nic już od nas nie zależy ...
pozostaje nadzieja, że Flota powalczy ...
Łódzki KS - Okocimski KS Brzesko w.o.
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Olimpia Grudziądz
Zawisza Bydgoszcz - Flota Świnoujście
Kolejarz Stróże - Polonia Bytom
Bogdanka Łęczna - Sandecja Nowy Sącz
Warta Poznań - Miedź Legnica
Dolcan Ząbki - Arka Gdynia
Stomil Olsztyn - GKS Katowice
-
-
Pozostałe mecze 33 kolejki ...
.. i Termalika odpusci...
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nic już od nas nie zależy ...
>
> pozostaje nadzieja, że Flota powalczy ...
..i jakiś dobry duch teleportuje Cabaja do składu naszych kolejnych przeciwników
Taaa ,juz odpuszcza od kilku kolejek :D
Dzis tez nie bylo tego widac_ oglądałem mecz i momentami cisli Zawisze.
Widzę tutaj same oszołomskie opinie.
Gwoli ścisłości:
- Nieciecza nic nie odpuszcza, co najwyżej się posrali (ktoś kto uważa, ze odpuszczają ma iloraz inteligencji zająca)
- nie wiem, co oznacza określenie "cisli", ale Zawisza mógł (i powinien) wygrać ten mecz 5-0 (co nie zmienia faktu, że w ostatniej minucie doliczonego czasu gry po jedynej akcji gospodarzy, za to stuprocentowej, powinno być 1-1)
Trzeba liczyć ze grudziądz urwie punkty niecieczy a jak nie to będziemy w ciemnej dupie u murzyna bo flota jest zacienka żeby komuś urwać punkty
Aston, tu zając, no to powiedz ile tych sytuacji podbramkowych miała Termalika? No niby walczyli, ale nic ztego nie wynikało.
Zawisza Bydgoszcz - Flota Świnoujście tym meczu będzie niezła sieczka ;)
Cisli w drugiej polowie.Czyli częściej atakowali Zawisze. Rozumiesz Astonie ?
K.u.r.w.a, ludzie, nie dajcie się zwariować. Borze szumiący, do czego ten człowiek na naszej ławce trenerskiej doprowadził... Każdy rzuca się już na każdego z zębami.
[b]feniks[/b]'ie - przecież Ci [u]Aston[/u] napisał, że mieli jedyną sytuację w ostatniej minucie, a Ty się zaperzony pytasz "no to ile mieli tych sytuacji"
[b]izbik[/b]'u - nie ma takiego słowa jak [s]Londyn[/s] ciśli , k.u.r.w.a, jest cisnęli , gnietli, mieli miażdżącą przewagę, etc.
Pozdrawiam :)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> - nie wiem, co oznacza określenie "cisli"
ja wiem, to jest taka nowomowa.
cisli to znaczy, że zrobili wiele by Zawisza powiózł ich kilkoma bramkami.
ale G. Nowak był nie za bardzo "cisli" i z "cisli" wyszło tylko 0:1
a oki.
Zawisza ma awans w kieszeni, wspomnicie moje słowa. Skoro słoniki ich nie powstrzymały to tym bardziej nie przegrają u siebie z Flotą...pytanie czy my podołamy GKSie??
Ja tam nie widzialem jakiejś ogromnej przewagi Zawiszy. Fakt ,mieli parę okazji ale Termalica tez.
W drugiej polowie bardziej mi sie Bruk-Bet podobal - i jak pisałem cisli bardziej Zawisze niz Zawisza ich.
4 dni później
W pozostałych meczach korzystne dla nas wyniki. Dalej Flota ma o co grać. Patrząc na formę piłkarzy, Flota me realną szansę wygrać z Termalicą.
Polonia Bytom o nic nie gra, ale chyba ma coś do udowodnienia w swoim ostatnim meczu. Następna kolejka też będzie bardzo interesująca ;].
Polonia jest w gazie i spokojnie może zdobyć punkty z Zawiszą, podobnie istnieje duża szansa, ze Flota wygra. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że do awansu potrzebujemy naszego zwycięstwa a o to się najbardziej boję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)