Że gdzie się niby pojawił?
Bo może coś przeoczyłem.
-
-
Burlikowski dyrektorem sportowym
dudi74 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Że gdzie się niby pojawił?
> Bo może coś przeoczyłem.
Grał dzis drugą połowę i w ocenie WS było ok
Umknął mi chyba przecinek w Twoim poście.
Myślałem, że oprócz Chorwata pojawił się kolejny.:(
A ten drugi to niby też z Belgii - pisały wczoraj o nim media jako o opcji rezerwowej....
[quote]Zgodnie z uchwałą nr II/11 z 19 maja 2002 r. Zarządu PZPN,...Zmiana przynależności klubowej zawodników do klubów I i II ligi może nastąpić w okresie jednego z dwóch okresów transferowych (tzw. okien transferowych) przypadających każdego roku w terminach: od 1 lipca do 31 sierpnia (tzw. letnie okno transferowe) oraz od [b]1 lutego do 28 lutego[/b] (tzw. zimowe okno transferowe)[/quote] Więc to dopiero początek.
Po drugie Burlikowskiego nie zatrudniono, aby wydawać te legendarne 3 mln zł na transfery, tylko grzebać w kubłach z odpadami i to tych mocno już przebranych przez silniejsze kluby.
Więc bez wzgledu jak koszmarnie wyglądały cztery ostatnie okna transferowe, jak nieudolni byli/są ludzie zajmujący się tą materią i jak widoczne jest zakręcenie kurka z pieniędzmi przez Właściciela, należy się uzbroić w cierpliwość, bo czym bliżej startu rozgrywek, tym lepsi piłkarze mogą dołączyć do klubu
Najzabawniejsze że stoper pojawił się akurat kiedy Pan Dyrektor bawił w turcji...
mysle, ze to spisek Stawowego i Tabisza przeciwko Burlikowskiemu.
Burlikowski pewnie goni za Hoskiem :)
6 dni później
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/417012/piotr-burlikowski-zadowolony-z-nie-swoich-transferow ...........
Burlikowski jest zadowolony z dokonanych przez siebie transferów i wydaje mi się że ma rację. Zważywszy na to, co było rok temu, nawet na pewno.
Hehe... ma gość poczucie humoru.
Młody, widzę że inne niż ty, to pewne. Mnie osobiście śmieszy taki popluwanie na każdego, z byle powodu albo i bez powodu.
Panowie o jakich w wzmocnieniach tu piszecie, cala ta trójka będzie się kopać po boiskach w Małopolsce z jakimiś tam amatorami w IV lidze. Wzmocnienia to są zawodnicy, którzy jak automaty wskakują do I składu. W tym wypadku jest tu walka dwóch panów, jeden drugiemu próbuje coś udowodnić przy uciesze tego trzeciego, a czwartemu to WSZYSTKO ZWISA.
docent Napisał(a):
> Młody, widzę że inne niż ty, to pewne. Mnie
> osobiście śmieszy taki popluwanie na każdego, z
> byle powodu albo i bez powodu.
Ależ jest powód. Bardzo jasny i prosty. Ale po sprawie karnej dziennikarzyna populwa już jakby delikatniej.
docent Napisał(a):
> Młody, widzę że inne niż ty, to pewne. Mnie
> osobiście śmieszy taki popluwanie na każdego, z
> byle powodu albo i bez powodu.
Nie jestem za pluciem na kogoś czy obrażaniem, ale obrona Burlikowskiego jest niemal niemożliwa: tak, mamy na 2 dni przed 1. meczem 3 transfer (wygląda obiecująco), ale nie może to nam przesłonić całokształtu działań dyrektora, przypominam: w czerwcu kończą się kontrakty kilkunastu naszym zawodnikom, w tym wielu wiodącym, czemu nie przedłużono ich wcześniej?! Teraz nasza pozycja negocjacyjna jest dużo słabsza. Przy zakładanym utrzymaniu w lidze w lecie może być dramat.
gimli dodałbym że przynajmniej 2 z tych 3 transferów to nie zasługa Burlikowskiego.
docent Napisał(a):
> Burlikowski jest zadowolony z dokonanych przez
> siebie transferów i wydaje mi się że ma rację.
> Zważywszy na to, co było rok temu, nawet na
> pewno.
Buhaha !!!! :)
trzeba brać pod uwagę możliwości Burlikowskiego. Jak nie ma sianka, to nie ma .... zawodników topowych. Szukanie dobrych zawodników, za darmo, z pewnymi ale jednak niskimi pieniążkami, nie jest łatwym zajęciem.
Za sytuację z przedłużeniem lub nie kontraktów odpowiada Burlikowski? Powinieneś dostać premię od prezesa i wiceprezesa, a Stawowy powinien ci dodatkowo postawić piwo:D
A z tych transferów, które są, 2 nie są zasługą Burlikowskiego... no proszę, ktoś ma wejścia:) zawsze fajnie się czegoś nowego dowiedzieć:D
po co pojechales do Turcji pajacu ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)