raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ronnie79 Napisał:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Panowie,powinniście się cieszyć,bo na pewno
> zmiana godziny była na prośbę Pana
> Stawowego...
>
> rmszar Napisał:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Godzinę ustalił Orange Sport, bo będzie
> transmisja.
>
> ronnie79 co się mówi?
to się mówi,że trzeba być bałwanem by nie zrozumieć ironii :) Pan Stawowy ma tyle do powiedzenia odnośnie terminarzu i godzin rozpoczęcia meczów co ja w Teraz Wąsy...
-
-
CRACOVIA - Warta Poznań 2 : 1
suram Napisał(a):
> Nie można zjeść ciastka i mieć ciastko.
Jak się kupi dwa ciastka, to można jedno zjeść, a dalej się ma jedno.
Do godziny meczu z Wartą - myślę, że wszyscy wiedzieli, kto ustala terminy. To, że źle ustawili, jest kwestią sporu. To nie jest ekstraklasa, gdzie jest 8 sztywnych terminów...
Ale o tso chodzi...? Dzieki temu, ze mecz jest o 14.00 mozna zobaczyc nawet tego samego dnia na zywo wiele innych meczow, ktore sa rozgrywane w zasiegu samochodowym od Krakowa. Ot chocby Banik Ostrava - Sparta Praga o 20.30. Wg. mnie 14.00 to dobra pora dla naszego preznego dzialu sportowego.
axe Napisał(a):
> Ale o tso chodzi...? Dzieki temu, ze mecz jest o
> 14.00 mozna zobaczyc nawet tego samego dnia na
> zywo wiele innych meczow, ktore sa rozgrywane w
> zasiegu samochodowym od Krakowa. Ot chocby Banik
> Ostrava - Sparta Praga o 20.30. Wg. mnie 14.00 to
> dobra pora dla naszego preznego dzialu sportowego.
ale to nie Ty powinienes jechać. tylko sztab trenerski Cracovii. oni jednak doopy nie ruszą.
Pogoda bardzo fajna :) Sloneczko bedzie swiecic, ptaszki beda spiewac a nasze gwiazdy beda klepac Warte :D
Wymęczone 1-0 to obecnie jedyne marzenie na sobotę :)
axe Napisał(a):
> Ale o tso chodzi...? Dzieki temu, ze mecz jest o
> 14.00 mozna zobaczyc nawet tego samego dnia na
> zywo wiele innych meczow, ktore sa rozgrywane w
> zasiegu samochodowym od Krakowa. Ot chocby Banik
> Ostrava - Sparta Praga o 20.30. Wg. mnie 14.00 to
> dobra pora dla naszego preznego dzialu sportowego.
Jak bedziesz juz na Baniku to rozgladnij sie po trybunie czy nie ma obok siedzacego jakiegos wolnego trenera ;)
Ja pierdziele, nie wiem skąd u Was tyle optymizmu. Rozgromimy ich 0-0.
Tylko zwycięstwo 2-0 . Czas do rehabilitacji .
1-0 po słabej grze. Ostatnio typowałem na forum mecz z Katowicami i nie pomyliłem się (z Okocimskim również) więc zwycięstwo musi być :)
licze na gladkie 4-0
5:0, bramki kapustki po katastrofalnej pierwszej połowie i wołaniach miażdżycowych o kapustkę na druga połowę.
Wymęczone 1:0. Strzał rozpaczy Kosanovica, któryś z naszych zawodników próbuje usunąć się z lini strzału. Potyka się, piłka ociera sie o jego dajmy na to nos i wpada do bramki obok zdezorientowanego bramkarza. Coś ala strzał dupą Zejdlera w przedostatnim meczu u nas.
Plecy 1-2
PANOWIE ...wątki meczowe NIE są DO TYPOWANIA...
Macie wątek TYPER.
Khalid to nie typowanie, tylko opowiadanie swoich snow :)
ma ktos sennik zeby mozna te sny zinterpretowac ?
A to przepraszam...
a mnie się śniło ,że naszą , od początku rundy wiosennej słabiutko grającą, zdezorientowaną , wyszydzaną na forum
ALE CIĄGLE MAJĄCA OGROMNE SZANSE NA AWANS drużynę w sobotę spotka głośny doping od pierwszej minuty
a nie szyderstwa i wyzwiska od 15 minuty meczu.
realny sen? ... czy może nie potrafimy zrozumieć ,że na zrypanie kopaczy za brak waleczności jest czas pod koniec albo po meczu...a i na trening można z paroma cierpkimi słowami się wybrać?
Dobrze prawisz Khalidzie...Doping potrzebny naszym wirtuozom...Może wybiegają jakieś 1-0..
mzilikazi Napisał(a):
> Dobrze prawisz Khalidzie...Doping potrzebny naszym
> wirtuozom...Może wybiegają jakieś 1-0..
a niech strzelą i "tyłkiem" jak z GKS albo nawet sznurówką w 95minucie". Są bez formy i trza wygrywać jakkolwiek...
Teraz najważniejsze dla Klubu to ciułać punkty i awansować...inaczej zamrozimy się w 1 lidze jak np.Arka ...
ps: kto oglądał np. mecz Cracovia- Zawisza to wie ,że Ci - dziś wydawałoby się żałośni kopacze- potrafią grac naprawdę porządną piłeczkę...
pps: dodam ,że moja uwaga nie dotyczyła młyna. Nasi wydawało się najbardziej "wyrywni" kibice akurat wytrzymali najdłużej ze wszystkich trybun na "widowisku sportowym" z Dolcanem.
Khalidzie, weź jednakowoż pod uwagę, że kibice na "widowisku sportowym" z Dolcanem byli już podładowani wcześniejszym popisem w Ostródzie oraz brakiem zmian w składzie po tamtym "wyczynie".
Wiem, że to marne usprawiedliwienie, ale cierpliwość ludzka jest ograniczona i to w znacznej mierze wina trenera, że wsadził zawodników na tą minę. Zwłaszcza, że w nmczu z Dolcanem zaangażowanie zawodników w grę było wyraźnie wyższe niż ze Stomilem. Jeśli nie daj Boże skład i gra w meczu z Wartą będą takie same, to nawet jak wyszarpiemy to 1-0 (o gorszym wyniku nawet nie chcę myśleć), to reakcja trybun może być podobna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)