przypadek.
-
-
Pozostałe mecze 23 kolejki ...
Brzesko mialo szasne powoli opuszczac strefe spadkowa ..ale chyba jednak wola II lige :) szkoda ale patrzac na tabele to Flota powinna tam wygrac jakimis 4 golami, wiec 2-2 to i tak dobry dla nas wynik.
GKS zeby utrzymalo i bedzie to dobra dla nas kolejka :)
Blisko było..
Zawisza w plecy - to kolejny plus tej kolejki.
Dobrze dla nas. Flota, Zawisza, Tychy tracą punkty. Tylko pamiętajcie, że oni sobie też zapiszą z automatu 3 punkty za ŁKS.
Flota strzeliła w doliczonym czasie gry 2 bramki, jednej sędzia nie uznał.
Gks - Zawisza 1-0
Jak nasze dziewczynki tego wszystkiego nie wykorzystają to będzie to "rekord świata".
Arifović wejście smoka, minutę po pojawieniu się na murawie asysta, w 90' bramka.
Leesior- dopisz wszystkim drużynom z czołówki od razu 3 punkty. Walkowery z ŁKS niby przed nimi, ale to formalność. Wtedy tabela tak fajnie nie wygląda.
przeciez te wyniki nie sa pod Nas ale pod BrukBet, Dolcan i Olimpie, no ale oczywiscie nadzieja umiera ostatnia ...
Zawisza i tak ze Stomilem będzie miał kim grać bo dochodzi Popek wejdzie od początku Geworgian,Nather czy wróci Abbott i nawet na lepsze im to wyjdzie bo rezerwowi lub mniej grający będą chcieli się pokazac.
Zawisza ma 40 pkt,ale i tak zaległy mecz w Brzesku przed sobą(1 maja)więc tabela jest dziwna i nie oddaje wszystkego co powinna a dodatkowo i tak dostaną walkowera za ŁKS.
Ktoś pisał,że z tej kalekiej ligii to aż wstyd nie awansowac - każdy tak samo moze powiedzieć w kontekscie "kaleki" Cracovii bo taka to jest jednak zadnym wielkim faworytem nie są nie liczac pieniędzy i infrastruktury bo skład ma bardzo przeciętny nawet jak na 1 ligę o czym mówił niedawno Iwan a transfery zrobili słabe.
Jednak na koniec i tak wejdą Cracovia i Zawisza bo jeszcze 13 kolejek do końca a tabela spłasczona!
Ząbki,Tychy,Termalica nie mają takiej ławki by grac dobrze środa-sobota.
A co nas obchodzi Zawisza, któremu tak kibicujesz?
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co nas obchodzi Zawisza, któremu tak
> kibicujesz?
Kibicuję obu klubom bo silna ekstraklasa to tylko dla klubów z dużych miast i silnych osrodków piłkarskich zarówno sportowych jak i kibicowskich i dlatego chcę i uważam,ze najlepsze składy (nie znaczy dobre i silne,ale najlepsze z tej miernoty)mają właśnie Craxa i Zetka patrzac na ławkę ich a Floty,Termaliki,Tych czy Ząbek!
te wielkie osrodki pilkarskie to sa na zachodzie a nie w Polsce gdzie na ten niby wielki bygodski klub w porywach walczac o awans chodzi 4tys ludzi, w ekstraklasie co drugi zespol ma taka srednia co dobitnie swiadczy ze "duze" miasto to nie wszystko, w Polsce na pilke chodza juz faktycznie chyba tylko masochisci ...
Najlepszy skład to taki który regularnie wygrywa. Jeśli wygrywa Dolcan (a teraz serię ma ładną) tzn że on ma lepszy skład od Cracovii i Zawiszy.
Hej zwalniacze Stawowego
Jak przyjeliście te dwa niespodziewane ciosy?
Flauta z Ujścia Świny uratowała co prawda punkcik
ale poleganie Zawiszy chyba nie na tym miało polegać...
A tymczasem mamy 14 kwietnia a Cracovia pod wodzą wuefisty wciąz na miejscu awansowym...
