Nie ważne co się stanie w drugiej połowie. Kto teraz? Miał dwa tygodnie by ogarnąć zespół. Niestety chłopcy ewidentnie mają dość Wojtka. I raczej nie tylko oni. Co dalej?
-
-
Kto po Stawowym?
Po tym co widzę też już mam dość. Myślałem, że Stawowy wykorzysta dłuższą przerwę, rozjedziemy Wartę i nastroje się poprawią.
Najbardziej w jego miejsce widziałbym Skowronka, tego co był w Pogoni. Sasal jest zajęty przez młodzieżówkę, Probierz poza zasięgiem + odmówił nam jak byliśmy w E-klasie na rzecz gtsu, więc innej opcji nie widzę. Znając jednak nasz zarząd, to Stawowy zostanie do końca rundy/do momentu kiedy nie będziemy mieć matematycznych szans na awans.
Only Radolsky.
Skowronek, Probierz i Sasal to nieudacznicy. Nie ma co mówić o takich nazwiskach. To już lepiej dać szansę Góreckiemu albo zatrudnić Stokowca lub tego trenera Dolcanu.
Wyrok odroczony.
Nie mów hop..
Nie ważne że wygrywamy. Z perspektywy sektora A nadtrener do wyjebania.
.
Nie odroczony warta to obecnie najsłabszy zespół ligi !! Obok nas stawowy to jest najgorsz trener tej ligi
Zwycięstwo!!!tym razem only Ballantines;-)
jednoosobowy szwajcarski pion sportowy na TRENERA !
Bez przesady, nie jednoosobowy - Jakubek na asystenta!
na ch.u.j taki wątek ?
czy '' stawowy musi odejsc '' nie wystarczy ?
wkółko bicie tej samej piany , dajcie chłopu spokojnie dokończyc sezon a pozniej bedzie mozna sie zastanawiac co dalej
Wynik cieszy, gra nie... pamiętajmy, że graliśmy z najsłabszym zespołem na wiosnę, który przyjechał własnymi samochodami i do meczu z nami nie strzelił gola w tej rundzie... gdyby nie to, można by odnotować minimalny postęp. Defensywa dramatyczna i po raz kolejny zwycięstwo zawdzięczamy szczęściu, ewentualnie niemocy strzeleckiej rywali... jak od następnego meczu nie zobaczę w składzie Lacica, to uznam Stawowego sabotażystą :)
Rzyg ,Rzyg ,Rzyg
Ja nie będę czekał do nastepnego meczu tylko twierdze że WS to jest sabotażysta -to co wyprawia Kosanovic to sie w pale nie mieści a on dalej nie robi zmiany!!!
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rzyg ,Rzyg ,Rzyg
Dawno nie napisałeś niczego równie błyskotliwego :)
rzygac sie chce patrząc co rusz na nowy wątek antystawowy
dajcie juz spokoj, druzyna potrzebuje wsparcia , trzeba dograc sezon i awansowac , a niie wkolko o zmianie trenera!
Druzyna potrzebuje wsparcia? Za co? Za to że po meczu spierdala do szatni?
ZACZYNA SIE ZNOWU P.... , SZUKANIE KOLEJNYCH KAFARSKICH , PLATKOW I INNYCH SZROTOW.
Zmienic Stawowego mozna tylko co to da ?Odpowiedz jest prosta choc slowo ma to sporo smrodu w sobie .
G....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)