą. Myślę, iż to było głównie powodem, że tak słabo graliśmy, a to spada stety czy niestety na barki WS.
ps. Cieszmy się, ale niech to nam nie zasłania Naszej dzisiejszej Cracovii, gdzie brak zespołu, lidera z prawdziwego zdarzenia, gdzie terner wprowadzajac eksperymenty na skalę światową zrobił z naszych piłkarzy tikitakowców.
CracoviaNH Napisał(a):
CRACOVIA + STAWOWY = SUKCES
> SPORTOWY i GRA MIŁA DLA OKA
Czym Cię pasie Twój psychiatra?
CracoviaNH Napisał(a):
> W moim odczuciu powinien zostać w nagrodę za
> awans - co najmniej do końca rundy jesiennej, ale
> pod nadzorem zarządu.
>
> Wiem, że WS wzbudza skrajne uczucia wśród
> naszej Pasiastej Braci, ale nikt nie może
> zaprzeczyć, że CRACOVIA + STAWOWY = SUKCES
> SPORTOWY i GRA MIŁA DLA OKA
>
> Jeśli zarząd wzmocni drużynę 2 napastnikami,
> defensywnym pocnikiem i 2 obrońcami - to
> powinniśmy się załapać po jesieni do pierwszej
> ósemki ligi
>
>
> Proszę o merytoryczne opinie - a nie bełkot, że
> wąsy wyszły dawno z mody
Nagrodę za awans dostanie na konto. Tyle mu wystarczy.
Gra miła dla oka? Chłopie ocknij się! To nie czasy Plastika,Pawki,Cabaja i reszty,gdzie ta gra faktycznie nieźle wyglądała. Na dzisiaj połowa zespołów z 1 ligi gra tak jak my,albo i lepiej.Mieliśmy fuxa jak nigdy i nic tego nie zmieni.
Dziękuję piłkarzom za AWans,a StAWowemu podziękuję jak odejdzie.
Wojtek moze zostac jeśli zrobi 2 rzeczy:
1. zmądrzeje i przestanie forsować czochranie, tiki-takę i transfery swoich pupilków
2. http://www.youtube.com/watch?v=5UO11CHPmOk ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)