Osiem kolejek do końca...
Kolejarz to teoretycznie najłatwiejszy przeciwnik w najbliższych meczach (potem: Zawisza,Termalica, Flota)
3 punkty to mus.. W sumie z 8 punktów to będzie niezły wynik... 10 bajka..
-
-
CRACOVIA - Kolejarz Stróże 2 : 2
Ja liczę na 12:)
Wygramy, mecz bez historii.
wystarczy 7 mistrzowie 7, potem 3 z Bytomiem i kolejne 3 u "sączersów" i lecimy z "tyskimi" (3 pkt.) na Rynek świętować Ekstraklasę.
Do Legnicy na wycieczkę.
Nie widzę innej możliwości niż 3punkty z kokoszami. Znów jesteśmy w sytuacji gdy wszystko zależy od nas samych. Do boju Cracovia!
Oczywiście liczę na 3 punkty, ale o zlekceważeniu przeciwnika nie może być mowy.
"Koguty" grają typowo "drugoligową" piłkę, tj zagęszczenie środka pola i szybkie kontry (które ma kto skutecznie wykończyć). Taki styl wyjątkowo nie leży naszej drużynie, a nie każdy mecz ułoży się tak idealnie jak ten w Łęcznej.
J&B Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Osiem kolejek do końca...
>
> Kolejarz to teoretycznie najłatwiejszy przeciwnik
> w najbliższych meczach (potem: Zawisza,Termalica,
> Flota)
> 3 punkty to mus.. W sumie z 8 punktów to będzie
> niezły wynik... 10 bajka..
najłatwiejszym jest Flota, która w rundzie wiosennej wyprzedza o 1pk Warte i Polonie B i aż o 4 ŁKS ;) co za tym idzie Kolejarz ma 2 zaległe mecze i jak je rozegra jego sytuacja trochę ulegnie zmianie co nie zmienia faktu ze to Cracovia jest faworytem
Należy podbudować morale i 4-1 .... tak było by OK ;)
Później pykamy słabiutkie druzyny : Zawisza, Nieciecza, Flota i jedną noga już w E-klasie
tylko nie pomylcie godziny meczu, jak ostatnio wielu :) i gdzie gramy, bo dzisiaj przeczytałem w gazecie krakowskiej,ze swoje mecze rozgrywamy przy reymonta...
Kolejarz Stróże, tej [drużynie] dobrze nie wróżę ;)
Po fenomenalnej grze rozgromimy ich 1:0!
w ostatnim wpisie przed meczem z bogdanka powiedzialem , ze sensacja bedzie jesli wygramy
przynioslo to szczescie
tak wiec i tym razem uwazam ze sukcesem bedzie remis w tym meczu a juz mega sensacja jak pokonamy stroze.
bramki nikt nie strzeli bo nie ma kto strzelac.
Wygramy 5:0, Zieliński strzeli hat tricka, a pozostałe 2 bramki Władek i Edek ;)
Będziemy się meczyc, Stroze, zagrają lepiej niż Bogdanka..
a Kowalczyk się odgraża:
[i]Mam już 17 trafień i mam nadzieję, że na koniec sezonu mój dorobek sięgnie przynajmniej 20 - mówił po meczu z Wartą szczęśliwy napastnik Kolejarza Stróże.[/i]
Mam nadzieje że zobaczymy w tym meczu walkę,zaangażowanie i ............ Saidiego oraz oczywiście TYLKO ZWYCIĘSTWO !!!
Saidi strzeli hattricka i pobiegnie na koniec poczochrać WSa
Krzysiek Nykiel prawdopodobnie nie zagra w sobotę , Lacić nie trenował z powodu dolegliwości zdrowotnych ..
CIekawa linia obrony będzie ;)
Oj, chyba trzeba będzie wystawić dwóch obrońców siedzących cały sezon (od sierpnia) na ławce:
jeden grał w Cracovii od juniora do seniora (z małą przerwą na Proszowiankę)
drugi grał w trampkarzach, a potem poszedł do Nadwiślanu
może nie zapomnieli jak się gra?
że niby Siemion i treneiro? :) Już widzę jak Wojciech sam siebie czochra :D Bo Siemion się nie da na pewno.
Robi się już mega ciekawie, Zawisza wygrała Termalica przegrała mecz z kogutami trzeba wygrać. Styl mam w dupiee teraz już ważne są punkty. Bo właśnie na takich ogórkach traci czołówka punkty.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)