rzeczywiście chyba ostatnie chwile forum. Więc do zobaczenia w poniedziałek albo wtorek wieczorem. Miłego weekendu.
-
-
[WIKTORIA] Miedź Legnica - Cracovia 1 : 3
Pewne wielu nie spodoba sie to, co napisze, ale...
- po obejrzeniu wyczynow tej bandy pajacow w Nowym Saczu i na K1 z Tychami, z premedytacja olalem wyjazd do Legnicy.
Nie bede wspieral tej bandy nieudacznikow, szkoda mi na nich czasu, nie chce mi sie nawet na nich patrzec...
Zal mi oczywiscie wyjazdu, ludzi, atmosfery, ale ta banda szmaciarzy zwyczajnie mnie juz zmeczyla. Nie maja za grosz ambicji, umiejetnosci i charakterow.
Powinni czyscic i ostrzyc lyzwy hokeistom!
O trenerze nie pisze, bo od dawna tych bredni o braniu winy na siebie nie slucham. Tez szkoda czasu i nerwow.
Jesli awans, to dzis tylko sportowo.
Niech wygraja, a reszta sie nie podklada.
Jesli jednak sportowo dzis polegniemy (nie mowie tylko o przegranej w Legnicy, mowie o awansie przegranym wczesniejszymi wtopami, kiedy byla szansa spokojnie zapewnic sobie extraklase), a wejdziemy dzieki braku licencji dla innych, to bede czul gruby niesmak.
Niestety, coraz czesciej tez czuje, ze pilkarzynki nie maja juz wiele wspolnego z CRACOVIA... Z ta CRACOVIA, na ktorej ja sie wychowalem...
Coz, zostal jeszcze hokej!
Przegramy.
Nie narzekajcie, za rok wyjazd do Niepołomic :)
JA tylko napisze bo potem mogą być problemy z logowaniem.CRACOVIA TO MY KIBICE a nie jakies grajki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAWET W CHWILI ZŁEJ NIGDY NIE OPUSZCZE JEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bedzie jakaś multirelacja z tego meczów na szczycie ? Orientuje się ktos?
ta , na orange sport
Tak. Multiliga na Orange Sport - 17.00
a na necie?
no nasz mecz pewnie jak zwykle na stronie OS, nie mylic z kanalem OS
orangesport.pl
Dzięki Diabel
Mam wrażenie, że to będzie bliźniaczo podobny mecz do wczorajszej repry.
Czuję wtopę.. Obym się mylił.
no powodow by czuc inaczej raczej nie ma :)
taka nasza dola garbata, że co sezon to większe nerwy są ;)
może zdarzy się cud i awansujemy, a jak nie, to w następnym sezonie będą wyjazdy do Płocka, Łowicza i etc ;)
ekstraklasa, 1 liga - jeden chuj
http://www.youtube.com/watch?v=bBwa8nqtris
Napiecie rosnie!!!!!!
Co to bedzie??Co to bedzie??
Albo radosc albo smutek.
Nakrecony jestem niesamowicie!!!!!!!!!!!
Krzysztof Pilarz
Adam Marciniak
Mateusz Żytko
Milos Kosanović
Bojan Puzigaca
Rok Straus
Sławomir Szeliga
Krzysztof Danielewicz
Edgar Bernhardt
Vladimir Boljević
Sebastian Steblecki
gdzie oglądacie na necie?
Tutaj
http://www.orange.pl/kid,4000003347,id,4003091183,title,Cracovia-Okocimski-KS-Brzesko-na-zywo-na-ornagepl,article.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)