Bardzo smutna wiadomość, Leszek po ośmiu latach odchodzi z Cracovii :( Chciałoby się powiedzieć, dlaczego teraz, po tak wspaniale zdobytym Mistrzostwie Polski ????!!!!!! Wielki żal pozostanie, ale trzeba uszanować decyzje naszego najlepszego w ostatnich latach zawodnika.
Leszek dziękujemy i powodzenia w innej drużynie i mam nadzieje lidze.
[url=http://tylkocracovia.pl/index.php/aktualnosci-plh/568-leszku-dziekujemy][tylkoCracovia.pl][/url]
[small][color=#FF0000]///od moda[/color]: dodałem link do newsa na stronie STC[/small]
-
-
Leszek Laszkiewicz- dziękujemy !!!!!
Dziękuję Leszku.
Jak już napisałem wcześniej.
Masz u mnie szacunek forever, choć nie ukrywam, że miałem nadzieję, że zostaniesz u nas już do końca a i po zakończeniu kariery zostaniesz z Cracovią.
Smutna wiadomość.
Dziękuję Leszku za wszystko! Za gole, asysty, za medale Mistrzostw Polski, za przyjemność oglądania Cię w bluzie Cracovii! Dziękuję za serce, za zaangażowanie zarówno na lodzie jak i poza nim! Za udział w Pasiastych inicjatywach!
Nie zapomnę nigdy magicznego wieczoru 09.03.2009!
Życzę Ci zdrowia i mam nadzieję, że u schyłku kariery zagrasz jeszcze w lidze silniejszej niż ta nasza plastikowa.
[small]Jako kibic "Pasów" jestem zmuszony "życzyć" Ci jednak samych porażek w meczach z Cracovią.[/small]
[b][large]Jeszcze raz dziękuję za wszystko "81" i mam nadzieję, do zobaczenia za jakiś czas ponownie w Cracovii![/large][/b]
Dzięki Laszka. Dozgonny szacunek!
Dzieki ,za wspaniale chwile.Mam nadzieje, ze zmieniles inna lige, bo w tej osiagnales już wszystko :)
Wielka szkoda! Wielkie dzięki za ogromny wkład w każdy medal zdobyty z Cracovią.
Do końca łudziłem się, że z nami pozostaniesz.. Niestety do tego nie doszło, ale oby do zobaczenia jako zawodnik/przyszły pracownik Cracovii.
skad to info? ...
dobra już wiem , super te ostatnie dni dla każdego pasiaka :(
Dzięki za wszystko! Szkoda, że nie zostajesz. :(
Dzięki za te wszystkie bramki i asysty dla Cracovii. Powodzenia w dalszej karierze.
wczesniej czy pozniej i tak musialo to nastapic, nic nie trwa wiecznie, mimo to to bylo 8 udanych lat Pasiastego hokeja w duzej mierze dzieki Panu
Czyli to czego się spodziewałem/-liśmy. Wielkie dzięki!
a podobno braci się nie traci... na szczęście tracimy tylko jednego, drugi na pokładzie jest i dowodzi!
cóż, taki czas przyszedł... dziękuję Leszku za wszystkie mecze, emocje, medale... zwłaszcza za 2006, bo to pierwsze złoto w moim życiu, no i na 100-lecie Klubu, i za 9 marca 2009 bo takie coś co wtedy przeżyliśmy trafia się raz w życiu i to jednemu kibicowi na 1000, a duży w tym Twój udział. Poza meczami z Cracovią - powodzenia i zdrowia!
Dziękujemy panie Leszku.
a za to co się dzieje należałoby właściwie podziękować wąsatemu pajacowi i jego synusiom
na h.j net piszą, że LL idzie do tych (*) od rockiej pały :(. Jeśli to prawda - to cóż: "12 groszy, tylko nie płacz proszę"
(*) małą literą, bo to nie nazwa własna, ale odmiana "ci"
a za to co się dzieje należałoby właściwie podziękować wąsatemu wuefiście i jego synusiom
kazdy pamieta ostatni mecz.... a Leszek w Pasach mial ten mecz znakomity! dzieki!
[b]SERCE NA LODZIE - LESZEK LASZKIEWICZ[/b]
Wielkie dzięki za wszystko co zrobiłeś dla Cracovii, a przede wszystkim za to jakim jesteś zajebistym gościem !!!
Powodzenia i mam nadzieję, że jak się w Krakowie pozmienia to wrócisz w jakiejkolwiek roli.
Liczę, że za rok podbijesz EBEL, czego ci z całego serca życzę.
Dzięki. I dużo zdrówka!
Leszku,
Dzięki Ci za wszystko, za wszystkie lata w naszym Klubie, na zawsze zostaniesz w moim sercu i w sercach moich dzieci ! Smutno nam ! :(
Dzięki Leszek za wszystko świetny gracz długo takiego nie będzie będzie nam Cię brakowało dzięki i powodzenia :(
P.S straszne te ostatnie dni dla pasiaków :(
szkoda ale tak samo jak wszyscy Wielkie Dzieki za wszystko co zrobiłeś dla hokejowych Pasów...wracaj do nas jak najszybciej i powodzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)