Proponuje zatopić smutki w alko
najpierw wypić do dna
a potem zęby jadowe oprzec o pustą szklanice
i odsączyć jad nienawiści bo to wam mąci w głowach
raf_jedynka - nie prowokuj
jest znane przysłowie o takim co ma szczęście. (i nie chodzi mi o przysłowie komu szczęście sprzyja)
a poważnie: jak dopiszesz innym drużynom punkty za w.o z ŁKS-em i choćby po 1 pkt w meczach zaległych - to będzie 4 lub nawet 5 miejsce. Chętnie wtedy posłucham co mają smalcerze do powiedzenia
a wtedy:
zaproponuje zatopić smutki w smalcu
najpierw wypić do dna tak aby nieco zostało na wąsach
a potem niedopite resztki użyć w charakterze wazeliny
i na końcu - wzorem kolegi pottera - rzygnąć
a ten co krytykę uznaje za sączenie jadu nienawiści - musi sam nienawidzić ludzi.
mi generalnie maci w glowie tylko fakt ze dostajemy od Stomilu gladkie 3-0 gdzie prawie kazdy z Nimi wygrywa oraz to ze w historii Naszej rywalizacji z wielkimi Ząbkami jestesmy na minusie, remis Floty nie ma nic do rzeczy dostaja obecnie w kazdym meczu wiec remis to dla nich spory sukces, Zawisza standarowo wygrywa jeden mecz w wielkim stylu by pozniej grac piach, to nie zawodnicy sie pogubili tylko trener nie ma pomyslu, bo zawodnicy realizuja dokladnie to co chce od nich trener, po porazce z Zabkami kazdy kto do Nas przyjedzie wie juz ze ogranie Nas to nie jest zadanie niewykonalne a gralismy narazie ze slabeuszami I ligii (nie liczac Dolcanu)
suram Napisał:
-------------------------------------------------------
> jest znane przysłowie o takim co ma szczęście.
>
Znam je: Szczęscie sprzyja lepszym
> a poważnie: jak dopiszesz innym drużynom punkty za w.o z ŁKS-em i choćby po 1 pkt w meczach
> zaległych - to będzie 4 lub nawet 5 miejsce.
>Chętnie wtedy posłucham co mają smalcerze do powiedzenia
>
> a wtedy:
> zaproponuje zatopić smutki w smalcu
> najpierw wypić do dna tak aby nieco zostało na
> wąsach a potem niedopite resztki użyć w charakterze
> wazeliny i na końcu - wzorem kolegi pottera - rzygnąć
Doradzałem o alkoholu bo generalnie mam jakies doswiadczenie w tym temacie
Rozumiem ze doradzasz smalec i wazeline bo per analogiam wiesz jak to się je...
> a ten co krytykę uznaje za sączenie jadu nienawiści - musi sam nienawidzić ludzi.
Krytykę uznaję za krytykę
ale kilkunastu użytkownikom forum zdecydowanie rekomenduję wyżej wspomniana kurację
bo kiedy zaczynają spiewac "Bo w nienawiści do tej druzyny..."
naprawdę można się zastanawiać do ktorej tak naprawdę druzyny,,,
Apropos
Krzyczałes po któryms meczu cos do Radomskiego?
jest znane przysłowie o takim co ma szczęście. (i nie chodzi mi o przysłowie komu szczęście sprzyja)
> Znam je: Szczęscie sprzyja lepszym
dobre :D (tym razem od razu, bez Edyty: wiem, wyedytowałem, ale to było [b]zanim[/b] napisałeś swoją ciętą ripostę. Porównaj czasy
> bo kiedy zaczynają spiewac "Bo w nienawiści do tej druzyny..."
owszem - śpiewam to, podobnie jak WTSK - ale [b]wyłącznie[/b] na derbach
> Apropos
> Krzyczałes po któryms meczu cos do Radomskiego?
nie. Krzyczałem natomiast w trakcie meczu z Legią we wrześniu 2008 (0:3) do Majewskiego (siedząc niedaleko ławki rezerwowych - są świadkowie :P), aż się odwrócił. Musiał usłyszeć ;) - bo minę miał niezbyt zadowoloną
widząc co się dzieje obecnie - szczerze tego żałuję.
ale to był jedyny przypadek gdy obrażałem kogokolwiek z Cracovii [b]podczas meczu[/b] ([u] podkreślam: PODCZAS MECZU [/u]), choć parę bezosobowych "ku..ew" po udanych inaczej zagraniach mi się wymknęło. Na bluzganie na trenera i zawodników jest miejsce w okresie międzymeczowym. Ale widać Ty takie zachowania znasz lepiej z autopsji.
co do picia gorącego tłuszczu - owszem, mam doświadczenie. Jednokrotne, gdy w dzieciństwie byłem mocno chory i Babcia kazała mi to świństwo wypić. Śmiem jednak przypuszczać, że są one znacznie mniejsze ni z Twoje z alko - na co wskazują niektóre Twoje wpisy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)