alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> suram Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > no to się sępy zlecą doić - bo pan dyrektor
> > znany jest z tego, że podpisuje kontrakty 3-4
> > razy wyższe niż realna wartość grajka.
>
> Na szczęście(!) mamy Tabisza :)
no to wszystko jasne. Kolejny genialny ruch mający skierować uwielbienie z byłego wiceprezesa na urzędującego :D
-
-
Burlikowski dyrektorem sportowym
i znowu Cie uprzedzilem :)
To bylo do mnie czy do Ciebie? :D
no i do czego to doszło... forum raduje się ,że Jakub w klubie bo może nie pozwoli pozatrudniać emerytów (Moskalewicz) czy zwykłych dziadów 2-o ligowych za ekstraklasowe "piniondze"...tylko ,że podobno i Burlikowski i Tabisz (przynajmniej się ich o to oskarża) współpracowali ze stajnia Kołakowskiego...
no właśnie - szykuje się powtórka z rozrywki - czyli drogi szrot od Kołakowskiego
A propos 90minut. W komentarzach pojawił sie wpis, że Burlikowski powiązany jest z Kołakowskim, w którego stajni:) znajduje się między innymi Michał Zieliński, Karol Kostrubała, Dawid Dynarek,
Pełna lista zawodników, z zktórymi Kołakowski ma podpisane kontrakty jest [url=http://pzpn.pl/index.php/zawodnik/show/27/menedzer]TU[/url]
Znowu się spóźniłem :)
Prezes Filipak lubi wracać do korzeni, do osób, którzy mają coś wspólnego z Bydgoszczą.. kurczę sentyment sentymentem, ale piłka nożna nie potrzebuję wyrobników tylko solidnych rzemieślników.
Skoro mamy robić interesy z Kołakowskim, to ja bym tam Glikiem nie pogardził. :D
Proponuję zmienić tytuł wątku. Znak zapytania jest zbędny.
Tylko jest pytanie - zmienić to na wykrzyknik?
izbik Napisał(a):
> Tylko jest pytanie - zmienić to na wykrzyknik?
nie, na to:[img]http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_wallbash.gif[/img]
albo na to :?
najzupełniej poważnie
Z tym negatywnym nastawieniem ja się wstrzymuję - rozumiem że w poprzednich klubach jego praca była lekko mówiąc mierna, ale liczę że wyciągnął wnioski (tak, wiem że od tej formuły dzięki spotkaniom z dziennikarzami WSa wszyscy rzygają, no ale..) i u nas pójdzie mu jakoś tak przynajmniej w miarę przyzwoicie, rozbuduje siatkę skautingową i sprowadzi lepszych piłkarzy niż widzimy jakich ma w posiadaniu Kołakowski.
nominacja bylaby smieszna, gdyby nie chodzilo o Pasy.
alocha Napisał(a):
> suram Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > no to się sępy zlecą doić - bo pan dyrektor
> > znany jest z tego, że podpisuje kontrakty 3-4
> > razy wyższe niż realna wartość grajka.
>
> Na szczęście(!) mamy Tabisza :)
No chyba że powstanie układ Tabisz-Burlikowski-Stawowy.
Ciemność,widzę ciemność
Dramat..
Ja zakładam, że to jest nominacja na życzenie Stawowego. Który, póki jest głównym trenerem, zapewne powinien mieć sprawy poukładane według swojej koncepcji.
Prezes mu ufa - i pewnie zaufa dalej, jeśli awansujemy. Ciemność widziałbym w wypadku, gdybyśmy jednak nie awansowali. Więc na razie, póki gość jeszcze nic nie zrobił ani nawet nie powiedział, to jest przedwczesne.
czytajac te linki, opinie i wpisy rozmaite, chocby te na 90min trudno byc entuzjasta, wyglada jakbysmy sie pograzali a Adalbert Nieomylny umacnial :/
Na zdjęciu na TP jaiś taki rozczochrany.
Gavriło Princip Napisał(a):
> Na zdjęciu na TP jaiś taki rozczochrany.
A Ty myslales ,ze będzie uczesany po spotkaniu z Stawowym
Magiczne ręce :)
dajcie szansę facetowi wykazać się ...
lekko miał nie będzie ...
jeszcze nic nie zrobił a już niektórym nie pasuje ...
ja życzę powodzenia bo wszystko co mu się uda będzie ku chwale Cracovii ...
tak jak mu się "udało" wszędzie gdzie dotąd pracował.
pewnie, najlepiej położyć lagę na wszystko i tylko przyklaskiwać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)