Szanowny Panie Leszku.
ZA WSZYSTKO WIELKIE DZIĘKI !
Życzę powodzenia w życiu prywatnym.
Co do życia sportowego, to życzę zdrowia i unikania kontuzji. Nie wiem gdzie Pan zamierza pójść (na wiadomym portalu piszą o propozycjach z Sosnowca (! - nie wierzę że tam coś silnego powstanie) i Tychów...) ale jeśli to będzie klub z polskiej ligi, to życzę kompletu przegranych z Cracovią.
Jeśli natomiast idzie Pan gdzieś za granicę, to życzę powodzenia także sportowego.
PS. Naprawdę nie dało się Leszka w klubie zatrzymać ? To pytanie do "Wszechwładnych".
-
-
Leszek Laszkiewicz- dziękujemy !!!!!
Dzięki za wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smutek..................
Dziękuję panie Leszku za wszystko co zrobił pan dla Cracovii i podobnie jak inni życzę powodzenia we wszystkim poza meczami przeciwko nam ::)
Panowie,
Ja bym bardzo prosił o umiar. To jest wątek do PODZIĘKOWANIA i POŻEGNANIA Leszka Laszkiewicza. Wspaniałego zawodnika, który był współautorem hokejowych sukcesów Cracovii przez ostatnie 8 lat.
Nie jest to miejsce, choćby ktoś wiedział to i owo, na wyciąganie wiadomości z szatni, pokoju trenerskiego czy gabinetów zarządu.
I ja przyłączam się do podziękowań, za wszystko co zrobił dla nas przez te lata. Powodzenia !
Dziękuję.
Wszystko kiedyś się kończy. Powodzenia!
Ja też Leszkowi dziękuje za wszystkie medale i tyle grania lat u nas
Dziekuje Leszku za reprezentowanie Cracovii ! Powodzenia zycze .
Szkoda , tym bardziej ,ze to tajemnicze i niespodziewane rozstanie...
Żal odchodzić z Cracovii?
- Ogromny! Codziennie o tym myślałem i nadal rozmyślam, mimo że już powiedziałem: "Do widzenia". Strasznie mi z tym ciężko. Bardzo przywiązałem się do Krakowa, tu mam swój dom... Ale nie zdradzę, dlaczego odchodzę.
Nie myślał pan, by w Cracovii zakończyć karierę?
- Cały czas. Od paru lat myślałem, że to będzie ten klub, ale coś się wydarzyło i... to wszystko. Muszę odejść.
więcej -http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115700,14039404,Tajemnicze_powody_odejscia_Leszka_Laszkiewicza_z_Comarch.html
Ten temat powstał specjalnie po to, aby Leszkowi podziękować za wszystko co zrobił dla Cracovii.
To już nasz były zawodnik, więc o wszystkim co z nim związane (oprócz podziękowań) proszę pisać w odpowiednim wątku: [url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1998332]KLIK! [Cracovia.krakow.pl][/url]
Edycja: To jest temat do podziękowań dla Leszka za grę w "Pasach". Posty, które nie miały z tym nic wspólnego poleciały.
Tematu póki co nie zamykam, bo pewnie jeszcze nie każdy, kto chciał podziękować to uczynił.
No cóż
Wielkie podziękowania za gre dla Cracovii
Wiele razy Leszek udowadniał że jest wybitnym graczem
i przez osiem lat współtworzył sukcesy drużyny Rohacka
Ja dziękuje
Leszek dziekuje
[i]Ogromne podziękowania dla prof. Filipiaka za to, co robi w Krakowie. No i dla kibiców "Pasów", bo są wspaniali. Waszego dopingu nie zapomnę do końca życia. To są chwile, które będę wspominał przez lata! Dziękuję również wszystkim poznanym ludziom, z którymi miałem przyjemność współpracować. Nie mówię "żegnam", a "do zobaczenia"![/i]
- mówi młodszy z braci Laszkiewiczów.
i prosta zagadka (taka w sam raz dla surama)
Komu Leszek nie podziekował...
pytasz masz:
"redaktorowi" rafowi_jedynce nie podziękował
Niech żyje poprawność polityczna i wszyscy cenzorzy co widzą więcej niż jest w rzeczywistości.
Szkoooooda Goscia, przydalby sie niesamowicie podczas PK.
To byl kawal czasu i mnostwo emoscji, wspanialych chwil na pasiastym lodzie!
[b]Dziekuje![/b]
Dziękuje Leszku. Jesteś żywą legendą mojego Klubu.
Wielka szkoda,
Ale również wielkie podziękowania,
Mam nadzieję że to chwilowe rozstanie...
Dziękuję za wszystkie mecze, Za to co robiłęś na lodzie, ale i w szatni!
Jesteś świetnym hokeistą i jeszcze lepszym człowiekiem!
5 dni później
Bardzo dziękuję - ileż wspaniałych chwil i radości nam dostarczyłeś Leszku swoją grą i arcyważnymi golami! Powodzenia w dalszej karierze, gdziekolwiek trafisz. A jak zawitasz do Krakowa, owacja na stojąco!
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niech żyje poprawność polityczna i wszyscy
> cenzorzy co widzą więcej niż jest w
> rzeczywistości.
:) - Przyłączam się.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)