Witamy i powodzenia! :)
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/przemyslaw_kita_zawodnikiem_cracovii
-
-
Przemysław Kita - Witamy w Cracovii!
Witamy! Mamy nadzieję, że szybko zakumasz taktykę i lubisz czochranie, gdyż w innym wypadku co najwyżej rezerwy. Tak czy inaczej, powodzenia.
Ja wierzę że i bez tego czochrania się przyda i coś zagra, powodzenia i wielu bramek!
Nie dobijajcie chłopca zaraz na początku kariery u WS - zacznie się obawiać o co chodzi z tym czochraniem :)
A tak w ogóle to powodzenia !
Powodzenia.
Ps.Czy przemek jest juz zdolny na tyle aby juz teraz wskoczyc do pierwszej druzyny, czy raczej to nuta przyszłości?
Gorszy od Zielińskiego nie będzie.
Powodzenia i wielu bramek w najpiękniejszych barwach.
wkoncu mamy napastnika POWODZENIA
nawet nowego piłkarza nie możecie powitać tylko musicie wypisywać kocopoły??
Witam i powodzenia
Witamy i życzymy powodzenia oraz wielu goli dla Cracovii.
Powodzenia i wielu bramek w barwach Cracovii życzę.
Witaj Przemek!
Napastnik :) Młody :) Powodzenia!
Witaj Przemek i proszę... bądź w końcu tym od strzelania bramek w Cracovii :)
Powodzenia!
ps. ustrzel kiedyś hattricka w derby rzece, jak dla Łódzkiego w ME :), tego Ci życzę.
Witam ! Powodzenia i wielu bramek życzę !
witaj :) wielu goli w Pasach życzę :)
Hejże!
Może już grać w tej rundzie?
tak
Powodzenia i wielu bramek! Wygryź Boljevica z ataku i walnij więcej goli od niego w tym sezonie;) A najlepiej to wal w każdym meczu w Pasiastych barwach:)
.....ja tam wole by wygryzl Zielinskiego i dolozyl drugie tyle bramek co Wladek.
Nie znam,nie wchodziłem na statystyki(nie są ważne)ale jak każdego nowego Pasiaka witam serdecznie i życzę powodzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)