NIEPRAWDOPODOBNE ! GOOOOOOOL! .....i to jaki ! Zytko!!!!
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Nieciecza 2 : 1
noo proszę, może jednak coś z tego będzie ;)
kurwa bez zmian........
Własnie ogladałem skrót z pierwszej połowy i słabo to wszystko widze ale jak mówia nadzieja nie umiera nigdy. MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saidi wchodzi ale jaja....:)
czarny zbawca? :D
Saidi ! Moment historyczny !
Ale kopanina....Totalny chaos
zaczynamy dobrze grac to sie moze podobac
saidi !!!!!!!!! bernhardt!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
JJJJJJJJEEEEEEEEESTTTTT KU RWA JJJJJEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!
goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurwa mac co to było
ZAWAL!!!! przezylem podwojny zawal serca przed chwila!!!!!!!
Jesli dowieziemy zwyciestwo to Pilarzowi obrocy powinni srodek miedzy posladami wylizac tak by sie nie musial myc tej czesci ciala pod prysznicem:)
KRZYSZTOF PILARZ!!!!!!!!!!!
Radosc u mnie tak wielka jak bysmy awansowali!!!
Lezka w oku z nerowo chyba sie pojawila!!!
Radosc tym wieksza ze teraz 4 mecze bede mogl zobaczyc na zywo na stadionie i ciagle beda to mecze wazne!!!!!!!
Brawo brawo brawo dzis za mecz i za zwyciestwo!!!!
Duży krok do awansu ale jeszcze daleka droga przed Nami.MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!BRAWO ZA WYGRANA
Jest ! Kupa szczescia i wygrywamy.
....tylko ta nasza nieszczesna obrona - kiedys ktos z nas fiknie na zawal.
Pilarz i Nykiel - szacunek - najlepsi na boisku !! Saidi mimo wielu głupich strat (widać przerwę w grze), przy 2-giej bramce zrobił dobrą robotę :) Na dodatek brak durnych zmian + wygrana. Czegóż chcieć więcej ?? CRACOVIA!!!
To Kruszyna zazdroszcze Ci ja jak dam rade to przylece na mecz z Tyskimi.
więcej koncentracji w obronie i będzie dobrze :D
Saidi zrobil roznice,pierwsza polowa calkowita porazka szczescie ze nie skonczyla sie 0:4
Uff czuje ulgę
poprzeczka w drugiej i chaos pod bramką = zawał
I wielkie brawa dla Krzysztofa Pilarza podczas tej sytuacji.
BRAWO za walkę w drugiej połowie, no i może pod koniec pierwszej. Dobrze że do przerwy było 1:1, a nie 1:3, bo wtedy już byśmy nie dogonili... Eh, te błędy w obronie. Przy straconej bramce: gdzie był prawy obrońca Struna ?
Szacunek dla PIlarza.
Droga do awansu daleka jeszcze, Teraz trzeba Flotę rozgromić tak z 1:0...
Niech nam tylko to zwycięstwo oczu nie zamydli, gdyby nie sędzia (ręka Kosanovica, dwa faule na nim których nie było) to byśmy tego meczu nie wygrali.
Dlatego cud,że grając praktycznie bez obrony tyle meczy i jeszcze jesteśmy na tym miejscu.
Nie wiem jak Wy, ale uważam, że dzisiaj Budzik MOTM. Mnóstwo czarnej roboty w środku, wślizgi, odbiory, przechwyty, gra ciałem. Przerwał naprawdę masę groźnych akcji Niecieczy i za to wielkie brawa dla niego. Saidi bez szału, ale bramka zdecydowanie na jego konto, to on przeprowadził tak naprawdę całą akcję. Szacunek też dla Krzyśka Pilarza, zupełnie inny facet niż w pierwszej rundzie. BRAWO!
Kupe ambicji, jeszcze wiecej szczescia. Brawo! Takiego meczu nam trzeba było.
Przy okazji - Nieciecza zagrałą 2x lepiej niż Zawisza.
Szkoda mi Kosy bo fajny chłopak, ale się stępił niemiłosiernie
fajny mecz, gratulacje.
pierwsza połowa co prawda beznadziejna, a goście pokazali, że potrafią grać fajną, prostą piłkę. ale w pewnym momencie stanęli, a nasi zaczęli grać. do tego Saidi (super się zachował przy bramce), dużo farta i zerujemy licznik. to lubię.
Więcej szczęścia niż rozumu.
