Drozdowicz i Plastik mają coś do udowodnienia na Kałuży....pierwszy nie nadawał się( mimo,ze niezle prezentowal sie w sparingach) a drugi,ze za wcześnie z niego zrezygnowano!Siła motywacji po stronie Niecieczy! :(
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Nieciecza 2 : 1
5:1?? Jak od Stomilu dostaliśmy 0:3 :(
Z Plastika nie zrezygnowano tylko wybrał dwuletni kontrakt w kukurydzy zamiast rocznego u nas. Jak nam strzeli bramkę to wywalić jego młodego ze szkółki:)
babol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 5:1?? Jak od Stomilu dostaliśmy 0:3 :(
Jak zwykle z okazji porażek na forum pojawiją się różne płaczące i drące szaty indiwidua. Jętki jednodniówki obcej proweniencji.
Jeszcze KTOŚ to dosadnie zrozumie i nieszczęście gotowe.
Dziadku, Drogi Dziadku - bajeczki to nie nam
Wojtkowi na dobranoc o jętkach śpiewaj sam
Dziadku Drogi Dziadku - nie chcemy jeszcze spać
Z Niecieczą mają wygrać - i choćby mieli srać (na boisko ze zmęczenia) :P
Mecz prawdy .
Przegrana bitwa, wojna trwa dalej. Oby była zwycięska dla Wielkiej Cracovii. Tylko zwycięstwo!
sędzia: Jacek Małyszek (Lublin)
Na taki mecz powinno braknąć biletów w kasie, jest to teraz najważniejszy mecz jak do tej pory!
Trzeba liczyć na porażkę Zawiszy w Łęcznej, co jest bardzo prawdopodobne, ale przede wszystkim musimy patrzeć na siebie i zrobić wszystko, żeby wygrać ten mecz
TYLKO ZWYCIĘSTWO!!!
TYLKO ZWYCIĘSTWO CRACOVIO TYKO ZWYCIĘSTWO !!! JESTEŚMY Z WAMI CRACOVIO JESTEŚMY Z WAMI !!!
Wszyscy na mecz w 12-kę damy rade.
mecz prawdy , ten mecz zdecyduje o karierze nie jednego człowieka
do konca rozgrywek musimy wygrac wszystko
mecz trzeba wygrać bez dwóch zdań i nie chodzi o dogonienie Niecieczy bo to jest już raczej nie możliwe a o walkę o drugie miejsce; jeśli przegramy - nie chce krakać - to spędzimy tu kolejny sezon... może to lepiej ? Drużyna się bardziej zgra, może jakiś ciekawy transfer się trafi, nowy trener... na chwilę obecną ostatnie trzy drużyny ekstraklasy by nas zlały bez problemu nie mówiąc o drużynach z czołówki a nie ma sensu według mnie, żeby awansować i być chłopcem do bicia, który dostarcza łatwe punkty
Porazka z dzieciami kukurydzy boli mnie do dizs jak "drzazga w fiucie"!!!
Mam nadzieje ze tym razem znow nie bede musial sie pocierac o deske;)
Mam nadzieje ze w niedziele przywitaja nasi kibice Plastika goracymi brawami!
Jest to naprawde dla mnie najlepszy pilkarz grajacy w Cracovii od kilku dobrych lat!
Ciekawe jak zestawi linię obrony, wszak nie zagrają: Puzigaca i Marciniak, a (moim zdaniem) Kosanowic sam się wykluczył?
Nykiel na lewej stronie
rafal30 - akurat Tarasiewicz jest słabym trenerem. Od Stawowego pewnie lepszym ale nadal to słaby trener więc nie wiem skąd ten zachwyt. Ze Śląskiem zajmował przedostatnie miejsce w lidze, a potem Lenczyk z tym samym zespołem zdobył wicemistrzostwo. A Zawisza w Łęcznej nie wygra na bank. To jest polska pierwsza liga i tutaj żaden zespół nie wygra każdego meczu, w którym jest faworytem :)
Nesta Napisał(a):
> Nykiel na lewej stronie
Ale kto w środku? Czy zagra wreszcie Mate?
suram Napisał(a):
> Dziadku, Drogi Dziadku - bajeczki to nie nam
> Wojtkowi na dobranoc o jętkach śpiewaj sam
> Dziadku Drogi Dziadku - nie chcemy jeszcze spać
> Z Niecieczą mają wygrać - i choćby mieli srać
> (na boisko ze zmęczenia) :P
Widzisz Suram, ambicją niektórych psikutów jest zakładanie konta na forum po porażkach Cracovii, lamentowanie i sianie zamętu dla własnej uciechy. Przegranych w ostatnich llatach nam nie brakowało i namnożyło się efemerycznych forumowiczów "wiernych po porażce, milczących po zwycięstwie". Niektórzy, co mnie zaskakuje, niestety się na ich bzdety nabierają. Wystarczy spojrzeć kiedy kto zakłada konto, co pisze... a w jakim celu, można się domyślić. Zostawmy żale dla pasiatego grona. A mecz wygramy, przegramy albo zremisujemy. I awansujemy, albo nie awansujemy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)