Już nie ma marginesu błędu. Jeśli mecz dojdzie do skutku (?), nie ważna jak, ale trzeba go wygrać.
-
-
[WIKTORIA]CRACOVIA - Polonia Bytom 2 : 0
Meczyk oglądnę sobie na LUZIE oczywiście LIVE (Pożegnanie z Polonią zapewne na wiele lat) a następnie do domku, aby zobaczyć FINAŁ LIGI MISTRZÓW (to nie jest odpowiedż dla jednego z forumowiczów ta temat KIBIC czy SYMPATYK)
Jedyna nadzieja ze nie dojdzie :)
Kibice Polonii chcą się stawić liczną grupą na sobotnim meczu,więc piłkarze na pewno nie odpuszczą....
Będzie cholernie ciężko.
Jedyna nadzieja w tym, że Polonia będzie zmęczona po wyjeździe do Grudziądza w środę.
o ile wyjadą. Mogą oddać walkowerem, aby zaoszczędzić na kosztach przejazdu (chyba, że Cracovia znów im zafunduje. Już kiedyś zafundowaliśmy im przejazd do i z Krakowa, a oni za nasze pieniądze przyjechali i zlali nam tyłki :(
tak dla małego przypomnienia ostatnie wyniki z Polonią Bytom (drużyną od nas słabsza pod każdym względem w całym przytoczonym okresie):
2007/08 Bytom 0:1, Kraków 1:1
2008/09 Kraków 0:1, Bytom 0:1
2009/10 Sosnowiec (u siebie) 1:2, Bytom 2:1
ostatni raz Cracovia wygrała u siebie z Polonią Bytom w sierpniu 1981
zresztą - przed Flotą też wszyscy sobie 3 punkty dopisywali
suram - w jakimś poście napisałeś (jak widać,czytam Twoje posty) ... za trzydzieści parę lat , jak dobrze pójdzie. I jest okazja, właśnie mija TE TRZYDZIEŚCI PARĘ LAT i jeszcze żeby, chciało dobrze pójść.
kolego szuwarek, ja też czytam Twoje posty i nie rozumiem czego te 30 lat dotyczy. Czyżby wuefista trenował nas od 1983 roku? ;)
a jeśli chodzi o Cracovię - to od tego czasu było kilka "dobrych pójść"
- pierwsza liga (3:1 z Legią, 2:1 z gts-em, itp)
- druga liga (fajna do wiadomych rewanżowych derbów)
- ekstraklasa
- piąte i czwarte miejsce w tej ekstraklasie.
Ja wychowany na jazdach z kopaczami rozklekotanym sanem do Libiąża czy Bolesławia - uważam, ze w/w są całkiem "dobrym pójściem"
Tort ligowy zarezerwowany jest dla dwóch korporacji na "L", a rudobrandzlowa reforma jeszcze ten stan umocni.
Cóż - nawet czołówka drugiej ligi (ostatnio zwanej "pierwszą") to jest dla mnie "dobre pójście", bo lepsze od tyłówki trzeciej ligi
Jedyne co wnerwia to to, że trzymając zbyt długo melepetę wuefistę - marnujemy szansę najłatwiejszego awansu w historii. Za rok już tak prosto nie będzie.
Nie wiem, czy w kontrakcie WąSa jest zapis o możliwości zwolnienia bez odszkodowania, lub za odszkodowanmioem niższym niż pensja do końca. Jeśli nie ma takiego zapisu - to negocjator takiego kontraktu działał (IMHO) na szkodę Klubu
Widocznie słabo rozwinąłem myśl - Cracovia z Polonią wygrała ostatni raz w 1981 r. to jest trzydzieści parę lat temu . Koniec tematu
ok, teraz już rozumiem (te skoki ciśnienia dziś mnie dobijają :(. EOT
w tej kolejce jest mozliwosc zniewelowania strat do Floty i Termalici, Zawisza powinien pewnie zapunktowac.
scanariusz realny, po kolejce, Flota -1, Termalica -2, Zawisza -1
marzeniowy, Flota na 0, Termalica na -1 ;)
remisujemy bezbramkowo.
Nie ma takiej opcji. Chłopcy z Bytomia mocno się szykują (o ile mecz dojdzie do skutku) i co niektórzy liczą na transfer do NOWEJ CRACOVII.
Mają dość grania ZA FRIKO a w Cracovii kasa jest ( i to nie mała)
Przerżniemy 0:2, a Wąs dalej będzie mówił, jak to wszystko dobrze idzie...
zamknąć wątek i niech El Degie założy :)
0:0 a wasaty bedzie mowil ze dalej jest szansa awansowa dobrze ze go nie bedzie juz po sezonie.
Do przerwy będzie 0-1 i Wąs wtedy wpuści Zejdlera za Bernhardta (co dalej nie trzeba pisac)
Jedyna nadzieja, że Budziński w końcu zagra cały mecz, a w połowie wejdzie własnie Zejdler na podmęczonych, wiotkich hanysów.
Czechura Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jedyna nadzieja, że Budziński w końcu zagra
> cały mecz, a w połowie wejdzie własnie Zejdler
> na podmęczonych, wiotkich hanysów.
Wiotkie hanysy to są chłopcze na Cichej, Bukowej i Roosvelta. Ekipa z Bytomia nigdy miękka nie była. Po drugie co ty bredzisz o zagraniu całego meczu przez Budzińskiego? A ile zagrał ostatnio? Kwadrans? Wiem, że już po egzaminie gimnazjalnym, ale dobra książka nauczy Cię więcej, niż pisanie po forach, bez krzty wiedzy na temat poruszany w dyskusji.
Mecz będzie miał identyczny przebieg jak ten z Flotą, z tą drobną różnicą, że uda nam się wygrać w doliczonym czasie po strzale rozpaczy.
Pomeczowej euforii nie będzie końca, św. Adalbert na konferencji powie coś o wyciągniętych wnioskach z meczu z Flotą i o całkowitej dominacji przez większość meczu, a w związku z porażką Floty w Łęcznej, Niecieczy w Stróżach i sensacyjnym remisem Zawiszy z Olimpią, wrócimy na drugie miejsce w tabeli.
Na forum grasować będzie raf_jedynka wzywając w kilku wątkach surama i innych do natychmiastowych przeprosin.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)