Raczej dojdzie do pożegnania :
Sprawa Kity jest jednak bardziej skomplikowana, bo jego menedżer Robert Górski ma inną wersję. Twierdzi, że kontrakt napastnika zostałby automatycznie przedłużony, gdyby rozegrał w minionym sezonie w pierwszej drużynie 600 minut. Tak się nie stało, więc Kita przy ul. Kałuży występować już nie będzie. - Z Cracovii nikt się z nami nie kontaktował, więc wydaje się, że temat jest zamknięty - twierdzi Górski.
-
-
Przemysław Kita - Witamy w Cracovii!
Piłkarz maks na 1 ligę i to w porywach, więc żałował nie będę :)
no i mała strata , jedyna rzecz którą rozwinął odkąd u nas wylądował to nurkowanie
Kita nawet w rezerwach, prezentował czasem opłakany poziom. Żegnam bez żalu, niech nurkowanie w polu karnym uskutecznia na innych boiskach.
No i dobrze - jak dla mnie kolejne wzmocnienie.
Szkoda chłopaka, bo zapowiadał się świetnie.
Zatrzymał się w rozwoju, jego ciągłe pady były denerwujące
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda chłopaka, bo zapowiadał się świetnie.
do czasu jak strzelil kilka bramek. Pozniej chyba po przedluzeniu kontraktu cos mu w glowie siadlo. Dla mnie jego odejscie to wieksze wzmocnienie niz brak Zytki czy Szeligi
Jeszcze więcej masy nabierze i w sumo może startować z większym powodzeniem
A Cracovia takiej sekcji nie ma, tak więc bywaj zdrów...
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Szkoda chłopaka, bo zapowiadał się
> świetnie.
>
>
> do czasu jak strzelil kilka bramek. Pozniej chyba
> po przedluzeniu kontraktu cos mu w glowie siadlo.
> Dla mnie jego odejscie to wieksze wzmocnienie niz
> brak Zytki czy Szeligi
Nie sądzę ,żeby mu cokolwiek na głowe padło. Był waleczny , miał szczęście w końcówkach ale grać w piłkę to on za bardzo nie umiał. Był nadzieją części naszych trybun bo u nas sezonami porządnego napastnika uświadczyć się nie dało...
więc jak to mawiają na bezrybiu i rak ryba.
Dzięki!
Oficjalnie:
http://www.90minut.pl/news/252/news2526163-Przemyslaw-Kita-odchodzi-z-Cracovii.html
Dzięki Przemek za te kilka bramek. Powodzenia!
Dzięki za grę i powodzenia Przemo !
Dzięki i powodzenia,
Dzięki i życzę sukcesów może jeszcze zaistniejesz w Cracovii
Maks zagra w Sandecji na ławce. Ale życzę powodzenia w dalszej karierze :)
Dzięki i powodzenia
Dzieki za grę w CRACOVII.
Dzięki spodziewałem sie po tobie czegoś lepszego no ale wyszło jak wyszło powodzenia w dalszej karierze
Oficjalne to będzie jak poda oficjalna Klubu, a nie 90minut via TP.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)