Po pierwszej połowie spokojnie mogło być 1:3.
Wielkie brawa dla Pilarza!
Bardzo dobra zmiana Saidiego.
Kosanović z meczu na mecz gra coraz gorzej.
Sędzia słaby - niewątpliwie nam pomógł (wymienione wyżej 2 faule na Milosu, z czego jednego nie było na pewno, drugi bardzo mocno dyskusyjny).
Brawo dla Stawowego za natchnienie drużyny do walki w 2giej połowie - pytanie tylko czemu nie można tak było od początku?
Jeśli mielibyśmy awansować - przynajmniej połowa obrony do wymiany w trybie pilnym.
Apropos obrony - Krzysiek Nykiel w defensywie- zasłona milczenia. W ataku - bardzo dobrze.
Wygrana musi cieszyć ,tej zdobyczy nie wolno zmarnować!
wiecie gdzie można obejrzeć jakieś skróty z tego meczu??
wujaszek88 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wiecie gdzie można obejrzeć jakieś skróty z
> tego meczu??
prawdopodobnie w godzinach wieczornych czy to na stronie orangesport.pl lub na kanale orangesport.
Być może również na Facebookowym profilu Terazpasy bo niekiedy wrzucają tam link odpowiedni
Na tle bardzo dobrze poukładanej Termalicy (szybkie wychodzenie z piłką, ruchliwość na boisku i stwarzanie sytuacji) Cracovia rozegrała jedno
z lepszych w II rundzie meczy i wygląda to na kres możliwości . W tym składzie i obecną taktyką nie ma co szukać w ekstraklasie.
[quote=rex]
Brawo dla Stawowego za natchnienie drużyny do walki w 2giej połowie - pytanie tylko czemu nie można tak było od początku?
[/quote]
Ponieważ nie ma sił na 2 połówki. Stawowy zepsuł przygotowania i myślę, że gdyby nie to mielibyśmy już teraz zapewniony awans. Gol dla Niecieczy padł z winy taktyki Stawowego. Niech on się wreszcie otrząśnie bo to już nie pierwszy raz gdy tracimy piłkę na połowie rywala, a w obronie wtedy są pustki.
Gratulacje drużyno. Wali mnie styl, liczą się punkty. Mieliśmy dużo szczęścia ale co tam. Pilarz bezcenny. Dobry Nykiel, Kosę lubię ale wolę na ławce ( niech podziękuje sędziemu, że gwizdnął gdy nasz stoper się machnął w końcówce ).
Saidi zrobił drugą bramkę perfekcyjnie, jak w przeszłości. Później niestety choć mógł stworzyć zagrożenie,nikt mu nie umiał dobrze podać. Była taka sytuacja ok.70 min. gdy wyprowadzał kontrę z naszej połowy, podał do środka i urwał się obrońcy przeciwnika. Mogła być piękna kontra ale jego koledzy gówno widzą i są surowi przeraźliwie. Ten chłopak z Pilarzem to za mało na awans.
najlepsi pilarz i budzinski
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
> Brawo dla Stawowego za natchnienie drużyny do
> walki w 2giej połowie - pytanie tylko czemu nie
> można tak było od początku?
>
>
> Ponieważ nie ma sił na 2 połówki. Stawowy
> zepsuł przygotowania i myślę, że gdyby nie to
> mielibyśmy już teraz zapewniony awans. Gol dla
> Niecieczy padł z winy taktyki Stawowego. Niech on
> się wreszcie otrząśnie bo to już nie pierwszy
> raz gdy tracimy piłkę na połowie rywala, a w
> obronie wtedy są pustki.
Po pierwsze, my nie umiemy praktycznie wykonywać rzutów rożnych, czasem też trzeba pomyśleć,że skoro bramkarz drużyny przeciwnej ma około 200cm wzrostu to centrowanie piłki na 5 metr jest bezcelowe, ACZKOLWIEK DZISIAJ UDAŁO NAM SIE GŁOWĄ STRZELIĆ BRAMKĘ, ale to wina indywidualnego krycia przez Niecieczę, czemu nikt nie nauczy naszych zawodników wykonywania rzutów rożnych na "krótko", ew wycofanie piłki na okolicę 20 metra do Kosanovicia na strzał, po drugie co mnie tym bardziej boli, może to nie jest fair-play, ale jak oddajemy piłkę to powinniśmy kopać na aut przy chorągiewce, żeby od razu podejść pressingiem i zaatakowac, takie są moje krótkie spostrzeżenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)