Oby to była nieprawdziwa informacja.
-
-
Saidi Ntibazonkiza - witamy ponownie!
Poczekajmy z osądami do poniedziałku.
[b]Myśle, że wstępna diagnoza jest już znana - natomiast trzeba ją potwierdzić. Logicznie wnioskując musi być to poważna kontuzja lub jest to celowy zabieg zawodnika i/lub managera wobec trwających negocjacji kontraktowych...[/b]
Cracovia powinna zakontraktować Saidiego nawet jeśli będzie poważnie kontuzjowany, bo kiedy jest zdrowy robi tzw. różnice
Może jednak okazać się, że Saidi już pertraktuje z innym zagranicznym klubem - wtedy mimo szczerych chęci nie zatrzymamy go...
Saidi od pierwszych minut piątkowego meczu utykał .... pewnie chciał to rozbirgać, bo nie fajnie jakieś ruchy transferowe robić będąc w trakcie kolejnej kontuzji... ciągle ta lewa noga-kolano
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> lub
> jest to celowy zabieg zawodnika i/lub managera
> wobec trwających negocjacji kontraktowych...
>
He?????
Mógłbyś tą złotą myśl rozwinąć?
Jak na mój gust w trakcie negocjacji kontraktowych to zawodnik powinien zrobić wszystko, żeby pokazać, że jest zdrowy jak koń.
No ale może ja się nie znam...
mialem podobna sytuacje miesiac temu tez krwiak i od razu artroskopia na usg nic nie bylo widac zerwane krzyzowe przednie drugi raz po rekonstrukcji wspolczuje cokolwiek to jest ale wiedzcie jedno jesli jest krwiak to jest rana jaka nie wiem
Ntibazonkiza najlepszym lewoskrzydłowym wg Canal plus
[img]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/q71/s720x720/1450083_584549884927717_899170689_n.jpg[/img]
Są już jakieś bardziej oficjalne info?
Miszczu2007 Napisał(a):
> Ntibazonkiza najlepszym lewoskrzydłowym wg Canal
> plus
Z powyższego screena nie tylko to napawa optymizmem i cieszy oko :D :D :D
dangorka Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ntibazonkiza najlepszym lewoskrzydłowym wg
> Canal
> > plus
>
>
> Z powyższego screena nie tylko to napawa
> optymizmem i cieszy oko :D :D :D
małecki gej! Hej!! :D
A już wiadomo co dolega Saidiemu?
7 dni później
Saidi miał wczoraj badania - czy są już jakieś informacje?
Gdzieś czytałem ze na środowy mecz ma już być gotowy ;)
Ma być gotowy, jeśli będą dobre wyniki badań, które będą robione w Zakopanym.
wczoraj uzupełniał braki białka w KFC w bonarce to moze bedzie gotowy :P
A niech je gdzie chce, piłkarz to też człowiek ważne aby grał dobrze ;) We Włoszech to nawet papierosy palą a jednak grają elegancko ;) Nie raz słyszałem że jakaś drużyna po meczu jechała do Mac'a na hamburgery( nie mówie tu o nas) :D
Dobrze że wróciłeś Saidi. Bez Ciebie Nowak może sobie 20 razy wychodzić na pozycje a i tak piłki nie dostanie... (jak to bylo w I połowie).
faktycznie przy wszystkim co mnie w nim irytuje trzeba przyznac ze bez niego jakos to sie nie układa. on ma to coś w grze kombinacyjnej, piłka do Nowaka bajeczna. zastanowić sie czy da się go zatrzymać. jest na ten moment dla nas nieoceniony
Mam to samo co Expert '11.
Od zawsze irytował mnie sposób gry Saidiego, ale dzisiaj (i nie tylko dzisiaj) bez niego nasza gra wyglądała identycznie jak równy rok temu w meczu z Sandecją.
Czyli bezproduktywna klepanka, głównie na alibi, tj na boki i do tyłu.
On wnosi coś w rodzaju twórczego niepokoju, choć ma irytującą manierę złych wyborów w sytuacjach strzeleckich, to daje nieocenioną wartość dodaną w strefie 20-30 metrów przed bramką przeciwnika. Gra kreatywnie, co przekłada się na kilka strat, a po nich podanie, które całkowicie rozrywa obronę rywala.
jak się tylko trafi chętny to od kopa go sprzedadzą.
bardzo dużo wnosi do drużyny .. starać sie zatrzymać !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)