Burlik w Chojnicach, ale Leszczyńskiego za długo nie poobserwował. W czwartej minucie uraz i zszedł z boiska.
-
-
Burlikowski dyrektorem sportowym
to okienko pokaże co jest wart Pan Burlikowski a co było/niebyło owocem konfliktu z Panem Stawowym...
Życzę powodzenia...
Zgodnie z tym co każdy trener mówi na okres przygotowawczy nalezy miec już skompletowaną kadrę. Dobrze ze dyr jest na miejscu bo zegra tyka... 16 czerwca tuż tuż
Wzmocnienia będą na I ligę jak znalazł ;D
Zboro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wzmocnienia będą na I ligę jak znalazł ;D
Bankowo lepsze niż to tałatajstwo, za którego sprowadzeniem stał pewien nieomylny pan. Dla ułatwienia to pan z wąsem a'la kierowca pks-u z lat 80-tych.
DiegoKSC Napisał(a):
> Zboro Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wzmocnienia będą na I ligę jak znalazł ;D
>
> Bankowo lepsze niż to tałatajstwo, za którego
> sprowadzeniem stał pewien nieomylny pan. Dla
> ułatwienia to pan z wąsem a'la kierowca pks-u z
> lat 80-tych.
:D jak to leciało '' zły dotyk boli całe zycie ? " :D
Nesta Napisał(a):
> DiegoKSC Napisał(a):
>
> :D jak to leciało '' zły dotyk boli całe zycie
> ? " :D
Masz doświadczenia w tej materii widzę. Przykro mi :D To tylko życie.
Czyżby DS chcial pokazać, że nie bierze "żołdu" za darmo ?
Jak na razie faktycznie szalejemy z transferami - w sam raz na morderczą walke o utrzymanie.
Rymaniak 25 lat - młody, perspektywiczny .... takim tokiem myślenia, Polska piłka nigdy się nie dźwignie. Lepiej by powiedział, że pasuje do koncepcji.
Myślę, że "perspektywiczny" w sensie, że jeszcze będzie szansa go odsprzedać jak się pokaże z dobrej strony.
Bartosz, młody, perspektywiczny - skąd my to znamy :)
Dla obrońcy 25 lat to jeszcze 9-10 lat grania.
Skrzynia tak wielbiony przez "terazpasowców" zaczął na jakim takim poziomie kopać (i to w 2-ej lidze) jak miał 25 lat, prawda? Rymaniak jednak już coś pograł.
Były brawa były pochwały a ja dalej nie widzę w rubryce kontrakty ani jednego nazwiska :). Druga kwestia to 4 nazwiska w rubryce odchodzą w czerwcu, nadal cisza.
No no na dzień dzisiejszy Burlikowski ma u mnie "+". Załatwił już 2 transfery (bez żadnego rozgłosu) i to na pozycje, gdzie mieliśmy/możemy mieć (odpukać) problemy.
Jeśli jeszcze uda się ściągnąć niezłego skrzydłowego bądź skrajnego pomocnika (za Saidiego, bo nie łudzę się, że zostanie) oraz przyzwoitego środkowego obrońcę (zakładając z kolei że zostanie Mikulić) - będę zadowolony.
Ta pierwsza opcja nie jest dla mnie musem, jeśli okaże się, że faktycznie mielibyśmy grać 3-5-2, bo wcale by mnie nie zdziwiło gdyby np: Rymaniak zostałby przesunięty na pomoc. O ile uważam go za piłkarza słabego, to akurat wydolność - tak ważną na tej pozycji przy tym systemie - ma bardzo dobrą.
Widze to tak, zobaczymy co sie da sciagnac do konca miesiaca i wtedy bedziemy decydowac co z tymi co im sie kontrakty koncza, jak bedzie brakowalo zawodnikow, to niektorych sie zostawi.
Co do Cetnarskiego i Rymaniaka to jestem pozytywnie nastawiony :)
za Wojtka nam tak transfery szybko i pocichu nie szly :) ciekawe dlaczego :)
Czekam na ruchy w sprawie Grzegorza Piesio. Czemu tak cicho w tej sprawie?
Dolcan nie chce go puścić po prostu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)